Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kiire – mikä ihana tekosyy

*) sisältää mainoslinkin

Kämppikseni Eveliina kirjoitti blogissaan Queen of everything näin:

”Minnan kanssa asuessa olen usein huomannut kuinka se on jatkuvasti menossa. Sillä on ihan hulluna tekemistä, on treeniä ja sitä ja tätä ja kahvittelua ja shoppailua ja sen ja tän ja ton tapaamista ja sitten jo siivotaan hiki hatussa ja kokataan viikon ruokia ja syödään ja sitten meille on tulossa se ja tää ja tuo ja nyt sillä on vielä koulua ja blogi ja muita hommia. Mä oikeasti uuvun jo pelkästä vierestä katselusta kun tuntuu ettei ehdi rentoutua ja istahtaa alas hetkeksikään.”

image

Välillä pitää osata irtautua arjesta ja nauttia rakkaiden seurasta.

Tuo tekstihän on  ihan täysin totta, kyllä minulla on usein monta rautaa tulessa. Pysähdyin itsekkin näin ollen miettimään onko elämäni liian kiireistä? Tulin siihen tulokseen että välillä on, välillä ei. Tykkään siitä että on ohjelmaa ja ihmisiä ympärillä vaikka välillä on kiva myös rauhoittua. Tällä hetkellä varmasti suurin energia menee opiskeluun, koska edelleenkään kirjallisten töiden tuottaminen ei olen lempipuuhaani ja tuntuu että jos kaiken tekisi täysin ajallaan ei muuta elämää juurikaan olisi. Tällä hetkellä suoritan harjoittelua yksityisessä hoitokodissa ja olen nauttinut kovasti siitä että olen päässyt tekemään konkreettisesti asioita enkä vaan opiskelemaan teoriaa. Tässä huomaa kuinka todella olen tekijä luonne, harjoittelu ei tuota minulle minkäänlaisia vaikeuksia ja maalaisjärjen käyttö käytännön tehtävissä onnistuu yleensä mutkattomasti. Onneksi keväällä tulee taas viiden viikon harjoittelujakso, jolloin pääsen vähäksi aikaa koulun penkiltä pois. Opiskelu on hyvin teoreettista, vaikka suuntaudummekin täysin käytännön läheiselle alalle joten lähes kaikki käytännön taito opitaankin juuri harjoitteluiden kautta. En siis koe juurikaan paineita siitä että olen monessa mukana, vaan ennemminkin siitä että joudun olemaan paikallani ja keskittymään esimerkiksi kirjoittamiseen.

image

Lemmikit rentouttavat.

Lisäksi se että kaikki asiat jotka ovat tällä hetkellä elämässäni, treeni,  parisuhde, ystävät, kampaajan työt ja jopa blogi ovat sellasia asioita joita rakastan. Siksi niiden kanssa aikatalut saa aina jotenkin sovitettua. Esimerkiksi treeniä en koskaan kiireen takia jätä välliin, vaan aina löytyy päivästä aikaa reilun tunnin mittaiselle salitreenille. Salillakaan kun ei tarvitse käydä ihan joka päivä, ja nyt olen kokenut neljä kertaa helpoksi sovittaa muuhun elämään.

Kunnon laturi helpottaa salille lähtemistä!

Kunnon laturi helpottaa salille lähtemistä! * Sportlifen Kerosene!

Koti on myös minulle äärimmäisen tärkeä joten, on vaan huolehdittava siitä jotta siellä viihtyy. Siivottava vaan on, samoin ruoka, Ihan perusasioita. Jos ei jaksa tehdä ruokaa, on vaikea myöskään ravita itseään hyvällä ja harrastuksen vaatimalla tavalla. Nyt tiedän että joistain asioista tulee tinkiä ja joillekkin antaa enemmmän aikaa, esimerkiksi hoito-alan työkokemusta olisi pikkuhiljaa hyvä alkaa saamaan ja onnekseni minua pyydettiinkin ekstraamaan nykyiseen harjoittelupaikkaan, joten tämän toteutuessa täytyy jostain muusta tinkiä.

Välillä olen kyllä hajalla, mutta sitten pitää vain ottaa lepoa ja rentoutua. Niin olen myös tehnyt, jos nyt joku homma vähän siirtyy ei siihenkään maailma kaadu. Tärkeä taito, on osata olla stressaamatta, ja vaikka joskus ulospäin saatankin vaikuttaa stressaantuneelle olen oppinut etteivät asiat hätäilemällä parane ja saavuttanut jonkinlaisen sisäisen rauhan siitä että kyllä kaikki asiat järjestyvät. Kiire on loppujenlopuksi mielentila, sinä itse päätät annatko sen vallata mielesi vai et.

Nyt muuten kannattaa käydä shoppailemassa *House of Brandoninilla, siellä on  Black Friday- kampanja: Koodilla BLACKFRIDAY saa -20% alennusta jo alennetuista tuotteista. Koodi käy miesten ja naisten ale-osioihin.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *