Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Avoin kirje patologiselle valehtelijalle ja pettäjälleni

Miten edes kehtaat pyytää mua takaisin?  Minä en voi olla sinun kanssasi missään tekemisissä, koska olet tehnyt minulle pahimmat asiat mitä ihminen voi toiselle parisuhteessa  tehdä, sinä olet pettänyt luottamukseni niin pahasti että en tunne enää edes sääliä sinua kohtaan. Sinua vain ei enää ole minulle. Vaikka olisit työtön juoppo, en tunne mitään. Kaikki on sinun itsesi aiheuttamaa.

Sinä olet pettänyt minua toistamiseen useiden naisten kanssa ja lopussa paljastui että olet elänyt vielä täydellistä kaksois/kolmois elämää, niin että sinulla on ollut 17 vuoden ajan avoliitto ja samalla rinnakkaisia pitkiä, jopa kuuden vuoden pituisia parisuhteita joissa olet ollut mm. synnytyksessä mukana ja esittänyt lapselle jopa isää. Ne valheet, kirjeiden väärentämiset, feikkiprofiilit ym. Aivan sairasta. Ja ne syytökset mistä kaikesta minua syytit, sairas mustasukkaisuus, minun henkilökohtaisten viestien lukeminen  täysin ilman mitään syytä ja ventovieraiden ihmisten uhkailu ympäri suomen. Miten salasit minut perheeltäsi loppuun saakka, vaikka kuuntelin heidänkin kaikki huolet ja murheet ja mietin miten minä voisin auttaa heitä ja miten voisimme lähettää sinne enemmän rahaa. Miten voit kuvitella että koskaan edes haluaisin nähdä tai kuulla sinusta mitään? TAJUATKO MITÄ TEIT? Tajuatko ollenkaan?

Vielä eron hetkellä aloit kehittelemään kaiken maailman valheita muista ihmisistä, kieroilemaan ja käyttämään valtaa. Puhuit ympäri vanhempani ja ystäväni useita kertoja, ja kaikki antoivat sinulle anteeksi. Olithan mukava ja hyvä esittämään.

Lisäksi valehtelit ihan kaikista päivittäisistä asioista ja kusetit mua kaikessa missä vaan voit. Minä laitoin sinut kaikessa etusijalle, ajattelin sinua aina ensimmäisenä ja sinä elit tuollaisessa valheessa. Näin todella paljon vaivaa sinuun ja että olisimme saaneet kaiken kuntoon, kirjoitin puolestasi jopa työhakemuksiasi. Olin valmis olemaan lapsiesi äiti ja jättämään elämässä monta asiaa sivuun jotta sinulla olisi hyvä olla.

Olisit päässyt sieltä paskan keskeltä tänne ja sinun elämänlaatusi olisi parantunut huomattavasti. Sinulla  olisi ollut aina siivottu koti Helsingin parhaimmista paikoista ja nainen joka olisi pitänyt sinusta huolta kaikin tavoin. Sinun osoitteesi oli kahdessa paikassa, ja työkeikkojen varjolla ravasit asunnosta toiseen. Sä olisit voinut elää minun kanssa, olisin tehnyt sinun ruokasi, tukenut sinua kaikessa, pitänyt sinun kanssa hauskaa, treenannut sinun kanssa, ollut sinun perhe, vaimo, tyydyttänyt sinut täysin ilman mitään rajoitteita. Näitä asioita et jokaisen kanssa voi tehdä.  Olen vaatettanut sinut ja huoltanut ulkonäkösi aina viimeisen päälle kuntoon, vienyt reissuille ja ulkomaanmatkoille, tietämättä täysin sitä millainen Auervaara olet.

Tai toinen vaihtoehto olisi ollut nainen joka on sietänyt ja arvostanut sinua koko 17 vuotta ja antanut anteeksi kaiken, elämä oli varmasti erilaista mutta ainakin sinulla oli sielläkin ihminen joka oli omistautunut vain ja ainoastaan sinulle. Sitäkään et arvostanut vaan loit jatkuvasti rinnakkaissuhteita jopa toisiin kaupunkeihin. Ei edes mitään seksisuhteita vaan vuosia tai kuukausia kestäviä suhteita, joissa suunnitellaan tulevaisuutta ja perhettä. Minuakin hädän hetkellä kosit useita kertoja, ja puhuit yhteisistä lapsista, ja kuinka paljon niitä minun kanssani haluat.

Sinulla oli mahdollisuus jättää monta kertaa valheellinen elämä ja aloittaa minun kanssa alusta kaikki. Tiettyyn pisteeseen annoin anteeksi ja yritin ymmärtää, mutta sekään ei riittänyt. Kun annoin anteeksi, sain lisäksi sain kuulla haukkusi kaikki kamalimmat asiat mitä naiselle voi sanoa ja teit kamalimmat teot mitä parisuhteessa voi toiselle tehdä.

Ja sinä väität että voit muuttua, ja joskus ihminen tajuaa. No jos on 20-vuotias niin silloin on toivoa, toki toivoa on myöhemminkin mutta en usko että sinun kohdalla. Olet 37-vuotta ja koko elämäsi elänyt noin, sun taustat ja kulttuuri vaikuttaa siihen ettet sinä koskaan pidä naista vertaisenasi, nytkin sinä puhut vaan että miten SINULLA oli hyvä olla minun kanssa. Ajattele minun näkökulmasta, MINÄ kärsin koko ajan sun sekoiluista ja pettämisestä.   Minulla ei ollut hyvä olla kuin vain ja ainoastaan ne PIENET hetket jotka sun kanssa vietin, ja silti taustalla oli tieto että salaat jotain ja kaikki ei ole normaalisti, valvotit sekoilullasi minua öitä ja vaikeutit keskittymistäni kaikilla elämän osa alueilla. Vaikka miten tuosta toipuisit niin ei meillä ole silti mitään yhteistä, en voi antaa mitenkään anteeksi sulle sun tekoja, eikä kukaan minun läheinenkään anna.

Valitettavan usein alkoholisti kuolee alkoholistina ja narkkari narkkarina, varas varkaana jne, niin se vaan on. Sulle pitäisi tapahtua suuri käänne elämässäsi, mikä opettaisi sulle tasa-arvoa ja mikä on oikein ja väärin.   Tämä kaikki todistaa että sinussa on paljon pahuutta ja sairautta jota et itse edes näe. Sinun on pakko tehdä töitä itsesi kanssa, jos edes joskus voit kuvitella eläväsi normaalia elämää. Sinun on haettava apua ja otettava sitä vastaan, se on sinun ainut mahdollisuus tulla onnelliseksi edes joskus. Muuta en voi sinulle sanoa.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

9 kommenttia

 1. K kirjoitti:

  Olipa surullista luettavaa. Minun entinen mieheni oli ostanut matkoillaan kihlasormuksen, tekstasikin ”väärälle” naiselle että hän on palaamassa suomeen kihlojen kanssa. Tajusi ”virheensä” liian myöhään mutta päätti kuitenkin kihlata tämän..kyllä se oli hänestä mahdottoman hauska juttu. Näitä tarinoita minulla olisi loputtomiin, kuten tiedät, valheet ovat loputon suo.

  • minna kirjoitti:

   Hullua, kaikenlaista maailmaan mahtuu. Onneksi elämänlaatu vaan paranee kun noista pääsee eroon.

 2. Alexandra kirjoitti:

  Huh, mitä kaikkea olet joutunut kestämään! Onneks sä olet vahva! Mut vaikka onkin vahva, ei tarkoita ettei asiat satuttais ja välillä sais olla ihan vaan helvetin surullinen. En voi järjellä käsittää kuinka joku voi valehdella noin räikeästi ja pitkään. Onneks valheilla on kuitenkin taipumus paljastua. Toivon että löydät onnesi ja sellaisen ihmisen, joka arvostaa sua ja näkee millainen kultakimpale olet ♡

  • minna kirjoitti:

   En voi minäkään käsittää, aina kun olen pyrkinyt uskomaan ihmisestä kuin ihmisestä hyvää ja että muuttuakin voi. Uskon että varmasti suunta tulee olemaan vain ylöspäin, ja välillähän on ihan hyvä olla ihan itsekseenkin. Kiitos kommentistasi Alexandra ja kaikkea hyvää <3

 3. Emmi kirjoitti:

  Kylläpä osui lähelle tuo teksti. Hyvä että oot vihdoin päästäny irti, äläkä vaan anna enää mahdollisuutta. Ite käyny läpi ton saman helvetin ja vielä 3 vuotta myöhemminkään ei saa rauhassa elää elämäänsä. Tsemppiä ja vahvana eteenpäin. Luota vaistoon, se on oikeessa ?

  • minna kirjoitti:

   Ihanaa että olet päässyt irti tuollaisesta tyypistä, pelottavaa miten paljon samankaltaisia tarinoita kuulee. Toivottavasti kolmen vuoden jälkeen piina alkaisi helpottaa. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin estää kaikki mahdollinen yhteyden pito. Leikkiä saa niin kauan kuin leikkiin ryhtyy. Kaikkea hyvää sinulle elämääsi Emmi ja kiitos kommentistasi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *