Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tapas ilta ja Sealife Barcelona

Lämpöä riittää edelleen, ja täällä ollaan totuteltu uudeen asumukseen. Niinkuin sanottu, täällä ollaan isolla porukalla saman katon alla, ei tässä muuta mutta yksi suihku/vessa tuottaa hiukan totuttelua. Samoin että asunnossamme ei ole kuin yksi peilli 😀 No en valita, muuten kyllä kaikki on viimeisen päälle. Asunto on juuri remontoitu, joten ainakaan mikään paikka ei repsota.

image

image

Perjantai iltana käytiin maistelemassa hiukan tapasta paikalliseen tapaan. Tapas on Enpanjalaista syötävää, jota tarjotaan usein baarissa juomien kanssa. Ideana on, että ruoka koostuu suupaloista, joita syödään käsin. Niitä nautitaan yleensä ennen lounasta tai illallista tai yhä useammin myös sen korvikkeena niinkuin me teimme.

imageimage

Eipä tuolla oikein nälkä lähtenyt mutta tupahan kokeiltua.

image

Eilen sitten käytiin pakallisessa Sealifessä katselemassa meren eleviä. Suomessa ei ihan nää näin suuria haikaloja yms. Barcelonan sealife on eoroopan suurin akvaario. Siellä on nähtävillä Väimeren kaloja, trooppisten vesien kaloja, tiikerihaita, pingviinejä, piraijoita, rauskuja, meduusoita ynnä muuta.

image

image

image

Nemoja etsimässä.

image

 

Barcelona on kyllä mahtava kaupunki, koko ajan näkee jotain mielenkiintoista ihan kaupungilla kävellessäkin.

image

 

image

image

Hankittiin eilen myös selfietikku, oli muuten paras ostot pitkään aikaan 😀 Jotkut saattaa pitää nolona, mutta pitäkööt. Ei sitä enää tällä iällä jaksa ressailla moisista, vaan hauskaa on kyseisen laitteen kanssa ollut.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

2 kommenttia

  1. Siiri kirjoitti:

    Mukavan näköisiä reissukuvia, aikomuksena olisi kokeilla Helsingin Sealife tänä kesänä vielä 🙂 mistä kautta vuokrasitte asunnon? Itseä kiinnostaisi lähtee reissuun niin että vuokraisi isomman kämpän porukalla.

    • minna kirjoitti:

      Kiitos 🙂 Asunto vuokrattu airbnb:n kautta. Kannattaa toki käydä Helsingin sealifessäkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *