Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mitä jäi mieleen – Nordic Fitness Expo

No paljon kauniita upeita fysiikoita tietenkin. Viikonlopun kohokohta oli tietenkin että huollettavani/stailattavani Eve Heikkinen voitti suomen mestaruuden. Onnistuminen oli ilo nähdä läheltä ja se kuinka tässäkin periksiantamattomuus palkittiin. Nuoresta iästään huolimatta Eve on saavuttanut jo paljon fitneksen saralla.

image

Matkalla kisapaikalle, voitto mielessä 😉

image

Tuore mestari.

Lisää kuvia ja tunnelmia kisoista ja kisaajista löydät täältä ja täältä.

Toinen mieleen jäänyt juttu oli Jaana Malytchevan pärjääminen, Jyväskylän tyttä on menestynyt tasaisen armasti ja tällä kertaa nappasi jopa Pro-kortin. Upea perheenäiti häikäisi bikini fitnessissä – nousi ammattilaiseksi!

Julkkikset pärjäsivät kisoissa, vallankin bikini sarjoissa hienosti, mikä tietenkin on lajin tunnettavuuden kannalta hyvä asia. Sofia Ruusila voittti oman sarjansa ,Eevi Teittinen omansa, ja Jenni Levävaara omansa. Eve olikin bikini sarjojen ainut ei julkkis voittaja 🙂

image

2011 kisakaverini Hanna Saario voitti hienosti lauantaina pohjoismaiden mestaruuden ja myös Nicolen kisan. Upea nainen, joka vaan kehittyy vuosi  vuodelta.

image

Nathalia Melon kanssa tietty samaan kuvaan 🙂

image

Kiitoksia seurasta kavereille <3

Messuilla oli tietusti myös paljon ihania juttuja shoppailtavaksi. Yhteistyökumppanini Biancaneven Biancaneven osasto oli vaikuttava, olen käyttänyt heidän vaatteitaan kauan ja laatu on erittäin hyvä. Yksikään vaate ei ole mennyt miksikään, eikä yksikään timantti irronnut lukuisista pesuista huolimatta. Kannattaa hyödyntää nyt tämä ale-koodi niin saat Nyt -10% alennusta kaikista Bfit-urheiluvaatteista koodilla: ADTBFIT

Omat suosikkini ovat nämä ihanan värikkäät Floral-malliston housut.

Pääsin muuten tutustumaan kuukaudeksi Töölön Foreveriin. Eilen ensimmäiset treenit vedetty ja täytyy sanoa että vaihtelu virkistää. Tähän aiheeseen palaan vielä myöhemmin 🙂

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *