Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Maaseutu matkailua

Hiya!!!

kesäloman kunniaksi päätin extempore lähteä pariksi päiväksi vanhaan koti kaupunkiini Jyväskylään. Ihan kiva päästä näkemään vanhoja maisemia ja kavereita. Riinan kanssa on tarkoitus käydä ainakin muutama puntti käydä vääntämässä ja muuten ulkoilla ja nauttia hyvästä seurasta.

image

Käytiin lauantaina Pridessä katselemassa meininkiä. Monenlaista porukkaa oli liikenteessä. Viikonloppuna saatiin ihan hyvä rusketus, koska ulkoiltiin paljon muutenkin.

image

image

Ei oo enää oikein mun juttu nuo massa/rymy tapahtumat. Ohi  voi kuitenkin juuri ja juuri kulkea ja haistella vähän fiilistä 😀

image

Jotain tuliasiakin saatiin mukaan.

image

Lomailen oikeastaan koko kesän ja on mahtavaa kun voi lähteä näin lyhyellä varoitusajalla reissuun. On aikaa katsella alennusmyyntejä ja muuta mukavaa. Tuosta tulikin mieleen että Käykääpäs muuten kurkkaamassa yhteistyökumppanini Björn Borgin alennusmyynti Täältä, Itsekkin löysin tuolta mahtavia kesä juttuja tulevaa reissua varten. Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *