Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Geenitestin tulokset – tunteeko geenitesti minut paremmin kuin minä?

Kaupallinen yhteistyö: Evogenom Oy

Tunteeko geenitesti minut paremmin kuin minä?

Aiemmin talvella tekemäni Evogenom-geenitestin tulokset saapuivat tällä viikolla. Olen odottanut tuloksia suurella mielenkiinnolla sillä olen elämäni aikana kokenut niin paljon erilaisia ääripäitä, että uskon tuntevani itseni todella hyvin – etenkin eri fyysisillä mittareilla mitaten – ja haluan nähdä onko geenitesti eri mieltä. Tunteeko geenitesti minut paremmin kuin minä?

tein urheilijoiden ja liikkujien testin

Minun tekemäni testi, Evogenomin Sport geenitesti, on suunnattu urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Ja kyllä, testin tulokset vahvistivat monta empiiriseen tiedonkeruuseen pohjautunutta näkemystä itsestäni. Voimaharjoittelu sopii minulle okein hyvin, siis myös geenieni mielestä. Lihas kasvaa minussa nopeasti ja voimani ovat keskivertoa paremmat. Lisäksi testituloksista kävi ilmi se, etten ole geneettisiltä ominaisuuksiltani mikään maailman paras kestävyysurheilija. Kiitos siitä, olenkin aina mennyt pidemmät suoritukset – juoksut ja pyöräilyt – mielen voimalla läpi, kroppa on kestänyt, mutta vauhti on kyllä tullut pään sisältä. Räjähtävyys ja lyhyet matkat sujuvat siis paremmin.

mikä oli uutta tai hassua?

Evogenomin geenitesti on erittäin kattava. Nyt tiedän esimerkiksi sen, että valon aiheuttama aivastusreaktioni on normaali, korvavaikkuni on kosteaa ja ominaistuoksuni ei ole merkillisen pistävä tai voimakas. Hajuaistini on sellainen, että huomaan isobutyyrialdehydin ja androstenonin keskivertoihmistä paremmin. Ei minusta huume- tai homekoiraksi ole mutta maltaan, hien ja virtsan hajun huomaan normaalia herkemmin. Onko tämä syy siihen, että minulle henkilökohtainen hygienia on ollut aina tosi tärkeää, samoin kuin se, että kotonani tuoksuu hyvältä?

missä geenitesti oli väärässä?

Minusta on moneen, mutta yhtä minusta ei kyllä millään saa. Kysytpä sitten kavereilta, perheenjäseniltä tai työtovereilta niin minä EN OLE INTROVERTTI! En myöskään kuluta alkoholia keskivertoa enemmän, päin vastoin. Eikä kahvinjuonti lisää ahdistuneisuuttani – ja muutenkin suhteeni kahviin on melko neutraali, voin elää hyvin myös ilman sitä vaikka joihinkin hetkiin se sopii hyvin. Eli tunteeko geenitesti minut paremmin kuin minä? Ei joka suhteessa.

suosittelen geenitestiä nuoremmille aktiivitreenaajille ja -urheilijoille

Olen harrastanut niin paljon liikuntaa ja urheilua elämässäni, että minulle on kertynyt hyvä käsitys kehostani, siitä miten minun kannattaa treenata ja kuinka reagoin treeniin. Mutta tällaisesta testistä voi olla hyötyä sellaiselle treenaajalle jolla ei voi ole yhtä pitkää kokemusta ja sitä kautta kertynyttä tietoa. Sellaisille henkilöille tämä kotimaisen kasvuyrityksen Evigenom Oy:n geenitesti antaa varmasti lisädataa heidän kehonsa luontaisista ominaisuuksista.

JOS KIINNOSTUIT GEENITESTISTÄ SAAT KOODILLA ”MINNASPORT” SPORT -GEENITESTIN hintaan 190€!

Koodi ON VOIMASSA TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ 4.4.2021 SAAKKA.

NORMAALIHINTA SPORT -GEENITESTILLE ON 590€.

 

Lue myös:

Geenitesti – Uhka vai mahdollisuus? 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Evogenom Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *