Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Bodausta ja huvipuistoa

Pitkäaikainen rakas ystäväni Lotta, jonka kanssa ollaan tunnettu nelivuotiaasta asti ja hänen tyttärensä Ada joka on myös kummityttöni,  saapuivat Helsinkiin eilen keskiviikkona. Ollaan käyty kaupungillla pyörimässä, kahvilla, ja tänään sitten vietettin koko päivä lintsillä 🙂

Kyllä aikuisenkin kannattaa vähintään kerran kesässä irrotella huvipuistossa koko päivä, ihan niin että ottaa rannekkeen ja käy mahdollisimman monessa laitteessa. Kyllä huolet unohtuu, kun saa pelätä henkensä edestä välillä kuin joissain laitteissa kirjaimellisesti tuntuu että tipahtaa satojen metrien korkeuksista alas. Jos kärsit oireyhtymästästä ”mikään ei tunnu miltään” niin kyllä tässä hommassa alkaa tuntua 😀

image

Ei ollut kovinkaan lämmin, mutta käytiin viilentymässä välillä hiukan jotta ei kuumottanut sitten kaikista jännimmissä laitteissa.

image

Karuselli rentoutti kesken hurjan menon.

image

image

Oon koittanut myös kasvatella lihasta tässä kaiken muun toiminnan ohessa, ja ihan hyvin on treenit onnistuneet, siitä kasvusta en niin tiedä mutta eiköhän jokunen toisto ole osunut oikeaan paikkaan. Aerobistakin tehty reippaasti, jopa kerran poljin rappuskonetta 45 min. kävin spinningissä ja Töölönlahteakin on  vedetty ympäri ja myös muuten vaan juostu ympäri kyliä. Enää muuten pari viikkoa Barcelonan reissuun 🙂 Ihanaa.

image

image

Selkätalkoot jatkukoon 😉

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

2 kommenttia

  1. ffff kirjoitti:

    Sä oot selvästi laihtunut!

    • minna kirjoitti:

      Olen onnellinen, kroppa toimii ja treeni kulkee, se saattaa saada näyttämään solakemmalta, mutta paino samoissa on missä viimeiset 3-vuotta eli +90:ssä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *