Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kuulumiset kuvina ja maailman helpoin fitness kana

Viikko on edennyt Sunnuntaihin asti ja vieraat lähtivät eilen. Perjantaina käytiin istuskelemassa illalla kaivarissa Mattolaiturilla ja nautittiin ihanasta ilta-auringosta.

image

 

Eilen käytiin aamupäivästä vähän kaupoilla ja  Teatterissa lounaalla yhdessä ennen vieraiden lähtöä. Pitihän se samalla kunnon teinipeiliselfiekin napata.

image

 

Eilen oli harvinaista kyllä varsin aurinkoinen päivä, joten kaupungilta suuntasin Hietsuun nauttimaan päivästä.

image

 

Treenit tehty maanantaista perjantaihin. Perjantaina sain mukaan pitkäaikaisen treenikaverini, joka on nyt hetken ollut poissa salilta.

image

 

Eilen llalla tuli tehtyä vielä ihan kevyt pyörä cardio, ilma alkoi sitten jo vähän synkistyä ja tänäänhän onkin satanut sitten oikein urakalla vettä.

image

Pari viikkoa sitten kävin Kirkkonummella Jari Hildströmin kuvattavana. Mustavalkoista settiä kuvattiin parilla erilaisella teemalla. Tässä vähän esimakua kuvauksista:

image

image

 

 

 

Loppuun sitten se maailman helpoin fitness kana: Tästä ei sitten ruoan laitto helpommaksi muutu:

image

image

image

 

image

image

 

Chikenit riisipedille, vähän tomaattimurskaa päälle, kasviksia, vettä. Maustoin veden kanaliemikuutiolla, pippurilla, chilillä ja curryllä ennen kun kaadoin sen kaiken päälle. Uunissa oli reilun tunnin 200:ssa asteessa. Olen nyt innostunut näistä uuniriisi jutuista kun kaiken saa valmistettua kerralla. Jos on tarkka määrien kanssa, riisikinhän voi punnita ja kertoa sen, sen mukaan monta annosta on tulossa.  Tästä voi tehdä monia variaatioita ja lisätä mukaan halutessaan vaikka sieniä, aurinkokouvattuja tomaatteja, tai mistä ikinä tykkää. Jos ei kaloreista niin väliä, voi käyttää myös jotain ruokakermaa tai laittaa aurajuustoa sekaan. Joskus jätän kasvikset laittamatta ja syön tuoreena, mutta helposti menee mukaankin.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

2 kommenttia

  1. Bee kirjoitti:

    Oi nam! 🙂 Kiitos helposta ja maukkaasta reseptistä. Justiinsa tungin kanat sellaisenaan uuniin. Ensi kerralla kokeilen tuota sinun reseptiäsi!

    • minna kirjoitti:

      Ole hyvä vain, kokeile ihmeessä 🙂 Kivaa vaihtelua ja kanasta tulee ihanan mureaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *