Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hiihtoloma Lapissa juuri oikeaan aikaan

Hiihtoloma Minna Ahmonsaari

Hiihtoloma on omalta osaltani ohi ja saan alkaa keskittymään arkeen paluuseen. Olin Lapissa Levillä nautiskelemassa talvisista maisemista ja omasta ajasta. Loman ajankohta oli täydellinen, nimittäin Uudenmaan hiihtolomat alkoivat juuri ja ehdimme ajoissa pois Leviltä lomalaisten tieltä. Kuten jo aiemmin olen kertonut koin syksyn raskaana aikana ja nyt olenkin keskittynyt hyvinvointiin ja mielihyvää tuoviin asioihin oikein erityisesti. Aina elämä ei voi olla ilotulitusta ja se kuuluu elämään kaikilla meillä.  Välillä on raskaampaa ja välillä helpompaa, se kuuluu elämään.

Hiihtoloma Minna Ahmonsaari

Hiihtoloma auttoi jäsentelemään ajatuksia

Loman ajankohta oli täydellinen myös palautumisen kannalta. Aktiivinen palautuminen oli loman teema, eli käytännössä tämä tarkoitti paljon ulkoilua, laskettelua, hyvää seuraa ja hyvää ruokaa. Ajatuksille jäi myös paljon tilaa ja olen miettinyt muun muassa tämän blogin tulevaisuutta ja sitä minkälaista sisältöä haluan teille tuottaa. Olen miettinyt kategorioita joihin haluan keskittyä ja ne ovat hyvinvointi (henkinen ja fyysinen), muoti ja kauneus ja matkailu. Lisäksi haluan kirjoittaa edelleen ajankohtaisista aiheista liittyen maailman tapahtumiin ja itseeni positiivisen ajattelun voimin. Haluan luoda hyvää fiilistä ja kirjoittaa ihmisille iästä ja sukupuolesta riippumatta ihmisille jotka haluavat panostaa elämänlaatuun kaikilla elämän osa-alueilla. En ole yhden asian ihminen ja haluan viestittää sitä myös teille, että jokin asia ei sulje toista pois. Miltä tämä kuulostaa teistä?

Hiihtoloma Minna Ahmonsaari

Hiihtoloma Minna Ahmonsaari

Hiihtoloma aktiviteetit

Levillä tekeminen oli spontaania ja päädyimme laskettelemaan useampana päivänä. Rinteet olivat todella hyvässä kunnossa ja tilaa oli runsaasti. Hisseihin ei joutunut jonottamaan kertaakaan ja kuten jo Instagramissa kirjoitin olo oli todella turvallinen. Kaikilla oli maskit  sisätiloissa, eikä missään ruuhkia joten turvavälit pystyi säilyttämään hyvin koko ajan. Kyllä ihmiset osaa käyttäytyä fiksusti tässä tilanteessa. Toivoisinkin luottoa päättäjiltä. Minusta ei ole niinkään väliä missä sitä aikaa viettää, pointti on enemmänkin että miten. Laskettelun lisäksi ulkoiltiin ja nautittiin hyvästä ruoasta. Käytiin ulkona syömässä ja kokkailtiin mökillä. Lisäksi päästiin pariksi yksi vierailemaan Aurora pyramideihin ja Tonttulan kylään. Näistä kirjoitan myöhemmin tänne blogiin. Niin ja kävimme myös huskysafarilla, sekin oli mieletön elämys.

Hiihtoloma Minna Ahmonsaari

Hiihtoloma Minna Ahmonsaari

Onko sinulla hiihtolomaa ja jos on, mitä aioit puuhailla? 

Lue myös:

Ystävänpäivä

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

 

2 kommenttia

 1. Ursula+Vatanen kirjoitti:

  Hei Minna!
  On ilo lukea päivityksiäsi. Hyvää mieltä jaat ainakin minulle.
  Ajattelen samoin monista asioista kanssasi.
  Juuri tuo, nyt korona-aikana, että ei ole väliä missä viettää aikaa, vaan, että miten viettää. Se on juuri noin. Media ja viranomaisetkin saisivat mieluummin vaikka esimerkein viestittää hyviä tapoja viettää aikaa, eikä vain aina kieltojen ja rajoitusten kautta.
  Itse yritän koko ajan ajatella niin että, sen mitä en voi tehdä, ei voi estää mua tekemästä sitä mitä voon tehdä. Aina on vaihtoehtoja, onneksi.
  Kaikkea hyvää sun kevääseen❤️☀️

  • minna kirjoitti:

   Hei Ursula. Kiitos viestistäsi. Juuri näin, rajoituksissa ja kielloissa on aina negatiivinen kaiku ja talouden romahtaminen ei ole leikin asia. Onneksi me osaamme suhtautua asiaan positiivisuuden kautta. Kaikkea hyvää myös kevääseesi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.