Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Rekkalesbo-tyylit ovat taakse jäänyttä aikaa

*) Yhteistyössä IdHair / Tuotteet ja hiukset saatu lahjaksi blogin kautta.

Pitkät kauniit runsaat hiukset ovat naisen kruunu, tai ainakin minun kruununi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia hiustyylejä kampaaja urani aikana. Lyhyestä, lähes sänkitukasta, pitkään valtavaan kiharapilveen. Värit ovat vaihdelleet blondista, punaiseen ja mustaan. Onneksi tämä pahin vaihtelunhalu alkaa olla ohi ja olen tullut yksinkertaisesti siihen tulokseen että minua pukee parhaiten pitkä, tuuhea ja suhteellisen klassinen kampaus. Ihan piristäviähän ne lyhyetkin ovat ja omaa afrotukkaa on välillä mukava pitää mutta, pitkään on aina kotoisaa palata.

        IMG_2256

                     IMG_0724

Jotkut onnistuvat näyttämään lyhyissä hiuksissaan todella freeseiltä ja sporttisilta,  minulla se jää yritykseksi.

Nyt olikin siis aika laittaa uusi pidennys päähän ja tällä kertaa se toteutettiin ompelemalla ja  IdHairin B´long hiuksilla.

image

Olen käyttänyt näitä hiuksia paljon aina ennenkin, ja täytyy todeta ettei laadussa ole ollut koskaan mitään valittamista. Viimeksi laitettu B´long teippipidennyshius oli minulla päässä kolme kertaa parin kuukauden ajan ja vieläkin olisi voinut hyvin käyttää ainakin kerran. Jokut hiukset kun tuntuvat takkuuntuvan jo kuukauden päässä olon jälkeen. Toki tähän vaikuttaa myös se millä ja miten hiuksia hoidat. Hyvä perussääntö on että hiukset kannattaa pitää koko ajan hyvin selvänä ettei isoja takkuja pääse tulemaan, sekä käyttää selvittäviä hyvin kosteuttavia ja siloittavia tuotteita.

image

IdHair Belonger on tuotelinja, joka ravitsee ja hoitaa sekä hiustenpidennyksiä että luonnollisiakin pitkiä hiuksia. Belonger-tuotteet ovat täydellisiä hiustenpidennyksille.

Shampoon tulisi olla tarpeeksi hellävarainen, jotta se ei rasita liikaa hiuksia ja pidennyshiusten kiinnityskohtia, mutta tarpeeksi vahva poistamaan hiuksiin kertyneet jäämät, kuten muotoilutuotteet. Hyvä hoitoaine on sellainen, joka sulkee hellästi hiussuomuja, tehden hiuksista vastustuskykyisemmät, kiiltävämmät sekä vahvemmat. Tiivis hiuksen pinta kestää esimerkiksi harjaamisen aiheuttamaa mekaanista rasitusta paremmin, kuin huokoinen hius.

Yksi syy käyttää muotoilutuotteita on suojata hiukset esimerkiksi lämpölaitteiden kuumuudelta sekä ympäristön haittavaikutuksilta. Muista käyttää lämpösuojaa aina! Belonger-tuotteet suojaavat hiusta luomalla sen pintaan näkymättömän ja hengittävän kalvon, joka tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja sileät sekä ehkäisee hiusten sähköistymistä ja pörröittymistä.

Sarjaan kuuluu, shampoo, hoitsikka, serum, lämpösuihke,  lakka ja hius/käsivoide. Tuotesarja on entuudestaankin minulle tuttu ja hyväksi koettu.

image
Hiukset tehtiin Revolution hairissa Mechelinin kadulla. Ensin oma hius letitetään pään myötäisesti ja sitten hiusnauha ommellaan päälle. Minulla oli kolme punttia hiusnauhaa, erisävyisiä ruskeita, jotka käytettiin lähen kaikki.
image
Ja tässä valmis lopputulos 🙂
image
Ja erittäin tyytyväinen asiakas.
image
Uudella tukalla treenikin kulkee paremmin! 😉

12 kommenttia

 1. Eveliina kirjoitti:

  Upeat!! Minäkin haluan! 😀

  • minna kirjoitti:

   Kiitos, no sinullahan on niin upea tukka aina muutenkin. Vaihtelu tosin aina virkistää 😉

 2. Nimetön kirjoitti:

  Makeet! Pystyykö tuollaista tukkaa pitämään ponnarilla, vai näkyykö letit silloin? 🙂

  • minna kirjoitti:

   Pystyy pitämään, jos nostaa ylös kyllä silloin turvallisin tapa on peittää kiinnityskohdat pannalla. Jos ponnari on alhaalla tai sivuilla, ei ole ongelmaa.

 3. Siiri kirjoitti:

  Upeat hiukset 🙂 todellinen kruunu! Kyllä sulle sopii lyhytkin malli mutta on tuo pitkä hyvin naisellinen 🙂 hyvältä näyttää!

  Just ite kuolannut klipsipidennyksiä kun leikkasin taas huonoja pois niin on melkein polkkatukka.

  • minna kirjoitti:

   Kiitos Siiri 🙂 Klipsi pidennys on aivan mahtava keksintö. Saa pitkän tukan silloin kun itse haluaa, eikä tukka ole esimerkiksi urheillessa tiellä. Lisäksi ne ovat todella kestävä investointi, säilyvät vuosia hyvänä kun eivät ole kokoajan päässä.

 4. Helena kirjoitti:

  Wau, näytät todella upealta! 🙂

 5. Emilia kirjoitti:

  Nyt pitää kommentoida että wau! Oot niin upealla tavalla persoonallisen näköinen nainen! 😊 ja todella kaunis tuo sun uus tukka!

 6. tuuli kirjoitti:

  Mun mielestä hiustenpidennykset on jotenkin kammottava, koska ne on jonkun toisen ihmisen päästä! Tajuaako ihmiset että ne on aitoa ihmisen hiusta? Kuinka moni laittaisi vaikka toisen ihmisen kynnet omiin sormiin?

  • minna kirjoitti:

   Heh, no niin voihan sen noinkin ajatella. Minulle pidennykset ovat luonnollinen asia ja olen käyttänyt niitä jo yli kymmemnen vuotta. En osaa ajatella asiaa noin. Joillekkin köyhemmissä maissa hiusten myyminen on hyvä bisness, lisäksi hiukset käsitellään aika voimakkaasti ennen kuin ne ovat myyntitavaraa, joten näin ollen ovat täysin streriiliä tavaraa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *