Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Järvisydän – ‘Oi jospa kerran sinne satumaahan käydä vois…´

Kaupallinen yhteistyö: Järvisydän

Järvisydän

Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu Reijo Taipaleen Satumaa-tango jossa lauletaan kaipuusta paikkaan jossa kaikki on hyvin – löysin itseni nyt marraskuussa muutaman päivän ajan todellisesta satumaasta: Hotel & Spa Resort Järvisydämestä.
Olen aina ollut liikkuvaa sorttia, lapsesta lähtien olen tykännyt siitä, että mennään jonnekin. Välillä lähelle ja nopeasti tai sitten kauemmas ja pidemmäksi aikaa senkin takia tämä korona-aika on ollut minulle haasteellista aikaa, en muista koska viimeksi olisin ollut näin paljon paikallani. Mutta onneksi minulle aukeni nyt marraskuun pimeyden keskellä mahdollisuus paeta normaalikuvioitani ja lähteä vierailulle Saimaan rannoille.

Järvisydän

Järvisydän toimii kesällä, sen tiesin – entäs syksyllä tai talvella

Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa Järvisydämessä kun järjestimme siellä hyvän ystäväni parin päivän mittaiset polttarit. Silloin paikka valikoitui helposti: sinne oli kaikkien meidän, ympäri Suomea asuvien helppo päästä, aktiviteettimahdollisuuksia oli vaikka kuinka paljon, puhumattakaan siitä, että pääsimme asumaan mahtaviin Houseboat’eihin, joiden katolla voi vieläpä grillata. Linkki polttarikokemuksiimme on tässä.

Tiesin siis, että Järvisydän on mukava paikka, mutta en tiennyt millaiseksi vierailu muodostuu tähän aikaan vuodesta kun kesän lämpö ja valo ovat jossain muualla kuin Etelä-Savon Porosalmella.

Järvisydän

Kaunista ja jouluista valon juhlaa

Saavuimme perille Järvisydämeen illalla ja maassa oli hiukan lunta. Ajomatkalla Helsingistä oli satanut lunta ja vettä ja kaikkea siltä väliltä. Ja siksi perille päästyämme edessämme auennut näkymä teki meihin suunnattoman vaikutuksen. Koko Hotel & Spa Resortin alue on valaistu siten, että se näyttää ihan oikeasti satumaalta, sellaiselta alueelta jossa hobitit voisivat asua, tai haltiat, tai Joulumuori ja -pukki. Etenkin näin joulun alla tuntui kuin olisi tullut joulun sydämeen.

Kyllä, kuvaan tässä postauksessani kokemuksia, jotka syntyivät kaupallisen yhteistyön merkeissä, eli en maksanut majoituksesta ja, mutta muun, kuten esimerkiksi matkat ja ruokailut maksoin itse. Haluan kuitenkin selkeästi sanoa sen, että minulta ei voi kukaan ostaa ylisanoja. Kuvaan kokemuksiamme Järvisydämessä rehellisesti ja liioittelematta. Myös sitä, että sinne pimeässä saapuminen oli elämys.

Järvisydän

Sydämellistä laatua – Järvisydän

Järvisydämen alue on aika laaja ja siksi menimme heti ensimmäiseksi vastaanottoon ilmoittautumaan ja saamaan lisätietoja siitä missä majoitumme. Onneksi emme olleet ottaneet tavaroita mukaan, sillä maisemasviittimme sijaitsi ylhäällä, melkoisen matkan päässä ja sinne oli helpointa kurvata autolla. Löysimme hyvin perille ja koska nälkä oli kova ja kello jo paljon, kannoimme tavaramme nopeasti sisälle osittain lasikattoiseen ja moderniin ja tyylikkääseen ‘taloomme’ ja suunnistimme takaisin kohti illallispöytää.

Järvisydän

Järvisydän

Siitä mitä Järvisydämessä vierailuni aikana tapahtui kerron seuraavassa kirjoituksessani.

Lue myös:

Tyylikkäät polttarit Järvisydämessä

 

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM 

 FACEBOOK 

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

 

Kaupallinen yhteistyö: Järvisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *