Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Terkkuja Barcelonan auringon alta

Moi, tosiaan olen asettunut tänne Barcelonaan. Vuokrasimme hyvän ystäni kanssa täältä  ihan keskustasta melkein Ramblas-kävelykadun varrelta asunnon kokonaiseksi viideksi viikoksi. Asuntomme remontoitu kolmio jossa on olohuone, keittiö, parivuoteellinen makuuhuone, ja toinen makuuhuone jossa on kaksi pienempää vuodetta. Lisäksi olohuoneessa on levitettävä sohva. Tarkoitus on täällä rentoutua, treenata, ottaa aurinkoa ja nauttia. Tänään oli varsinainen ensimmäinen päivä lomaa ja etsittiin ensimmäisenä ruokakaupat, kuntosali, ranta ja kaikki tarvittava ”loma arkeen”.

image

image

Aurinko tekee ihmeitä ja heti alkaa näyttää terveemmältä kunhan saa vähänkin aurinkoa. Varsinkin kun olen puoliksi Tansaniasta on lämpö ja aurinko minulle erityisen tärkeä. Onneksi pääsin pois kylmästä Suomesta näinkin pitkäksi aikaa. Kaikin puolin täytyy sanoa että tämä kesä jää varmasti yhdeksi elämäni ikimuistoisimmista.

image

image

 

Liityttiin samalle Fronto Colom salille jossa kävimme vuonna 2012 ollessamme täällä. Silloin tosin olimme neljä päivää, ja kaikki päivät satoivat vettä 😀  Sijainti  salilla on paras mahdollinen koska se sijaitsee aivan lähellä meitä,  pääkadulla. Paikasta löytyy myös palloilukenttä ja uima-allas. Luulen kuitenkin että tuota salin puolta tulee hyödynnettyä enimmäkseen, koska cardiota tulee mukavasti aina rannalle kävellessä. Noin 40min. suuntaansa.

image

image

Tänään kävimme vähän tekemässä rintaa ja selkää että saimme mukavan loma pumpin päälle.

image

Arki on samanlaista kuin kotonakin, kaupassa käydään, treenataan, ja siivotaan vain sillä erolla että töitä ei tarvitse tehdä ollenkaan 😀

image

Onneksi täällä on tulossa vielä käymään runsas joukko ystäviä ja ennenkaikkea Mr. Big <3.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

2 kommenttia

  1. Punttimimmi kirjoitti:

    Näytätpä onnelliselta tuossa ensimmäisessä kuvassa! <3 Ihanaa lomaa teille!

    • minna kirjoitti:

      Kiitos, niin olenkin 🙂 🙂 : 🙂 Kivaa loppukesää sulle myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *