Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Nordic Fitness Expossa vihdoinkin ja omien kisojen pohdintaa

Viikko on mennyt kuin siivillä, kiirettä on ollut mutta nyt ollaan täällä Lahdessa turvallisesti hotellissa.

Stressasin varmaan viime viikolla enemmän koulusta tai jotain, koska sain elämäni ensimäisen migreeni kohtauksen keskiviikkona. Oli kyllä ihan järkyttävää kun jo päivällä alkanut päänsärky vain paheni ja paheni ja lopulta en pystynyt olemaan kuin pimeässä huoneessa peiton alla. Oksensin pari kertaa ja jatkoin makaamista.  Äänet tuntuivat super voimakkailta, ja puhelimen näyttöä katsoessa tuntui että pää räjähtää. Sitten vihdoin ilta kymmenen aikaan olin jo tolpillani ja pystyin jopa syömään.  Onneksi seuraava päivä oli jo suhteelllisen normaali, vaikkakin oli vielä vähän heikko olo.

12046757_10153180544320679_2596784434025086067_n

Huomenna aamulla mennään katsomaan nelinkertaisen Figure Olympia- voittajan Nicole Wilkinsin nimikko kilpailua, jonka palkintona on  kummankin lajin bikini- ja bodyfitness over all – voittajalle ammattilaiskortti sekä mahdollisuus päästä debytoimaan ammattilaisjoukossa jo samana iltana pidettävässä Nordic Pro- kilpailussa.  Samassa kisassa ratkeaa myös bikini ja body fitness- sarjojen Pohjoismaiden mestaruudet. Illalla onkin sitten luvassa Nordic Pro –ammattilaiskilpailu, jossa nähdään useita suomalaisia.  Pro Bikini -sarjassa Sara Back , Anna Virmajoki, Figuressa Kati Alander, Tiina Vaskelainen, Mari Päkkilä, Fitnessissä Piia Pajunen ja Bodybuilding -sarjassa Jerry Ossi ja Timo Honkala.

Sunnuntaina sitten onkin Fitness- SM, jolloin on taas kannustetaan huollettavani Eve voittoon.

Kun näitä kisoja katsoo, ja on mukana tässä kaikessa valmistautumisessa joka vuosi, niin tulee itsellekkin aina hetkittäin kisakuume. Näitä kuvia katsellessa tulee haikea olo, ja hyvät muistot mieleen. Kuitenkin tiedostan sen että, jos alan nyt kisaamaan se vie minulta paljon sitä mitä tällä hetkellä rakastan, toisaalta kuitenkin antaen niin paljon. Viime kisoista on jäänyt paljon hampaan koloon, että haluasin tavallaan sen jälkeen hyvän päätöksen fitness uralle. Kuitenkin tavoitteeni on kisata vielä yhdet kisat lähiaikoina/lähivuosina jonka jälkeen keskittyisin ainakin useaksi  vuodeksi johonkin muuhun. Kova homma olisi tiedossa, mutta katsotaan miten tytön käy.

67441_442784975678_4825601_n

71677_442792290678_6686650_n

33563_442789480678_5676422_n

Se tarkoittaa sitten hyvästi sunnuntai brunssit ja pullan tuoksuiset viikonloput 😉

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *