Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Poudan jälkeen tuli sade ja sateen jälkeen sateenkaari

Eilen oli aivan mahtava aurinkoinen päivä, tänään taas sataa ja paistaa. Kyllä tämä suomen kesä on vaan ihana. Barcelonan reissuun on 42 päivää. Sitä kyllä odotetaan kuin kuuta nousevaa ja matkakuume nousee koko ajan. Tässä on nyt motivaatiota treenata sekä syödä kunnolla reilu kuukausi ja viikko. Ai että 🙂

Kävin eilen ostamassa itselleni  Finlaysonilta uuden päiväpeiton sekä tyynyjä. Pikkuhiljaa huone valmistuu, vaikka taulut yms. viedä odottavat ripustamistaan.

image

This is where the magic happens…

Asiasta puheenollen, nyt on menossa Helsinki Pride 2015. Se on Suomen suurin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma. Helsinki Pride (22.-28.6) on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko, mutta mukaan on tervetullut jokainen, jota tapahtuma kiinnostaa. Priden järjestää vuosittain HeSeta ry.

Vuoden 2015 pääteema on hyvinvointi.

Viikolla on luvassa sateenkaarevaa ohjelmaa: luentoja sekä keskustelutilaisuuksia, aurinkoisia piknik-tapaamisia, työpajoja, taidetta ja kulttuuria, juhlia, tansseja, myöhään yöhön jatkuvia iltabileitä. Ohjelmaa on kaiken ikäisille.  Nuorten Pride on taas suunnattu 13-25 vuotiaille. Lauantaina 27.6. Helsinki Pride huipentuu Senaatintorilta starttaavaan Pride-kulkueeseen, josta jatketaan Puistojuhlaan ja myöhemmin illalla Priden päätösbileisiin. Helsinki Pride on vuosi vuodelta suositumpi ja tänä vuonna paikalle odotetaan kaikista eniten väkeä.

image

 

image

Unohdin pyykit narulle…

Käytiin Miran kanssa myös ekan kerran terassilla. Oli kyllä niin hyvää Pepsi Maxia. Oli kiva nähdä paljon turisteja liikkeellä. Itsekkin on kiva katsella kaupunkia vällillä turistin silmin.

image

image

 

 

image

Turistina kotikaupungissa Urho Kaleva Kekkosen muistomerkkiallas ja minä 😀

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

2 kommenttia

 1. laura kirjoitti:

  Heippa! tosta pyörilystä kyselisin, kun ei oo tullut ite pyöräiltyä, mutta juosta en tällähetkellä pysty ja nyt on keksittävä toisia aktiviteettejä,ihan pääkopan kannalta, alkaa hajottaa nmittäin 🙁
  Ensinnäkin miten vertaat pyöräilyä juoksuun, onko rankempaa ja ootko huomannut jalkojen lihaksistossa pyöräilemisen, tai siis vaikuttaako reisiin jne? Ja kuinkakohan pitkä matka vastais noin suunnilleen esim 10km juoksua? Saako pyöräilemällä sun mielestä samanlaisen aerobisen kunnon hyödyn kun juoksusta?
  Ja voi kun oppis tykkäämään pyöräilystä, kai sitä pitää muutama lenkki tehä ja kattoo miltä tuntuu 🙂 minkä pitusia lenkkejä teet ja kuinka pitkiä ajallisesti?

  • minna kirjoitti:

   Moikka Laura. no eihän pyöräily sillälailla ole yhtä rankkaa kuin juoksu. Jokainen jaksaa melkein pyöräillä, mutta harva kylmiltään juosta. Olen joskus verrannut että puolet pidempään pyörällä niin noin sama kuin jalan. Eli jos 10 km lenkki, niin pyörällä 20km. Pyöräily on onneksi myös aika nopeaa. Varmasti aerobinen kunto kohoaa hyvin kun muistaa pitää pyöräilyssäkin reippaan temmon. Teen pyörälenkkejä epäsäännöllisen säännöllisesti tunnista pariin tuntiin. 20-40km yleensä. Mukavia lenkkejä sulle ja hyvää kesää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *