Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Autetaan yhdessä maitovalaita – Sea Life Trust’s Beluga Whale Sanctuary

Sea Life Trust’s Beluga Whale Maria Nila

Sea Life Trust Beluga Whale suojelualue auttaa uhanalaisia maitovalaita. Eilen sunnuntaina 1.11 vietettiin maailman vegaanipäivää. Minä itse en ole vegaani, mutta eläimet ovat olleet aina hyvin lähellä sydäntäni. Olen monta kertaa miettinyt esimerkiksi Tansaniassa käydessäni, että miten käy kaikkien upeiden eläinten jotka ovat jo uhanalaisia. Viime viikolla aihe nousi esille kun kävin Pr-toimisto Marsaanassa ja sain testiin World Vegan Day -pakkauksen ja muutamia muita Maria Nilan tuotteita. Tänä päivänä yli 3000 valasta ja delfiiniä elävät vankeudessa ihmisten viihdyttämiseksi.  Luonnonsuojelualueilla on suuri merkitys vankeina eläneiden valaiden turvallisessa palauttamisessa luonnolliseen elinympäristöönsä. Islannin edustalla sijaitsevan Sea Life Trust’s Beluga Whale -suojelualueella elää kaksi naarasmaitovalasta eli belugaa: Little Grey ja Little White.

Sea Life Trust’s Beluga Whale Maria Nila

sea life trust ja Maria Nila -hiustuotemerkki auttavat uhanalaisia maitovalaita

Vankeudessa syntyneillä valailla on pieni mahdollisuus palata luonnolliseen elinympäristöönsä meressä. Jos he saavat mahdollisuuden, heidän on saatava apua selviytyäkseen näissä uusissa ympäristöissä. Siksi suojelualueilla on niin suuri merkitys vankeudessa pidettyjen valaiden auttamisessa ja sopeuttamisessa luontoon. Maitovalailla on vankeudessa huomattavasti suurempi kuolleisuus kuin luonnossa. Vapaasti levinneet belugat voivat elää jopa 60 vuotta, kun taas vankeudessa pidettyjen belugojen keski-ikä on lyhyempi.

Maria Nila lahjoittaa 1. -10.11. välisenä aikana marianila.com – verkkokauppaostoksista sekä World Vegan Day -pakkauksen myynneistä tuotot uhanalaisten maitovalaiden suojeluun ja Islannin edustalla sijaitsevan Sea Life Trust’s Beluga Whale  -suojelualueen auttamiseen.

Sea Life Trust’s Beluga Whale Maria Nila

* Postauksen tuotteet saatu PR-näytteenä

Sea Life Trust’s Beluga Whale Maria Nila

Maria Nila on tuonut markkinoille uuden antiseptisen Be Clean Hand Sanitizer -käsigeelin, joka suojaa ja hoitaa käsien ihoa. Käsigeeli sisältää yli 70% etanolia, joka tappaa 99% bakteereista. Uusi käsigeeli täydentää Maria Nila -sarjan ylellistä käsihoitotuotevalikoimaa, joka sisältää hellävaraisesti puhdistavat ja kosteuttavat Maria Nila Hand Soap -käsisaippuat sekä arganöljyä sisältävät, syväkosteuttavat Maria Nila Hand Lotion -käsivoiteet.

Little Grey ja Little White – Sea Life Trust Beluga Whale

Little Grey ja Little White matkustivat uskomattoman pitkän matkan päästäkseen suojelualueelle Islannin edustalle. Sea Life Trust’s Beluga Whale -suojelualueen ensimmäiset asukkaat, Little Grey ja Little White matkustivat 6 000 mailia edellisestä kodistaan ​​Shanghain akvaariosta, ilman, maan ja meren kautta luonnosuojeluelueelle, joka sijaitsee suuressa, luonnollisessa lahdessa Westman-saarilla, aivan Islannin edustalla.

Sea Life Trust’s Beluga Whale Maria Nila

#ichoosefriendly

Sea Life Trust’s Beluga Whale luotiin Merlin Entertainmentsin ja Whale and Dolphin Conservationin (WDC) tuella, jotta entisille vankeudessa oleville belugoille saataisiin turvallinen ja luonnollisempi koti. Heidän tavoitteensa on tarjota luonnollisempaa elämää vankeudessa olleille belugoille,  edistää tietoisuutta tutkimuksen ja koulutuksen avulla ja tukea belugojen suojelua luonnossa

Näyttämällä tietä ja osoittamalla vaihtoehtoinen tapa huolehtia näistä kauniista eläimistä he haluavat rohkaista muita pitämään suojelualueita toimivina vaihtoehtoina. Tämä muutos voi mahdollisesti muuttaa belugoiden, mutta yli 3000 muun valaan ja delfiinin elämää, jotka tällä hetkellä ovat vangittuina tai esiintyvät näyttelyissä ympäri maailmaa.

Sea Life Trust’s Beluga Whale Maria Nila

Osallistu belugoiden eli maitovalaiden auttamiseen ja käytä ALENNUSKOODIa BELUGA, SAAT 20 % ALENNUKSEN OSTOKSISTA WWW.MARIANILA.COM-VERKKOKAUPASSA. ALENNUSKOODI ON VOIMASSA 1.-10.11.2020. VÄLISENÄ AIKANA

Tuotot menevät uhanalaisten maitovalaiden suojeluun ja Islannin edustalla sijaitsevan Sea Life Trust’s Beluga Whale  -suojelualueen auttamiseen

Lisätietoa projektista TÄÄLTÄ ja lisätietoa Little Greyn ja Little Whiten matkasta TÄÄLTÄ

LUE MYÖS:

MARIA NILA – hyvän omatunnon hyvää oloa hiuksillesi

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM 

 FACEBOOK 

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.