Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

El raval – Barcelonan Kallio

Eilen käytiin iltapäivä kävelyllä Barcelonanan kalliossa, El Raval kaupunginosassa, joka on Aasialaisten ja myös muiden etnisten kulttuureiden valtaama kaupunginosa. Tunnelmaltaan El Raval on täysin toisenlainen paikka kuin La Ramblan  toisella puolella oleva goottilainen kaupunginosa, Barri Gotic jossa meidän asuntomme sijaitsee. El Ravalissa näkyi aika vähän Turisteja, ja jokapuolella oli ihania erillaisia pikku liikkeitä.

image

image

Tunnelmallisia pikku kujia joissa sai kuljeskalla ihan rauhassa oli paljon. Joidenkin mielestä Ravalissa saattaa tuntea itsensä turvattomaksi,  mutta en kokenut ollenkaan niin. Joka puolella täällä on pidettavä kassista kiinni,  ja oltava tarkkana ettei tule ryöstetyksi.

image

Paikallinen suutari hommissaan.

image

Nuoret hengaamassa hoodeilla ja pelaamassa korista.

image

Liikkeitä löytyi tosiaan joka lähtöön, tämä oli selkeästi suunnattu vähän gansta tyylin omaaville.

image

image

Espanjassa ei ole koskaan kiire. Jos auto jää keskelle tietä, ihmiset kärsivällisesti odottavat. Eikä kuskeillakaan näköjään ollut kiire minnekkään.

image

Selfietikku toimii edelleen, ja kuvia onkin otettu oikein urakalla. Täällä selfie tikun saa parhaimmillaan viidellä eurolla, ja niitä näkyy katukuvassa paaaljon. Ei siis mitään estoja kuvaamisessa 🙂

image

image

image

Lopuksi käytiin ostamasta paikallisesta leipomosta aamupala leipää ja suunnattiin kohti kotia.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *