Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Miten olen saavuttanut henkisen tasapainon oman ulkonäön suhteen?

Hei taas pitkästä aikaa. Voi olla että tässä lukijamäärät tippuvat entisestään tällä postaustahdilla, mutta ei voi mitään. Blogi ei ole minulle päätyö, vain harrastus joka valitettavasti on tärkeysjärjestyksessä viimeisenä. On niin paljon muuta, ettei sitä aina ehdi täysin panostaa kaikkeen. Koulu vie huomaamattaan aikaa, vaikka läsnäolotunteja on suhteellisen vähän, on kotona tehtäviä asioita sitäkin enemmän. Sitten työt, treenaaminen ja ystävät siihen päälle.

20160227_103317_resized

On tässä ollut kaikenlaista kivaakin tekemistä. Olen edelleen jatkanut jumppa linjalla ja salilla käynyt vain joitakin kertoja.  Olin myös kauneus ja terveys lehden bikinikuvauksissa  yksi lauantai. Siitä tämä otsikko. Minähän siis olen ennen ollut fitness kisaaja ja huomattavasti kireämmässä kunnossa. Miten siis voin olla sinuit vartaloni kanssa vaikka olen näinkin pehmeä? No edelleen kehoni on temppeli ja kyllä olen edelleenkin keho keskeinen ihminen. Kaikki perustuu siihen että arvostaa kehoaan ja hyväksyy sen millaisena se ikinä onkin.

20160227_103238_resized

Kehonkuva kertoo millaisena näen ja koen fyysisen olemukseni, millaiselta kehoni minusta itsestäni tuntuu. Käsitys omasta kehosta ulottuu koko kehoon, kaikkiin sen osiin, tuntemuksiin.

Hyvä kehonkuva antaa iloa ja rentoutta elämään. On hyvä olla ja voi pukeutua niin kuin haluaa ja  nauttia kehostaan myös alastomana. Ei tarvitse hävetä eikä piilotella. Kehonkuva ei aina välttämättä ole positiivinen eikä vastaa sitä , minä toiset ihmiset sen näkevät. Silloin helposti katsomme itseämme arvostelevasti kiinnittäen huomiota niihin kohtiin, jotka eivät miellytä. Muut ihmiset näkevät yleensä taas  kokonaisuuden ja hyvät puolet.

20160305_200616_resized

Vastaus kysymykseen tulee varmasti muutosten kautta ja siitä että on ymmärtänyt että jotta  on onnellinen niin pitää rakastaa ensin itseään ennen kuin voi rakastaa muita. Henkinen tasapaino tulee niin että hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, pitää huolta että ravitsee itseään hyvin ja nukkuu riittävästi. Ota siis lasillinen kuohuvaa itsesi kunniaksi ja nauti elämästä.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *