Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Rakas kotiseutuni nesteinen kunto ja Magic Mike XXL

Liian harvoin tulee käytyä Iisalmessa. Vuosi on vierähtänyt edellisestä matkasta, ja oli jo ikävä. Kaupungissa oli  joka vuotinen Oluset festarit. Elastisen keikka tuki katsottua ja muuten seurusteltua vaan sukulaisten ja kavereiden kanssa. Ollaan aina joka ikinen vuosi menty sinne vanhalla kaveri porukalla, oli mikä oli. Oli sitten raskaus, kisadietti tai mikä tahansa, Olusia ei jätetä väliin 😀

Magic-Mike-XXL-2015

Sunnuntaina siirryin Jyväskylän kautta Tampereella, jossa otettiin ihan rennosti ja saunottiin vaan. Tänään on sitten treeniviikko aloitettu Nokian wolffilla selkätreenillä. Kävin myös valmentaja Mattia moikkaamassa. Kunto oli viikonlopun rötväyksen ja menkkojen takia hiukan vetinen. Mutta tuohan nyt lähtee parissa päivässä. Heh, ei ressiä. Lihakset kasvaa ja kehittyy, se on pääasia. Pikku rötväilystä ne ei säikähdä.

magic3

Tänään käytiin katsomassa ennen matkaani  kotiin Magic Mike XXL ja oli kyllä hulvattoman hauskaa viihdettä. Ihan ḱomeita miehiä, tosin hiukan pieni jalkaisia omaan makuun 😉 Juontahan leffassa ei ole, joten sopii hyvin esimerkiksi dietillä katsottavaksi.

Stay focus <3

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *