Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kolme asiaa jotka ovat ohjanneet minua elämässä

Olen usein miettinyt mitkä asiat ovat ohjanneet minua elämässä siihen pisteeseen missä olen. Mitkä ovat olleet sellaisia asioita jotka ovat vaikuttaneet polkuuni työelämässä, opiskelussa ja elämässä ylipäätään? Päädyin siihen tulokseen, että ne ovat nämä seuraavat kolme asiaa. On mukava huomata, että asiat ovat selkeästi toisiaan tukevia eivätkä täysin eri maailmoista. Oletko miettinyt mitkä ovat asiat jotka ovat ohjanneet sinua elämässäsi merkittävästi?

Ihminen

Ihminen kokonaisvaltaisesti psyko-fyysis-sosiaalisena kokonaisuutena on kiinnostanut minua aina. Tämän ja pitkän ajan ihmisläheisen asiakaspalvelutyön jälkeen pääsyin hakeutumaan sairaanhoitaja-diakonissa koulutukseen. Kypsyttelin ajatusta mielessäni vuosia, ensiksi lähinnä vain leikillään. Ajattelin, että olisi mielenkiintoista ja yleissivistävää käydä joku terveydenhoitoalan koulutus ja ymmärtää ihmistä myös tätä kautta paremmin. Olen sitä mieltä, että suurten muutosten aikaansaamiseen maailmassa tulee yksilöiden voida ensiksi hyvin. Kaikenlainen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on lähellä sydäntäni. Myös hengellisyys kuuluu osaksi ihmistä ja myös sen puolen tutkiminen on mielenkiintoista.

Esteettisyys

Tämä on taas syy miksi olen ajautunut aikanaan kauneuden ja hiusten pariin. Olin jo nuorena esteetikko ja rakastin kauniita asioita. Mietin miten erilaiset tyylit sopivat ihmisille ja kuinka niitä voisi kenties kohentaa. Rakastin hiustenlaittoa ja meikkausta mitä päädyin kouluttautumaan parturi-kampaajaksi. Koin työn palkitsevana ja luovana. Sain tehdä käsilläni töitä ja näin välittömästi työn tuloksen. Vuorovaikutus ja ilo mitä ihmisille tätä kautta saattoi antaa oli varsin palkitsevaa. Esteettisyys on ajanut minut aikoinaan myös fysiikkalajien pariin, ihmisen lihaksikas fysiikka on mielestäni äärimmäisen kaunis. Rakastan myös kaunista muotoilua esineissä ja sisustuksessa.

Liikunta

Olen saanut elämääni  valtavasti iloa ja hyvinvointia liikunnan kautta. Olen panostanut liikuntaan lähes aina merkittävästi.  Liikunta on kuulunut lähes  jokapäiväiseen elämääni samanlaisena rutiinina kuin vaikkapa kahvin keittäminen. Ymmärsin liikunnan stressiä torjuvat vaikutukset haastavissa elämäntilanteissa. Vaikka liikunta ei vie itse stressin tuojaa pois, helpottaa se oloa merkittävästi. Liikunta selvittää myös hyvin ajatuksia ja saa ajatukset niin sanotusti kirkkaimmiksi. Käytän liikuntaan aina paljon vapaa-aikaa koska tunnistan sen kokonaisvaltaisen hyvää tekevän vaikutuksen voimakkaasti. Halusin aiheesta lisää tietoa aiheesta ja päädyin käymään aikuisena personal-trainer koulutuksen. Muiden ihmisten kannustaminen liikunnan pariin on myös hyvin palkitsevaa.

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *