Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hei hei kesä – tervetuloa syksy!

Hei hei kesä – tervetuloa syksy! On lausahdus, joka kuvastaa tätä hetkeä erinomaisesti. Olin jo etukäteen tiennyt, että tästä kesästä tulee intensiivinen jos aion toteuttaa kaikki tämän kesän bucket-listalleni kirjaamani asiat. Ja kyllä, niin todellakin kävi. Elokuu on tullut loppuunsa ja kesän aikana on tapahtunut todella paljon. Lomat on pidetty, juuri niin aktiivisina kuin toivoinkin, uudessa kodissa on asuttu kaksi kokonaista kuukautta ja työtkin ovat ehtineet alkaa.

Kun istun tässä ja katson taaksepäin niin huomaan, että vaikka kesäni on ollut täynnä toimintaa ja tekemistä ja suuriakin muutoksia, niin olen sekä osannut että pystynyt nauttimaan siitä täysimääräisesti. Vaikeitakin asioita on tapahtunut ja menetin kesän aikana rakkaan isäni. Kuolema yllättää aina ja siihen liittyvää suruprosessia lukuunottamatta kesäni on mennyt hyvin ja uudessa kodissa on hyvä, lämmin ja turvallinen olla rakkaan kumppanini kanssa.

suunnittele, toteuta – ja muista nauttia

Tänä kesän’ toteutin asennetta jonka voi tiivistää viisauteen suunnittele, toteuta – ja muista nauttia. Jos jotain tekee mieli, niin  kannattaa ensin suunnitella hyvin mutta sopivasti liikkumavaraa jättäen, toteuttaa suunnitelman mukaisesti, sattumille ja yllätyksille avoimena ja nauttia joka hetkestä. Näin me teimme esimerkiksi hyvin onnistuneen pyöräretkemme Saariston Rengastielle – otimme selvää, teimme buukkaukset ja lähdimme. Erilaista tapahtumaa sattui matkalla mutta suunnitelmamme oli sen verran joustava, että katastrofin sijaan saimme onnistuneen kokemuksen ja paljon pysyviä muistoja.

Kuvat / Vestigevisions Huivi *saatu Lasessor

tervetuloa syksy ja rutiinit

Kesän aikana olen viestinyt elämästäni ja tekemisistäni lähinnä Instagramissa sillä se on välineenä toimiva nopeaan raportoinnin jossa ytimessä ovat vielä usein tekemisen visuaaliset elementit. Nyt kun laskeudutaan syksyyn ja elämän täyttävät erilaiset rutiinit: työ, treeni ja ystävät, niin suunnitelmissani on aktivoida blogini. siten, että täällä keskityn tuomaan esille laajaan hyvinvointiin eli terveyteen, liikuntaan ja kauneuteen kuin myös kotiin ja elämyksiin liittyviä asioita.

Tämänkin kesän aikana olen huomannut, että taustani ja elämäni monikulttuurisena suomalaisena – se mitä olen – antaa minulle monessa asiassa erilaisen näkemyksen meitä ympäröivään maailmaan kuin muilla. Se on se syy joka motivoi minut tekemään tätä blogia. Koen, että sillä mitä koen ja sanon on merkitys monelle jotka kokevat olevansa tässä maailmassa jotenkin liian erilaisia ja ulkopuolisia. Toivon, että se mitä itsestäni ja elämästäni kerron antaa lukijoilleni voimaa, inspiraatiota ja ehkä jopa jotain pohdittavaa. Hei hei kesä – tervetuloa syksy, nähdään taas pian!

Lue myös:

Lapin kauneus kesällä

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI MEKIN TAPAAMME  SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *