Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Suosituimmat postaukset – Tyttö sinä olet vahva

Suosituimmat postaukset Minna Ahmonsaari

Vuosi lähenee jo loppuaan ja ajattelin näin rauhallisen illan kunniaksi listata kaikista suosituimmat postaukset Vaikuttajamedian ajalta. Siirryin bloggaamaan A-lehdiltä Vaikuttajamedialle vuoden 2018 lopussa. Kymmenen suosituimman postauksen joukossa ovat siis postaukset tuon ajan jälkeen. (Analytiikka nollaantuu välissä.) Linkin kyseiseen suosittuun postaukseen löydät aina kappaleen ensimmäisestä sanasta. 

Suosituimmat postaukset – top 10

Kesämekot top 10 on yltänyt kärkeen. Postaus on täynnä kesämekkosuosikkejani Kekäleeltä ja ylti valtaisaan suosiaan. (Pahoittelut toimimattomista linkeistä, mainosohjema Kekäleen kanssa on juuri nyt tauolla.)

”Kesällä lempivaatteeni on ehdottomasti mekko. Käytän mekkoja talvellakin mutta en niin usein. Kesällä usein pelkkä mekko riittää asuksi mikä on ihanaa. Minulla on ainakin sata mekkoa ja rakastan mekkoja. Jos joku ystäväni kysyy mitä laitan päälle, oikeastaan mihin tahansa tilaisuuteen, vastaukseni on aina mekko. Jotkut käyttävät mekkoja vain juhlissa tai juhlavissa tilaisuuksissa, mutta minä käytän mekkoja arjessa ja juhlassa. Oikeastaan aina paitsi urheillellessa, ellei tennismekkoa lasketa. Joidenkin mielestä, jotkut arkimekkoni ovat jotenkin juhlavia mutta minusta se ei haittaa. En koe, että vaatimattomuus kaunistaisi. Ainakaan minua.”

Suosituimmat postaukset Minna Ahmonsaari

Suosituimmat  postaukset – Korona puhuttaa

Koronatesti on puhuttanut ihmisiä paljon ja blogiin on löytänyt paljon ihmisiä Googlen perusteella. Tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen olen käynyt testissä vielä kahdesti. 

”Kuinka helposti ja nopeasti koronatesti hoituu? Kuinka nopeasti pääsin koronatestiin? Tätä miettii varmasti moni tällä hetkellä. Nimittäin tiedossa on, että tällä hetkellä testataan paljon ja kapasiteettia on lisätty. Entä kuinka käytännössä homma toimii? Kävin nimittäin koronatestissä.”

Henkilökohtaisuus kiinnostaa blogissani – suosituimmat postaukset

Miltä kuolema tuntuu? Rakas ystäväni menehtyi reilu vuosi sitten. Suosittuna bloggaajana ja Vaikuttajamedian toisena perustajana tunnetun Eveliinan menehtyminen puhutti ja sai myös median huomion. 

”Tämä kirjoitus on kirjoitettu Eveliina Ylösen muistoa kunnioittaen.  Eveliina  Queen Of Eve menehtyi  yllättäen kotonaan 30.9.2019. Epäusko on edelleen päällimmäinen tunne, kuolema tuntuu epätodelliselta. Enkö muka näe enää Eveliinaa koskaan? Tuntuu, että kaikki jäi kesken.  Muistelen tässä postauksessa ystävyytemme taivalta. Eveliina oli suuri persoona,  joka jätti jälkensä varmasti jokaiseen joka hänet tunsi, niin myös minuun.”

Miltä tuntuu elää patologisen valehtelijan kanssa liittyy aikaan jolloin elin petollisessa parisuteessa vuosina 2015-2017. Tämä postaus keräsi A-lehtien aikana n. 30 000 lukijaa ja suosio jatkuu edelleen, koska se on noussut myös Vaikuttajamedian postausteni kärkeen. Haluan korostaa, että tämä on ainut epäterve parisuhde johon olen elämäni aikana ajautunut, nimittäin moni ajattelee sen olevan ikäänkuin tapa siirtyä ”alisteisesta” suhteesta toiseen. Näin ei ole ollut kohdallani ja haluan muistuttaa myös muita siitä, että suuntaa voi muuttaa. 

”Patologinen valehtelu ei ole varsinaisesti  sairaus. Se liitetään usein muihin mielenterveyden ongelmiin oireena, kuten persoonallisuushäiriöihin. Ehkä harvinainen ilmiö,  mutta valitettavasti kuitenkin heitä valehtelijoita liikkuu meidän joukossamme. Me emme ulospäin voi heti muutaman tapaamisen jälkeen tietää puhuuko henkilö totta vai ei.”

Suurin unelmani ei ole toteutunut ja on toteutumatta edelleen. Tavoittelen unelmiani edelleen hyvällä fiiliksellä katkeroitumatta. Jostain syystä minusta on mukavaa, että tämä kirjoitus on suosituimpien postausten listallani. 

”Vaikka unelmoin paljon ja haaveilen joskus ”turhanpäiväisistäkin” asioista on yksi unelma kuitenkin kaikkein tärkein. Se on unelma perheestä. Unelma on niin voimakas ja suuri, että sen varjoon jäävät kaikki työhön, uraan tai opiskeluun liittyvät asiat. Sen varjoon jäävät maailmanympärimatkat, taloudellinen riippumattomuus ja täydellinen koti. Uskon vahvasti pehmeisiin arvoihin ja siihen, että äitiys on sellainen asia mikä täydentää oman naiseuteni lopullisesti. Pidän suuressa arvossa myös avioliittoa ja suurin unelmani elämässä onkin olla äiti ja vaimo.”

Suosituimmat postaukset Minna Ahmonsaari

Farkut joka pepulle

Jeans for every booty – Farkut joka pepulle, niitä on todella vaikea löytää. Nämä Very Nicen -farkut ovat poikkeus. Yhteistyössä Very Nicen kanssa toteutettu postaus on noussut kivasti listalle, mikä kertonee siitä että hyvin istuvat farkut ovat aina etsinnässä. 

Very Nicen kamppanjaan valittiin kuusi vaikuttajaa ja kaikilla meillä on erilainen vartalotyyppi.  Minuun otettiin yhteyttä koska he ovat pitkän tuotekehityksen tuloksena tuoneet markkinoille farkkumalliston josta jokainen löytää itselleen paremmat farkut kuin muualta. Heidän lupauksensa oli sen verran rohkea että päätin ottaa asiasta paremmin selvää. Very Nice toivoi myös meiltä kampanjaan valituilta suoraa ja rakentavaa palautetta, siitä miten farkkuja voisi kehittää vieläkin paremmaksi. Oikeastaan ainut kehityskohta mikä tuli itselleni mieleen, olisi joissakin malleissa hieman suuremmat takataskut ja vähän alempana. Nämä mielestäni imartelisivat muodokkaampaa peppua vieläkin paremmin.”

Taas korona

Koronavirus – onko takana salaliitto? Viimein koronavirukseen liittyvä postaus kuohutti niin, että epäasiallisen kommentoinnin vuoksi jopa poistettiin jostakin Facebook-ryhmästä.  Kuitenkin tämä aiheutti sen, että postaus nousi to-10 listalle ennätysajassa. Mielipide on aina riski. Haluan kuitenkin tässä vaiheessa selventää etten ajattele koronaviruksen olevan salaliitto. 

”Tällaisessa tilanteessa on vastuullista toimia siten, että jokainen meistä omalla toiminnallamme pyrimme estämään viruksen leviämisen. Siksi on tärkeää noudattaa mm. käsihygienia- ja maskinkäyttösuosituksia ihan samoin kuin välttää turhia kohtaamisia tuntemattomien kanssa tilanteissa joissa turvavälejä on mahdotonta pitää ja voimme altistua virukselle. Maskin käyttö voi ehkäistä tartuntaa vain hiukan, mutta kuten on tutkittu käyttäydymme maski päällä fiksummin. Silloin vaikutus onkin jo merkittävämpi.”

Traumat ja ihmissuhteet kiinnostavat

Elämäni kolme pahinta traumaa – Osa 1 tein aikoinaan tämän postaussarjan siksi, että halusin välittää oman kokemukseni lukijoille, että vaikeistakin asioista voi selvitä. Muut osat voit lukea osa 1 – postauksen lopussa olevista linkeistä. 

”Haluan myös esimerkilläni osoittaa, että pahoista asioista voi päästä yli. Elämästä voi tulla hyvää ja laadukasta vaikka olisikin kokenut raskaita asioita menneisyydessä. Persoonissa on toki eroja, mutta omalla asioiden työstöllä ja terapialla on iso vaikutus asioiden selkiintymiseen ja omaan mielenmaisemaan. Ensimmäisenä pitää tunnistaa ongelma,  asettua ongelman yläpuolelle ja kohdata se. Monista vaikeistakin asioissa selviää elämässä. Asennetta ja positiivisuutta ei mielestäni pidä väheksyä vaikkei niillä paikata syviä haavoja. Ensimmäisen postauksen aihe on koulukiusaaminen, jota olen joutunut kokemaan pienellä paikkakunnalla lapsuudessani.”

Onko nykynaisen kohtalo elää lapsettomana sinkkuna? Tämä postaus lähti Hesarin jutusta ja monen ystäväni kokemasta kumppanin löytämisen vaikeudesta. Pystyn myös itse samaistumaan tähän kirjoitukseen ainakin joissakin elämänvaiheessa. 

”Häilyvät suhteet ovat koskettaneet myös minua itseäni aikuisen elämäni aikana. Olen ollut muutamassa kunnollisessa parisuhteessa elämäni aikana mutta täytyy ikäväkseni todeta, että melkein parhaat perheen perustamis vuodet olen elänyt sinkkuna tai juurikin tällaisissa häilyvissä suhteissa. Jutussa kerrotaan, että nainen on usein ihastunut ja haluaisi vakiintua ja seurustella. Yhdessä tehdään asioita, kuten vakiintuneet pariskunnat. Mies ei kuitenkaan halua sitoutua. Tunnistan tämän, mutta myös naisen voi olla vaikeaa sitoutua.”

Suosituimmat postaukset Minna Ahmonsaari

Kuvat / Vestigevisions / Tuomas Hamäläinen

Kestokassidraama – suosituimmat postaukset

Kestokassi ei ole käsilaukku. En olisi ikipäivänä uskonut, että kestokassit saava kohua aikaa. Se etten edelleenkään pidä kestokassia salonkikelpoisena asusteena teki minusta kesällä hirveän ihmisen. Sain useita negatiivisia kommentteja tähän osittain huumorilla kirjoitettuun postaukseen. Onneksi positiivisiakin mahtui mukaan. Tosiasiassa eihän se todellakaan ihmistä pahenna vaikka kantaisi kamojaan jätesäkissä. Pukeutuminen on kuitenkin aina puhuttanut ja siitä on otsikoitu, mielestäni siitä ei kuitenkaan ole noussut  mitään pa**amyrskyä. Toisaalta nämä myrskyt kuuluvat bloggaajan elämään, eikä niistä kannata sen kummemmin mieltään pahoittaa. Mielipide on edelleen aina riski. 

”Joku ymmärsi käyttää hyväkseen kestävämmän kulutuksen trendiä ja alkoi pakata tietyn euromäärän ylittävät ostokset muovikassin sijasta kankaiseen kassiin. Kassiin, johon oli painettu m:llä alkavan brändin nimi. Ajatuksena oli se, että muovipussin sijaan kuluttajat saavat kassin jota voi käyttää ostoskassina. Maailma tykkää, kuluttajat tykkäävät ja brändi näkyy. Ajatus oli suunnaton menestys ja kohta koko Suomi käveli kädessään tai olallaan nuo vaalean beiget kassit joissa tuttuakin tutumpi Marimekon brändi vilkkui iloisesti. Eilisellä päiväretkellä näin ainakin sata kestokassia käsilaukkuna.”

Toivottavasti pysyit matkassa

Nyt kysyn sinulta, että millaista sisältöä haluaisit jatkossa lukea blogistani?

Kiitos jo etukäteen jos jaksat kommentoida.

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

4 kommenttia

 1. henriikkajohanna kirjoitti:

  Mä tykkään lukea aina kun mennään vähän pintaa syvemmälle ja annetaan itsestään vähän jotain lisää tietoa 🙂

  • minna kirjoitti:

   Kiitos paljon palautteesta, olenkin tykännyt avautumisesta varsinkin ennen mutta nykyään olen yhden rajoittavan tekijän vuoksi lisännyt yksityisyyttä. täytyy miettiä tarkkaan mistä voi puhua olematta kuitenkaan tylsä.

 2. tiinafit kirjoitti:

  Oi kiva postausidea, voisi itsekin tehdä tälläisen ja katsoa mitkä on ollu vaikuttajamedialla suosituimmat :)!

  https://fitfatmama.vaikuttajamedia.fi

  • minna kirjoitti:

   Kiva jos sait idean. Kannattaa ehdottomasti tehdä. Vanhat postaukset hukkuu helposti blogin syövereihin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *