Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mikä on parasta elämässä?

MISTÄ ONNELLISUUS KOOSTUU

Parasta elämässä on se minkä jokainen ihminen kokee parhaaksi. Elämän parhaat asiat ovat yksilöllisiä ja jokainen kokee asiat eri tavalla. Muut eivät välttämättä ymmärrä, miten joku voi olla onnellinen jossakin tietyssä elämäntilanteessa.

Olen pohtinut paljon onnellisuutta ja sitä miten sen voi saavuttaa. Elämässä on hyvä olla päämääriä ja kiintopisteitä mutta onnellisuus on tässä ja nyt. Parasta elämässä on ohikiitävä hetket, kun huomaat nauravasi taukoamatta ystäviesi kanssa tai uppoutuneesi hyvään sarjaan. Onnellisuutta ja parasta elämässä eivät ole aina suuret onnistumiset ja läpimurrot vain usein se, että voi olla oma itsensä rentoutuneena ja tehdä asioita mitä rakastaa. Onnellisuutta on läsnäolo, hetkessä eläminen, arki ja sen kauneus.

Parasta elämässä on pitkät aamukahvit ystävän kanssa, vapaus saada oppia joka päivä jotain uutta,  terveys, sateen ropina katolla, hymyilevät ihmiset, ystävät, lapset, tunteet, kävely happirikkaassa ilmassa, luonto ja sen ihmeet, lemmikit ja niiden luonteet, hyvä ruoka, vuodenajat, kauniit vaatteet, läheisyys, rakkaus, liikunta, kukat, kauneus, pehmeys ja herkkyys.

Pienet hyvät asiat muodostavat suuren kokonaisuuden, sitä kutsutaan elämäksi. Elämä on tässä ja nyt. Nauti siitä mitä elämä antaa. Jos ei olisi koettelemuksia, eivät hyvätkään asiat tuntuisi niin hyviltä. Tarvitaan myös negatiivisia kokemuksia, jotta osaamme nauttia hyvistä. Älä vain luovuta. Ole ystävällinen ja utelias elämää kohtaan. Luota siihen, että elämä kantaa.  Nauti matkasta ja elämästä joka tuntuu elämältä.

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.