Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hemmottelua auringon alla

Rannalla olo ja päivittäinen kävely tekee jaloille hallaa, joten eilen päädyin jalkahoitoon ja geelikynsiin. Samalla sormenkynsiin laitettiin geelilakkaukset. Nyt ei sitten tarvitse enää koko loman aikana huolehtia miltä jalat ja kädet näyttävät.

image

 

 

Samasta paikasta jossa kävin saa myös hieronta- ja kosmetologipalveluja. On muuten huomattavasti kevyempää kävellä hoidetuilla jaloilla.

image

Myös kaverimme Jukka on samaan aikaan lomalla täällä ja ollaankin nyt vietetty aikaa myös porukalla.

image

 

Löydettiin aivan ihana juoma paikallisesta kahvilasta, Caramel latte cooler. Tähän saattaa jäädä koukkuun.

image

Barcelonneta on todella romanntinen paikka illalla. 🙂  Eilinen päiväkin oltiin kokonaan biitsillä ja illalla käytiin Vietnamilaisessa ravintolassa syömässä. Oltiin taas päivän jälkeen ihan poikki, koska käveltyä tulee niin paljon.

image

image

image

Olimme syömässä meidän paikallisten ystävien kanssa, Marco on kotoisin Mexikosta ja hänen poikaystävänsä on Puolasta. Tästä huomaa miten kansainvälinen paikka Barcelona on.

image

Mr. Big näki valon 🙂

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: https://www.facebook.com/tyttosinaoletvahva?ref=hl

 

4 kommenttia

 1. Siiri kirjoitti:

  Ihania kuvia ja kaunis Barcellonata. Pidempään jo lukenut blogiasi mutta ensi kertaa kommentoin 🙂 mistä kautta vuokrasitte kämpän jossa majoitutte? Siskon kanssa jo pidempään puhuttu että pitäisi käydä Espanjassa ja ekan Espanja-postauksesi jälkeen aloin miettiä myös asunnon vuokraamista. Olen lukenut blogiasi jo Jyväskylän ajoilta asti ja täytyy sanoa että Helsinki sopii sulle 🙂 hymyilet paljon kuvissa ja nyt näkee enemmän kuvia muustakin elämisestä kuin kuntosalilla oleilusta 😉 älä käsitä väärin, luen mielelläni juttuja siitäkin mutta mukava nähdä että elämääsi mahtuu muutakin. Ihanaa alkusyksyä!

  • minna kirjoitti:

   Kiitos Siiri positiivisesta kommentista 🙂 Asuntomme on vuokrattu Air bnb: kautta. Pidempi aikaiseen lomailuun varsinkin hyvä vaihtoehto. Kyllä olet oikeassa että tietyt muutokset elämässä ovat tehneet hyvää, kai se näkyy kauaskin <3

 2. Helzu kirjoitti:

  Ihania kuvia. Iskee ihan matkakuume 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *