Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Nakuna rannalla?

Barcelona on rento kaupunki, oikea avoimuuden mekka. Tämä ilmenee muunmuassa niin että rannalla ei välttämättä tarvitse käyttää minkään sortin uima-asua. Tämä pätee sekä miehiin että naisiin. Ja tämä siis ihan normaalilla uimarannalla keskellä kaupunkia. Toinen esimerkki avoimuudesta on se että miespuoleinen ystäväni voi kävellä poikaystävänsä kanssa täällä avoimesti käsi kädessä ilman että se herättää minkäänlaista huomiota tai paheksuvia katseita niinkuin Suomessa.

image

Vielä ollaan toistaiseksi pidetty omalla porukalla jonkinlaisia naruja päällä, mutta kyllä sitä vapautunut ilmapiiri vie mennessään niin ei kyllä mitään maxi-housuja tule rannalle mieleen laittaa.

image

Tuli otettua hieronta tänään rannalla  alkaneen treeniviikon kunniaksi. Kivasti alkaa veri kiertää ja paikat aukeaa vähän vaikkei tämä ihan kotisuomen pro-hierojaani voitakkaan.

image

Aamulla yksi ystävämme lähti jo Suomeen, jonka jälkeen käytiin salilla tekemässä kädet. Siitä jatkettiin lounaan jälkeen rannalle, jossa sitten menikin melkein koko päivä iltaan asti.

image

Löydettiin myös kiva ruokapaikka, josta saa kaikkea freesiä ja raikasta buffee tyyliin… Täällä varmaan tulee käytyä usein syömässä koska hintakaan ei päätä huimaa.

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

4 kommenttia

 1. Clarissa kirjoitti:

  Ihastuin Barcelonaan ku kävin tänä kesänä sielä ekaa kertaa. Ilmapiiri oli niin kiva ja tosiaan oli okei olla rannalla stringeissä, mitä harvemmin Suomessa tulee harrastettua. Kannattaa myös sitä nakuilua kokeilla; Oltiin parin kaverin kanssa Kroatiassakin ja mentiin nakuilemaan tietylle osalle rantaa ja kyllä oli ihanan vapautunut fiilis 😀

  • minna kirjoitti:

   Varmasti tulee tultua tänne vielä usein, ja totta vasta muutamia päiviä oltu niin ei sitä tiedä miten tässä vapautuu 😊😊😊 ihanaa kesää sulle 😘

 2. jinzu kirjoitti:

  Hah, tästä ja aiemmista kommenteista tulikin mieleeni eräs tapaus kun olin juurikin Barcelonan rantojen avoimuudesta innostuneena päättänyt soveltaa alastomuutta suomen oloissa… Menin siis Munkkiniemen rannalle ottamaan aurinkoa yläosattomissa.

  Asetuin rannan rauhallisimpaan paikkaan, eli päärannan tuntumassa kun kulkee pieni polku, jota kävelemällä löytää hieman yksityisemmän paikan. Niinpä menin tälle rantakaistaleelle nauttimaan auringosta. Ei mennyt kauaakaan kun minut herätettiin levostani. Noin 35-40 vuotias, tavallisen näköinen suomalainen mies tiedusteli varovaisesti jos voisin auttaa häntä eräässä ongelmassa. Hänen naispuolisella ystävällään oli kuulemma syntymäpäivät tulossa jonne hän halusi ”tavallisen näköisen miehen strippaamaan”. Nyt tätä miestä sitten kuulemma jännitti kovasti ja hän kysyi josko olisi mahdollista että kyn hän menee metsän laitaan runk*****an niin minä voisin kävellä siitä ohi? Nauroin sisäänpäin tarinalle ja totesin huvittuneesti että sorry, ei käy…

  On se jännä juttu, että vaikka me suomalaiset kuinka ollaan saunakansaa jne, niin silti yhä alaston tissipari rannalla tarkoittaa ainakin joillein miehille yhtä kuin seksikutsu. Ei voi ymmärtää. ..

  • minna kirjoitti:

   No huhuh, kyllä täällä revettiin kun luetiin tuota tarinaa 😀 Joo, parempi vaan pitää visusti vaatteet päällä siellä kotimaan kamaralla 😀 Kivaa kesän jatkoa sinulle Erika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *