Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fitnesstä ja Jeesusleiri

Täysi tohina päällä. Olen päässyt pikkuhiljaa sisälle koulu maailmaan reissun jälkeen. Tehtäviä, niitä vaan tulee yksi kerrallaan ja niin ne vain pikkuhiljaa kasaantuvat. No mikäs siinä, ei ole koskaan oloa ettei ole mitään tekemistä. Aina voi uppoutua koulutehtävien pariin, jos ei ole muutakaan. Periaattessahan joinakin päivinä on vain yksi kolmen tunnin luento, ja juuri näinä lyhyempinä päivinä pitäisi saada sitten nuo kirjallisetkin hommat tehtyä jos ajatellaan että jokaisena päivänä tekisi sen kahdeksan tuntia hommia. Itsestä  se vain on sitten kiinni, miten sen ajan käyttää.  Muuten kaikki vaikuttaa tosi mielenkiintoiselle, uudelle ja inspiroivalle mutta onhan tässä sovittelua alkuun kaiken kanssa. Tuntuu että joka viikonlopulle on jotain reissua ja nyt tietysti työllistää syksyn fitness kisat huoltajan, kampaajan, ja meikkaajan roolissa.

image

Viime viikonloppuna oltiin porukalla Jyväskylässä, ja Lahteen Fitness expoon lähdetäänkin sitten parin viikon päästä. Eve, huollettavani sijoittui hienosti kolmenneksi ja matka jatkuu Lahteen. Hyvä ystäni Riina kilpaili myös viikonloppuna, mutta valitettavasti finaalipaikkaa ei tällä kertaa irronnut ja hän jätti syksyn kisat Jyväskylän karsintaan. Hän oli erittäin hyvässä kunnossa ja sädehti lavalla, mutta bikinifitness. No, sitä  on välillä vaikea ymmärtää 😀

 

image

 

image

image

Kisojen päätteeksi käytiin porukalla syömässä ja vietin vielä sunnuntainkin vanhassa koti kaupungissani Jyväskylässä.

Tämä viikko on mennyt kuin siivillä, ja treeni rytmikin alkaa rullata jo suht. normaalisti.

image

Viikon katkaisi kirkon alan opiskelijoiden leiri Mantsälässä Leiriniemessä, joten pari treeniä jäi vielä viikonlopulle. Oli ihan mukavaa käydä luonnon keskellä pohdiskelemassa hiukan tulevaan ammattiin liittyviä asioita ja tutustua vähän paremmin omiin luokkakavereihin ja opettajiin.

image

image

image

Voikaa hyvin <3

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *