Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Paparazzi kuvat PART- 1

*Sisältää mainoslinkin

Nykyään filttereiden ja blurrauksen maailmassa me saadaan täydellisiä kuvia itsestämme helposti. Rypyt oikenee, kasvot kapenee ja silmät kirkastuu ja niin edelleen. Snapchatin myötä nenäkin kapenee, ja kenestä tahansa saadaan maailmanluokan kaunotar/komistus. Mä olen aika vähän käyttänyt niitä, mitä nyt automaattisestikkin kamerat nykyään vähän muokkaa. Varsinkin kun mulla oli hetken aikaa käytössä Honor 7 tuntui et ei kuvista oikein edes meinaa tunnistaa, etenkään kun oli se kaunistus asetus päällä.

Mutta kieltämättä enemmänkin mua auttaa se että olen ollut jonkun verran kameran edessä. Tiedän tasantarkkaan mikä asento korostaa mitäkin ja saan kyllä asentoa muuttamalla sen vyötärön kapenemaan senttejä ja lihakset näyttämään isommilta. Kuvakulma vaikuttaa todella paljon kun oikein ylhäältä nappaa kuvan, niin kylläpä vaan saan kunnon tukki jalatkin näyttämään säihkysääriltä.

No ihmisiä me ollaan kaikki, ja vaikka kauniit kuvat on tietenkin kivempia kuin rumat ei mulla ole tarvetta antaa itsestäni liian siloteltua kuvaa.

Minun rakkaalla Mister B:llä on ihana tapa nappailla kuvia silloin tällöin ihan arkisista tilanteista kun mulla ei ole hajuakaan kuvan otosta. Tässä sitä ihminen näkee miltä todellisuudessa näyttää. Olkaa hyvät:

IMG-20160615-WA0011

20160705_125320

Tässä sit otettiin pidennykset pois ja samalla sitten laitoin kaverin tukkaa, ei mulla siis aina hiukset ole noin. Mutta kun afrokiharan kampaa auki, niin….

IMG-20160626-WA0027

IMG-20160626-WA0028

Siinä sitä oltiin mökillä, siellä oli ihana kissa ja ruokaa laitoin myös. On muuten yksi lemiharrastuksistani.

IMG-20160606-WA0012

e66ae90b-6db8-48fc-b826-87bfc090a64b

Joo ja automaatilla piti käydä pariin otteeseen, ihan vaan varmuuden vuoksi.

IMG-20160424-WA0010IMG-20160701-WA0000

Kotitoimisto sängyssä, ja huh kun oli rankkaa niin piti ottaa päälle päikkärit.

Jos haluat näyttää edustavalle niin kannattaa tsekata *House of Brandonin alennukset, jotka ovat voimassa vielä tänään.  -20% koko valikoimasta. Koskee myös uutuuksia! Ei koske Dr. Denim, Calvin Klein, Nike ja jo alennettuja tuotteita.

ALEKOODI: JUL20

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *