Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hiusteni salaisuus – Ghd muotoiluraudat

Kuva/ Vestigevisions / Tuomas Hämäläinen

Hiusteni salaisuus jo reilun vuosikymmenen takaa ovat Ghd muotoiluraudat. Muistan kun aikoinaan työskennellessäni kampaajana liikkeeseemme marssi tuote-edustaja jolla oli Ghd edustettavanaan. Hän kertoi, että näillä raudoilla saadaan hiukset kuin hiukset kuriin ja nämä raudat tulevat olemaan läpimurto monella tapaa. Ghd muotoiluraudat joita kutsutaan muotoilurautojen ”RollsRoyceiksi” ovat todellakin maineensa väärti. Se hetki kun tuo edustaja marssi liikkeeseemme vuosituhannen alussa oli todellakin käänteentekevä. Tästä on nyt melko tarkalleen 17-vuotta aikaa. Tänä vuonna tämä legendaarinen hiusbrändi juhlii 20 vuotista taivaltansa limited edition -mallistolla, jossa ovat parhaimmat muotoiluraudat ja hiustenkuivaimet. Laitteissa on tyylikäs väri ja 20-vuotisjuhlan logo.

Ghd muotoiluraudat

Postauksessa esiintyvät tuotteet saatu pr-lahjana.

On muotoilurautoja ja Rolls-Royce of irons

Tuolloin vuosituhannen alussa oli jo keraamisia suoristusrautoja joilla tehtiin kiharoita ihan onnistuneesti ja saatiin hiukset suoristumaan mutta kun sain ensimmäisen kerran Ghd muotoiluraudan käsiini olin myyty. Testasin ensimmäisen kerran Ghd muotoilurautoja mihinkäs muihin kuin omiin hiuksiini. Omat hiukseni ovat haasteelliset nimittäin ne ovat saaneet afrikkalaisen isäni puolelta afrokiharan pörröisyyden ja kun sen yhdistää suoraan pidennyshiukseen (käytän pidennyksiä lähes aina) on oma afro saatava suoraksi tavalla tai toisella. Kun taas hiusteni hentous on periytynyt hentohiuksiselta suomalaiselta äidiltäni on suoristuspermanentti huono vaihtoehto hiusten kuntoa ajatellen. Eikä sekään tee hiusta sileäksi vaan jättää hiuksen suoraksi ja karheaksi pinnaltaan. Muotoilurautaa tarvitsisin siis  silti.

Kun ensimmäisen kerran edustajan läsnäollessa kokeilin Ghd muotoilurautoja omaan hiukseeni en voinut uskoa todeksi miten kauniin sileät kiiltävät ja suorat hiuksistani tuli vain yhdellä vedolla. Tämä laite tulisi helpottamaan tyätäni kampaajana, sekä tulisi nopeuttamaan myös omien hiusteni käsittelyä varmasti puolella. Ghd muotoiluraudalla sai myös kiharat / laineet tehtyä asiakkaalle parhaimmillaan jopa parissa minuutissa. Kaupat tuli ja pian niitä rautoja otettiin myös myyntiin liikkeeseemme.

Ensin tuli Ghd muotoiluraudat ”suoristusraudat” ja myöhemmin paljon muuta

Tosiaan tuosta vuosituhannen alusta saakka minulla on ollut Ghd muotoiluraudat käytössäni. Muutamia muitakin ihan hyviä rautamerkkejä on tullut testailtua mutta aina olen palannut Ghd:hen jonka lyhenne muuten tulee osuvasti sanoista Good hair day. Uskomatonta on sekin, että ne raudat jotka olen hankkinut vuosituhannen alussa ovat vieläkin käytössäni. Toki yli kymmenen vuoden liiketyön aikana laitteisiin on tullut kulumaa ja olen itse liikkeessäni muotoilurautoja myydessäni  hankkinut myös itselleni muutamia uudempia kausimalleja jotka ovat myös ulkonäöltään sopineet hyvin muuhun kauden tyylin. Tämä oli ihana piristys arkiseen aherrukseen liiketyössä.

Nyt kun kampaamoajat ovat takana tai ainakin tauolla,  viimeisimpänä uutuutena sain blogini kautta 20th Anniversary Hair-itage Couture Collectioniin kuuluvan Ghd platinum+ muotoiluraudan, ombre chrome värillä ja Ghd curve™ creative curl -kihartimen joilla olen saanut loihdittua upeita tyylejä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi Ghd:llä on nykyään muotolurautojen ja kihartimien lisäksi muotoilutuotteita, joita olen saanut myös ilokseni testiin. Sekä lämpöharjoja, hiustenkuivaajia, kampoja, harjoja, sekä upeita lahjapakkauksia. Itse tykkään tehdä kiharoita enimmäkseen muotoiluraudalla puhekielellä suoristusraudalla, mutta nyt saatuani Ghd:n kihartimen olen saanut myös sillä tehtyä nopeat ja helpot kiharat vaivattomasti.

Ghd muotoilurauta

Ghd:llä on saatavana myös lämmön kestävä matto johon raudan voi laskea huolettomasti, sekä muotoilukäsine joka suojaa sormia kuumuudelta.

Ghd muotoiluraudat tarvitsevat aina alleen lämpösuojan

Vaikka Ghd on äärimmäisen fiksu maailman ensimmäinen älymuotoilurauta tarvitsee se silti alleen lämpösuojan. Itselläni on ollut testissä  Ghd straight on – straight and smooth  suoristuksen alle joka on toiminut äärimmäisen hyvin. Kiharoiden alle olen käyttänyt Ghd curly ever after -suihkeen antamaan tukea ja suojaamaan. Tässä tuotteessa on myös mukavasti tukea ja se antaa hyvän pidon. Latvoja suojaamaan olen käyttänyt Ghd rehab – voidetta haaroittuneiden latvojen hoitoon. Tämän latvasuoja suoja ja siloitus kestää jopa kymmenen pesukertaa. Kaikki Ghd:n muotoilutuotteet aktivoituvat lämmön avulla.

Ghd:n muotoiluraudoissa on mullistava ultra-zone ennakoiva teknologia. Se tunnistaa hiussuortuvan ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen hiukselle ystävällisen 185 °C lämpötilan säilymisen tasaisena lämpölevyissä. Juuri tämä asia mahdollistaa kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla. Nykyaikainen teknologia valvoo lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa.

Ghd muotoiluraudat

Ennen lämpökäsittelyä hiukset kannattaa suojata lämpösuojalla. Kiharoiden alle tarvitaan riittävä tuki.

Ainutlaatuinen wishbone-sarana varmistaa, että levyt pysyvät oikeassa linjassa toisiinsa nähden muotoilun aikana. Laadukkaan raudan tunnistan myös siitä, että painettaessa rautaa yhteen levyt joustavat hiukan ja näin ollen joustavat hiuksen pinnalla hyvin sekä suoristettaessa, että kiharoita tehdessä. Levyt on tarkkuushiottu, joten laite liukuu hiusten läpi vaivattomasti ja jos unohtaisit raudan päälle ei siitä pidä murehtia sillä se sammuu automaattisesti puolessa tunnissa.

Ghd muotoiluraudat ovat todellakin hiusteni salaisuus. Onko Ghd jo sinulle tuttu brändi?

Tässä vielä linkki jossa teen helpot kiharat Ghn: muotoiluraudalla! Toivottavasti saat tästä vinkkejä omien kiharoiden tekemiseen.

Helpot kiharat by me 

Ghd Hair-itage Couture collection

Lue myös:

Ihoni ei ole ollut koskaan näin hyvä

Pistoshoidon voimalla parempi fiilis

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

2 kommenttia

  1. miniswithstyle kirjoitti:

    Ei vitsi mä oon haavellut tuosta curvesta jo pitkään. Pitää ehkä hankkia se jokupäivä!

    https://miniswithstyle.vaikuttajamedia.fi/

    Jannina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *