Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Microblading kulmakarvat – miltä ne näyttävät toisen vahvistuksen jälkeen?

Kaupallinen yhteistyö: Brows by Milmuri

Microblading kulmakarvat ovat tämän hetken puhutuin kulmakarvatrendi. Kesän alussa kävin uudistamassa kulmakarvani hybridi-tekniikalla, jossa yhdistyy kestopigmentointi ja microblading. Kulmakarvat ovat tärkeä osa ilmettämme, kasvojemme kehys jolla on suuri merkitys yleisilmeeseemme. Microblading-tekniikka ja sen hybridivariantti on moderni tapa tehdä kestävät sekä erittäin helppohoitoiset ja hyvännäköiset kulmat. Hyvin vaalittuina ne ovat kestävä ja pitkäaikainen investointi. Tässä postauksessa keskityn siihen millaiset tällaiset kulmat ovat arjessa, kuinka paljon ne vaativat hoitoa ja miltä ne näyttävät kolmen kuukauden jälkeen, kun takana on kaksi käyntikertaa.

Microblading kulmakarvat arjessa

Täydelliset. Se on hyvä sana kuvaamaan sitä, millaiset kulmakarvani ovat jokapäiväisessä elämässä. Oli sitten treenipäivä, hellepäivä, edustuspäivä, sadepäivä, työpäivä tai, kuten niin usein, yhdistelmäpäivä niin kulmakarvani ovat aina moitteettomat. Tämä on paljon sanottu, mutta pitää todellakin paikkansa. Jos mietin sitä kuinka paljon aikaa, vaivaa ja kulmienhoitotarvikkeita minulta säästyy joka päivä, niin huomaan nopeasti, että nämä kulmat, vaikkakaan eivät ole ihan ilmaiset, ovat kyllä hyvä sijoitus.

Microblading Minna Ahmonsaari

hybridikulmakarvojen ylläpito – helppoa kuin heinänteko

Ensimmäisen kulmien laittokerran jälkeen on normaalia, että kulmat haalistuvat jopa 40 %. Siksi matka kohti täydellisiä kulmia koostuu minun kohdallani kolmesta laittokerrasta. Milla, joka laittoi minun kulmani, tekee kaikille asiakkailleen henkilökohtaisen toteutussuunnitelman johon kuuluvat toimenpiteet määrittyvät mm. ihonvärin ja toivottujen kulmien sävyjen mukaan. Minun laittokertojeni väli oli noin kuukausi ja katsottuamme tilannetta nyt kulmakarvat ovat lähes täydelliset. Kuitenkin teemme vielä pientä hiontaa.

Sitten ensimmäisen hoitokertani on Milla perustanut ystävänsä kanssa uuden eri hoito- ja kauneus alan palveluita tarjoavan MB Beautyn jonka avarat, hienot ja valoisat tilat sijaitsevat Albertinkadulla hyvien liikenneyhteyksien päässä, Punavuoren kauniissa ytimessä.

Minna Ahmonsaari

mitä jatkossa tapahtuu – microblading kulmieni tulevaisuus

Henkilökohtaisessa toteutussuunnitelmassani on vielä jäljellä yksi laittokerta jonka yhteydessä kulmieni muoto ja pigmentti viimeistellään vastaamaan sitä lopputulosta joka suunniteltiin ennen ensimmäistä laittoa. Minun kohdallani se tarkoittaa sitä, että kokonaisuutta täydennetään tietyiltä kohdin karvatekniikalla ja varmistetaan pigmentin tasaisuus.

Mitä sitten sen jälkeen seuraa kun kulmani ovat valmiit? Tähän ei ole olemassa yleispätevää vastausta koska me kaikki olemme yksilöitä. Ihomme, kulmakarvamme ja elämäntyylimme ovat kaikki ainutkertaisia ja siksi  hybridikulmakarvojen haalistumista on vaikea ennakoida tarkasti. Oma arvioni on se, että saan nauttia näistä nyt laitetuista huolettomista ja hyvännäköisistä kulmistani ainakin parin vuoden ajan ilman suurempia huolia.

Olen tästä suunnattoman iloinen, sillä harrastuksistani ja työstäni johtuen ovat kulmakarvat olleet minulle – kuten niin monelle muullekin – aina paljon vaivaa vaatinut osa päivittäistä ulkonäköni vaalimista. Jos sinä elät aktiivista elämää ja haluat näyttää aina hyvältä hiukan helpommin, niin suosittelen sinua harkitsemaan tätä modernia lähestymistapaa kulmien muotoiluun.

Minna Ahmonsaari

MB Beauty instagramissa

Brows by Milmuri instagramissa

Millan ajanvaraus

Albertinkatu 28
00120 Helsinki

0400299967 tai 0453107714
mbbeautyhki@gmail.com

Lue myös edellinen postaus, jossa kerron mikä oli lähtötilanne ennen

Täydelliset Hybridi kulmakarvat

aiheeseen liittyvää:

MUUTOS KUVINA – MITEN OLEN MUUTTUNUT VUOSIEN AIKANA?

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Brows by Milmuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *