Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pienillä asioilla laatua elämään

Usein arki on aina samankaltaista ja joskus jopa hieman puuduttavaa. Olen kuitenkin itse sitä mieltä että pienillä asioilla saa kohotettua elämänlaatua kuin huomaamattaan. Sillä että onko arki toimivaa ja onko ympäristö miellyttävä on mielestäni suuri vaikutus siihen miltä arki tuntuu ja miten se sujuu. Listaan muutamia pieniä asioita mitkä vaikuttavat omaan elämääni positiivisesti. Laatua elämään saa taiottua pienillä asioilla.

Siisti koti

Kodin siisteys on minulle tärkeä asia. Pidän siisteyttä tärkempänä asiana kuin kodin sisustusta, mitä teet desing huonekaluilla ja kauniilla esineillä, vaikka nekin ovat ihania, jos ne hukkuvat vaatepinojen ja tavararöykkiöiden alle. Pölyinen ja tunkkainen koti on masentava ja ahdistava. Vaikuttaa suoraan oloon minkälaisessa ympäristössä elät. Pyrin siivoamaan kunnolla kerran viikossa ja sen lisäksi teen jatkuvasti ylläpitosiivousta, mikä ehkäisee tehokkaasti kaaoksen syntymistä. Näin kotona säilyy koko ajan perussiisteys, eikä viikkosiivouksesta tule ylitsepääsemätöntä urakkaa.

Ihanat tuoksut

Olen aina ollut tuoksufriikki ja pidän hajusteista paljon. Rakastan tuoksuja kaikessa kosmetiikassa ja myös kotona. Huonetuoksuja ja erilaisia raikastimia kuluu, mutta erityisesti lemppareitani ovat tuoksukynttilät. Tutustuin Sisustuskauppa.comin Yankee Candle tuoksukynttiöihin jo vuosi sitten, niiden tuoksu on peräisin luonnonmukaisista uutteista ja kaikki niiden tuoksut ovat testattu Yankee Candlen tiukkojen standardien mukaan. Niissä riittää tuoksua koko kynttilän paloajan. Näissä tuoksukynttilöissä käytetään vain 100% puuvillalankoja, ensiluokkaista lasia ja puhtainta parafiinivahaa. Tuoksut ovat suorastaan huumaavan ihania ja niistä löytyy varmasti jokaista miellyttävä vaihtoehto, koska tuoksuja on valikoimassa aina yli 80 ja neljännesvuosittain saapuu uusia ihania tuoksuja. Yankee Candle tuoksut on jaettu viiteen pääryhmään. Hedelmäiset tuoksut, kausituoksut (joulu, halloween, pääsiäinen jne.), kukkaistuoksut, mausteiset tuoksut ja raikkaat tuoksut. Nettisivuilla voit tehdä myös testin mikä tuoksu sopii sinulle parhaiten.

Puhdas olo

Koska treenaan ja liikun paljon, myös peseydyn paljon. Ihoa pitää muistaa kuoria jotta se pysyy hyvänä. Iho puhdistuu perusteellisesti ja kuolleet solut irtoavat sen pinnalta, sekä myös sen väri kirkastuu ja sen pinta silottuu. Usein kuitenkin lähden wash and go meiningillä ja tällöin ei ole aikaa eriliselle ihon kuorinnalle. Tähän loistava vaihtoehto on tuoksusaippuapesusieni joka on lumoavan tuoksuinen ja ihanasti vaahtoava saippua, joka tekee tavallisesta suihkusta ylellisen kokemuksen. Tuoksusienisaippua siis kuorii ja pesee samanaikaisesti ja ihon pintaverenkierto paranee ja myös voiteet imeytyvät paremmin.

Hiljaisuus ja oma aika

Arki on usein hektistä ja kuluttavaa. Ihmiset tekevät monia asioita jo muutenkin ja tähän päälle tulee usein yllättävän suuri kuormitus erilaisista viesteihin vastaamisista ja ”turhasta” kommunikaatiosta. Somen lisäksi whatsapp laulaa usein jatkuvasti ja omaa tyhjää aikaa on vaikea saada. Ilmoitusten pois laittaminen helpottaa ainakin itseäni ja se että muistan, että olen itse se joka lähden mukaan rumbaan. Kenelläkään ei ole mitään velvollisuutta olla puhelimen päässä 24/7, vaan on ihan sallittavaa olla välillä offline. Jo varttikin omaa aikaa ja rauhallista ympäristöä päivässä saattaa olla merkittävä.

Ps. Käy osallistumassa instagramissa arvontaan missä voit voittaa 20€ lahjakortin Sisustuskauppaan. Lahjakortti arvotaan 6.9.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Musta sydän Apple  Seuraa Musta sydän Apple

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *