Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

10 asiaa joita en ole koskaan tehnyt

Legginssit *TÄÄLTÄ

En ole tehnyt näitä tämän tyyppisiä postauksia kovinkaan paljon. Ajattelin nyt ottaa vähän kiinni sitä mistä blogimaailma on jäänyt minun osaltani paitsi. Yleensä näitä postauksia on helppo ja mukava lukea. Ehkä joistain yllätytte, vaikka tuntuu että asioita joita en ole koskaan tehnyt on aika vähän, lol. Tai ainakin niitä on vaikea keksiä.

1. En ole koskaan käyttänyt nuuskaa. Nykyään naisten nuuskan käyttö on yleistynyt, mutta en ole kokeillut enkä ole halukas kokeilemaan tätä nautintoainetta.

2. En ole koskaan asunut ulkomailla. Moni luulee että olen syntynyt  jossakin muualla, tai asunut ainakin osan elämästäni jossain muualla kuin Suomessa. Olen syntynyt Iisalmessa ja asunut aina Suomessa.

3. En ole koskaan ajellut säärikarvojani säännöllisesti. Syy siihen on, ettei minulla kasva säärikarvoja. Kerran kokeilin ajella jotain nukkaa, mutta totesin tämän turhaksi.

4. En ole koskaan käynyt Jenkeissä. Olen matkustellut jonkin verran, en paljon, mutta joka vuosi joissain ulkomailla. En ole vielä koskaan päässyt Amerikkaan.

5. En ole koskaan osannut ajaa autoa. Sinänsä outoa, koska minulla on ollut ajokortti pari vuotta.

6. En ole koskaan pitänyt katkaravuista. Kaikki äyriäiset pääsääntöisesti ällöttävät minua, myös katkaravut joista suuri osa tuntuu pitävän.

7. En ole koskaan  osannut laskea hyvin. Olen aina ollut huono matikassa, ja nytkin lääkelaskut ovat pahinta opiskeluun liittyvää mitä tiedän.

8. En ole koskaan omistanut Converseja, enkä Vansseja. Enkä tuskin koskaan omistakaan, ei ole vain mun juttu.

9. En ole koskaan ollut pitkävihainen. Jos suutun, lepyn yleensä samana päivänä tai jopa aikaisemmin. En jaksa kantaa ihmiselle kaunaa pitkään mistään.

1o. En ole koskaan ollut koiraihminen. Pidän kyllä kaikista eläimistä, mutta en oikein puhu koirien kieltä. Olen kissatyttö.

Instagram / Facebook / Snapchat vahvatytto

Edellinen juttu: AlfaNainen

Lue myös: Treenivaatteet kurvikkaalle naiselle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *