Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Taviksesta tähtisilmäksi – Muuttumisleikki

Kaupallinen yhteistyö: Adore Beauty

Muuttumisleikki

Muuttumisleikki piristi arkeani kummasti. Sain muutama viikko sitten kunnian päästä ystävälleni Tiinalle muuttumisleikkiin. Tiina omistaa Helsingin keskustassa Adore Beauty -nimisen kauneushoitolan. Olemme tunteneet Tiinan kanssa teini-ikäisestä saakka, olemme molemmat Savosta kotoisin ja olemme asuneet myös Jyväskylässä samaan aikaan. Jyväskylässä vastasin Tiinan hiuksissa kampaamossamme ja Tiina taas vastasi usein tyylistäni ollessaan vaatekaupassa töissä. Myöhemmin Tiina opiskeli kauneudenhoitoalaa Australiassa ja minusta tuli hänen vakioasiakaansa. Käyn Tiinalla säännöllisesti karvanpoistossa, kauneushoidoissa ja aikoinaan kävin myös ripsissä. Tiina meikkaa, hoitaa, laittaa ripsiä, ruskettaa ja tekee myös kampauksia. Tulevaisuudessa hänellä on suunnitelmissa myös opiskella kampaajaksi, jolloin lähes kaikki kauneudenhoitoon liittyvät palvelut ovat saatavissa häneltä.

Muuttumisleikki

Oma suhtautumiseni laittautumiseen ja tyyliin

Itse kuljen arjessa paljon ilman meikkiä ja pidän siitä huolettomuudesta minkä se antaa mukanaan. Vaikka olen itsekin ollut kauneudenhoitoalalla ja pidän laittautumisesta, ei se koskaan ole ollut minulle välttämättömyys ja itseisarvo. Pystyn lähtemään erinäisiin paikkoihin luonnollisena, mutta välillä tykkään myös laittautua kunnolla. Sairaanhoitajan työssä, jota nykyään teen laittautuminen on jäänyt vähemmälle kuin ennen. Ennen töissä pukeutumiseen ja tyyliin tuli panostettua enemmän. Urheilu on myös ollut aina mukana elämässäni ja on tuonut mukanaan kyvyn liikkua rennommissakin vaatteissa, vaikka keskellä kaupunkia. Kuitenkin olen aina omistanut lukuisia mekkoja ja naisellisia asusteita. Välillä laittaudun kunnolla ja olen sitä mieltä, että mieluummin pukeudun tilaisuuteen hiukan yli kuin hiukan ali. Oikeastaan olen sitä mieltä, että ylipukeutuminen on mahdotonta.

Muuttumisleikki

Muuttumisleikki meikillä ja kampauksella

Tuntuuko, että ilmeesi on väsähtänyt ja harmaa? Jo meikillä saa uskomattoman muutoksen aikaan. Annoin Tiinalle täysin vapaat kädet toteuttaa minulle uuden tyylin meikin ja kampauksen suhteen. Sain hyviä vinkkejä myös omaan meikkiin. Kun omia kasvoja on katsellut koko elämänsä ei uusia kikkoja ole enää niin helppo omaksua. Oman meikin suhteen sokaistuu ja vaikka olen itsekin meikannut työkseni näkee toisen kasvot aina eri tavalla kuin omansa. Tämä nudemeikki sopii hyvin juhlaan tai tyyliteltyyn arkeen. Tiinalta sain muun muassa vinkin tehdä paksummat kulmakarvat. Omaan melko kookkaan ja ison nenän, mikä Tiinan mukaan näyttää pienemmältä jos lisään hieman voluumia kulmakarvoihin. Vaikka en kärsi mistään nenäkompleksista, kuten teininä on se totta, että paksummat kulmakarvat ikäänkuin tasapainottavat karvojani. Vai mitä olette mieltä? Tiina antoi myös hyvät vinkit varjostuksiin, joita olen itse melko laista tekemään. Iho näyttää kyllä melko raikkaalta ja suorastaan sädehtivältä. Hiukset Tiina päätti laittaa ylös, mikä korosti entisestään kasvojeni pituutta ja muotoa. Huivi oli myös Tiinan idea, mikä on varsin muodikas asuste tänä keväänä. Empä olisi tullut itse moista edes ajatelleeksi. Todellinen muuttumisleikki toteutui parhaiten niin, etten edes välillä katsonut peilistä mitä Tiina oli parhaillaan taikomassa. Näin lopputulos oli täysi yllätys.

Muuttumisleikki

Ennen ja jälkeen.

Parasta minusta oli antaa juuri vapaat kädet ammattilaiselle ja nähdä mitä hän pystyi minusta loihtimaan. Olin oikein tyytyväinen ja sain piristystä arkeen. Suosittelen jokaiselle sitä, että joskus istahtaa ammattilaisen penkkiin samalla periaattella. Olen huomannut, että monesti naisilla saattaa olla ajatus ettei heistä saa minkään näköisiä. Meikillä ja kampauksella saa kuitenkin ihmeitä aikaan. Tehdessäni itse kauneusalan töitä, oli työn yksi parhaita puolia se, kun näki miten onnelliseksi asiakas saattoi muutoksesta tulla. Koko olemus ja ryhti saattoivat kohentua uuden kampauksen myötä. Ulkoinen kauneus antaa omalla tavallaan myös sisäistä hyvää oloa ja ainakin piristää kantajaansa.

Adore Beauty

Abrahaminkatu 15 B
00180 Helsinki

044 9450353

Ajanvaraus

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Adore Beauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *