Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

MM-rallia ja luxuskoteja

Viime viikko oli hektinen, niinkuin kaikki muutkin viikot. Tiistaina käytiin Santahaminassa, keskiviikkona oltiinkin sitten Asuntomessuilla. Hiukan vastapainoa edellisen illan rajojen ylitykselle. Aamulla käytiin Even kanssa tekemässä pakarajumppa, jotta sitten messuilla oli mukava kierrellä.

image

Meissuilla kaikki oli uutta ja suurta ja kiiltävää. Mutta täytyy kyllä heti antaa hiukan negatiivista palautetta siitä että aika moni  taloista oli aivan keskeneräisiä. Yhteen taloon mm. ei päässyt edes sisälle, kun sitä ei oltu sisätä rakennettu juuri ollenkaan. Sisustuksissa keskeneräisyys näkyi myös erittäin selvästi. Joistain huoneista oikein huokui että tilaan oli vaan väkisin kannettu joku tuoli ja matto sen kummemmpia miettimättä.

image

Suosikkitaloni oli tämä josta suurin osa kuvistakin oli. Voisin muutta samantien Vantaalle, jos tämän saisin.  😉

image

image

Kerrankin kaunis poreallas,  yleensähän nämä näyttävät avaruusalukselta :D

Kerrankin kaunis poreallas, yleensähän nämä näyttävät avaruusalukselta 😀

Perjantaina suunnattiin Mr. Bigin kanssa Jyväskylään MM-ralleihin. Silloin kun asuin Jyväskylässä en juuri välittänyt ralleista ollenkaan. Nyt kun viimevuonna olin poissa ensimmäistä kertaa kaipasin jotenkin paikalle. Nyt siis pistettin tuumasta toimeen ja lähdettiin nauttimaan ralli humusta. Fitness oli viikonlopun tauolla ihan reippaasti ja tuli nautittua  hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta ilman huolen häivää.

image

image

image

image

image

Olen muuten parhaillaan Barcelonassa, ja kotimaan kamaralla vasta Syyskuussa. Koitan postailla täältä kuulumisia hiukan tiuhempaan tahtiin, joten  pysykää linjoilla 🙂

Ainakin se kylmyys loppui samantien 😉

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *