Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tunnetta sairautta ja ilmajoogaa

*) sisältää mainoslinkkejä

Viime ajat ovat olleet niin hektisiä,  täynnä tunnetta ajatusta ja kaikenlaista ohjelmaa. Olen ollut edeltävät pari viikkoa orastavassa flussassa, kunnes viikon jälkeen maltoin hiukan levätä jotta selvisin eilen olleeseen jalkaleikkaukseen. Ydinnaulaa koitettiin poistaa säärestäni, mutta eihän se irti lähtenyt ollenkaan kun on ollut siellä viisi vuotta. Onneksi sentään naulat mikä saattoivat aiheuttaa nilkkaan hiertymää saatiin sentään pois, ettei reissu ollut ihan turha. Kipuja ei juurikaan pahemmin onneksi ole, vaikka naulaa oli kuulemma kunnolla hakattu ja kiskottu kahden ihmisen voimin.  Olen runsasta verenvuotoa lukuunottamatta ihan kartalla ja pystyn kävelemään hitaasti ilman kyynärsauvoja. Olin viikon seurakunta harjoittelussa tässä välissä ja nyt minulla onkin Joululoma tai tavallaan sairasloma koska jalka tosiaan on leikattu eilen. Odotan innolla että Tiistaina päästään reissuun tapaamaan ystäviä ja perhettä. Joulu vietetään Iisalmessa vanhempieni luona.

20151215_161227

Olen viimeaikoina seurannut tapahtumia ympärilläni ja huomannut että moni ihminen on kadottanut itsensä pahasti. Moni ihminen joutuu usein kierteeseen missä ei voinut olla itsensä ja omien ajatustensa kanssa ja hakee hetken rauhaa, hyväksyntää ja rakkautta kaikin mahdollisin keinoin itsensä ulkopuolelta. Oli se sitten päihteet, irtosuhteet, uhkapelit, tai muut vastaavat pakokeinot. Ne,  ne työntävät vain syvemmälle itseinhoon ja riittämättömyyden tunteeseen.

Hyvä olo, rauha tai rakkaus ei voi ikinä syttyä ulkoa päin. Sen on pakko tulla sisältä. Pitää oivaltaa selkeästi että on itse ainoa koko maailmassa joka voi parantaa itsensä sisältä, koska kukaan muu ei  voi  parantaa sitä mitä vain itse tuntemme sisällämme. Olemme vastuussa itsestämme, mutta usein koitamme sysätä vastuuta muiden nilkkaan.

On ollut hyvä hetki kuunnella itseään nyt, en ole juurikaan treenannut pariin viikkoon mikä on tehnyt hyvää. Olen kerännyt motivaatiota nyt jo uuteen tulevaan vuoteen, sekä urheiluun, opiskeluun, että ihmissuhteisiin. Uskon ja toivon että ensi vuodesta tulee vieläkin parempi kuin tästä vuodesta. Tämä vuosi on sisätänyt paljon muutosta, mutta hyvässä. Ensi vuonna tulen nauttimaan niistä asioista joita tänä vuonna olen saavuttanut.

Vihdoinkin tuntuu että olen oppinut kuuntelemaan itseäni. Vaikka ystävien neuvot ovat tärkeitä, niin loppujen lopuksi neuvot ovat niitä jotka ovat heidän tapansa toimia. Loppu kädessä päätökset tulee tehdä itse, tällöin lopputuloskaan ei ole jonkun muun näköinen vaan sinun itsesi,  kun olet toiminut oman näköiselläsi tavalla.

20151210_094958

Olen myös kokeillut jotain uutta ja erilaista. Sain kutsun viime viikon torstaina järjestettyyn hyvinvointi aamuun aikatalon *Esport Bristoliin. Sali oli viimeisen päälle ja ilmajooga tunti jossa olin tutustumassa oli rentouttava. Sen jälkeen meille tarjottiin aamupala, sekä saimme kivat tuotepaketit jossa oli muunmuassa kahden kuukauden lahjakortti salille. Meinaan lunastaa tuon tammikuun lopussa ja käydä tuon ajan juuri ilma tai lämpöjoogassa salin lisäksi rentoutumassa.

df90cbb561fa2282c7c89855d5c3dde8_f1066

Jotenkin sairastaessa ruokahalu on ollut tosi huono, joten olen syönyt väli ja iltapalaksi sitä mikä parhaiten maistuu. Nyt se on ollut tämä ihan yllä oleva *Sportlifen pudding, arvot kohdillaan ja proteiinin saanti on taattu.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

4 kommenttia

 1. Wendela kirjoitti:

  Viisaita sanoja. Tuon olen itsekin ihan vasta oivaltanut että vain itse voi nostaa itsensä suosta. Ja kun itse voi hyvin, sitä jaksaa jakaa hyvää energiaa muillekin. Toipumista Minna, ihanaa joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle! 🙂

  • minna kirjoitti:

   Kiitos kommentistasi Wendela. Toipuminen on onneksi edennyt hyvin ja voi laskeutua Joulun viettoon 🙂 Ihanaa joulun aikaa sinulle ja onnea tulevalle vuodelle. 🙂

 2. Ansku kirjoitti:

  Moips! Oon tykästynyt tähän sun blogiin. 🙂 Siitä asti, kun jonkin ihmeellisen sattuman kautta löysin lueskelemaan tekstejäsi, niin olen säännöllisesti vieraillut sivuillasi. Harvoin törmää näin tervejärkiseen tekstiin. Sulla on hyvää pohdintaa, osaat ajatella monesta näkövinkkelistä asioita. Tuo kehon kuuntelu on varmasti jokaiselle haastavaa, varsinkin tässä suorittajien luvatussa maassa. 😀 Tsemppiä ja hyvää joulunodotusta!

  • minna kirjoitti:

   Moikka Ansku. Kiva kuulla että olet vakituinen lukija ja teksteistä välittyy sanomaa. Onnellista ja joulunodotusta sinulle myös ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *