Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Totally makeover

Eilen kävin vihdoinkin kampaajalla. Tehtiin oikein kunnon naisellinen pitkä tukka. Olin muutaman kuukauden ollut aika saman näköinen, ja koska tapaani kuuluu vaihtaa hiustyyliä usein joten nyt oli korkea aika tehdä muodon muutos.

image

Afro kampaamoita ei ole Barcelonan katukuvassa mitenkään mainittavasti, niimpä päädyin tänne Belle Dame Salon De Bellezaan ihan sattumalta kysymällä hemaisevalta tumma hipiäiseltä ohikulkijalta missä hän on laitattanut hiuksensa.

image

image

Pidennys tehtiin ompelu tekniikalla, eli ensin oma tukka letitettiin pienille leteille päänmyötäisesti, johon sitten ommeltiin pidennys hiukset. Tätä tekniikkaa käytetään myös eurooppalaisessa hiuksessa niin että hiusten väliin tehdään letti tai pari ja siihen ommellaan hiusnauhaa, jättäen pääliosa vapaaksi.

image

image

image

Senegelilainen Sokhna loihti minulle tämän ihanuuden. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Kannattaa olla kangistumatta kaavoihin ja uudistaa itseään säännöllisesti myös ulkoisesti niin pysyy mieli virkeänä. Ulkonäkö ei ole niin vakava asia, vaan sillä on kiva leikitellä ja nauttia erinlaisista tyyleistä.

image

Ilta päättyi minnekkäs muualle kuin salille ja olkapää treenin pariin. Kyllä on uudella  tukalla hyvä treenata 😀 😉 😀

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

2 kommenttia

  1. mari kirjoitti:

    Upea tukka. En olekaan ennen nähnyt näin läheltä kuinka tuollainen afrohius laitetaan, tosi mielenkiintoista. Minulla on tuolla ompelutekniikalla pidennys+tuuhennos ja korvasta korvaan on yksi letti jossa on pidennysosa ja teipeillä tuuhennosta sivuilla mutta ei minun tukka noin upealle näytä kuin sinulla vaikka taitaa olla omaa hiusta enemmän, vau:)
    -mari-

  2. minna kirjoitti:

    Moi Mari 🙂 Joo afrokampaukset on ihan oma maailmansa. Omalla tukalla ei sinänsä ole juurikaan tekemistä tukan kanssa kun sitä ei juurikaan näy, että sinullekkinhan voisi laittaa vaikka pariin riviin ja hiukan enemmän hiuksia 🙂
    Kiitos kommentista ja kivaa kesän jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *