Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Elämäni kunnossa -podcast on pian täällä

Elämäni kunnossa -podcast

Elämäni kunnossa -podcast on kohta täällä ja elämme todella jännittäviä aikoja! Olen aina halunnut oman podcastin ja nyt vihdoin se toteutuu kollegani Janninan kanssa. Olen seurannut pitkään erilaisia medioita ja olen aina ollut kiinnostunut alan uusimmista tuulista. Haluan olla mukana ajankohtaisissa asioissa ja podcast on loistava tapa toteuttaa luovuuttani.

Elämäni kunnossa -podcast hyvinvointia kaikille

Podcastimme aiheena on hyvinvointi, ja se kulkee nimellä Elämäni kunnossa. Hyvinvointi on aina ajankohtainen aihe, eikä se koskaan mene pois muodista. Yhdessä Janninan kanssa haluamme parantaa erityisesti naisten ja äitien hyvinvointia ja motivoida heitä huolehtimaan itsestään parhaalla mahdollisella tavalla niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Olemme huomanneet, että rehellinen hyvinvointipodcast, joka sopii kaikille, puuttuu markkinoilta, ja siksi olemme luomassa sellaista. Tavoitteenamme on puhua hyvinvoinnista laajasti ja yhdistää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia mielenkiintoisten ja asiantuntevien vieraiden kanssa sekä ilman. Uskomme, että podcastimme tulee tarjoamaan paljon hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota kaikille, jotka haluavat parantaa omaa hyvinvointiaan.

Tarina nimen taustalta

Kun aloimme suunnitella podcastiamme, hyvinvointi oli meille luonnollinen valinta, sillä olemme molemmat intohimoisia treenaajia ja kiinnostuneita terveydestämme. Lisäksi meillä molemmilla on sairaanhoitajan koulutus, mikä kertoo kiinnostuksestamme terveyteen.

Minulla on valmentaja, jolle raportoin treenejäni viikoittain, ja olen luonut raportteja varten tiedoston, jonka olen nimennyt ”Elämäni kuntoon päiväkirjaksi”. Tämän päiväkirjan inspiroimana päätimme nimetä podcastimme ”Elämäni kunnossa”. Kun pureskelimme ajatusta lisää, tajusimme, että nimi sopii loistavasti podcastimme teemaan: elää elämää juuri nyt ja tässä hetkessä. Vaikka meillä on erilaisia kunto- tai muita tavoitteita, on tärkeää nauttia laadukkaasta elämästä ja olla tyytyväinen itseensä ja omaan elämäänsä päivittäin. Arki on nimittäin sitä, mistä elämämme suurimmaksi osaksi koostuu.

Toivomme, että pystymme auttamaan kuuntelijoitamme löytämään elämään tasapainoa, nautinnollisia hetkiä ja tärkeitä oivalluksia omasta hyvinvoinnista!

Milloin Elämäni kunnossa -podcastia pääsee kuuntelemaan?

Ensimmäinen jakso Elämäni kunnossa -podcastista julkaistaan yksinoikeudella Suplassa maanantaina 22.5. Podcastin ensimmäinen kausi sisältää yhteensä kymmenen jaksoa, jotka julkaistaan viikon välein aina maanantaisin. Podcastissa käsitellään henkilökohtaista hyvinvointia ja terveyttä monipuolisesti, ja jokainen jakso sisältää vinkkejä ja neuvoja terveellisemmän elämän saavuttamiseksi.

Olemme todella innoissamme tästä uudesta podcastista ja uskomme, että se antaa paljon kaikille, jotka haluavat parantaa omaa hyvinvointiaan. Joten merkitse kalenteriisi maanantai 22.5 ja aloita matka kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää kuuntelemalla Elämäni kunnossa -podcastia!

”Tämä on podcast, joka kertoo kahden perheellisen naisen matkasta oman elämänsä parhaaseen kuntoon. Mitä on laadukas elämä ja miten sen voi saavuttaa? Miltä tuntuu olla elämänsä kunnossa, mitä se pitää sisällään? Jannina on kahden kouluikäisen lapsen äiti, intohimoinen juoksija ja ammatinvaihtaja ja hänen tavoitteena on suorittaa jonain päivänä triathlon. Minna on pienen Muskelin äiti, äitiyslomalla sairaanhoitajan työstä ja etsimässä jälleen kerran uutta suuntaa muun muassa psykologian opinnoista. Tavoitteena päästä raskauden jälkeen takaisin aktiivitreenajaksi ja omata teräksinen kunto sekä fyysisesti, että psyykkisesti.”

Seuraamalla Elämäni kunnossa Instagramissa pysyt hyvin mukana matkassamme! 

Näissä merkeissa toivotan kaikille ihanaa vappua, vietetään se ”Elämäni kunnossa”!

 

LUE MYÖS:

Vauvavuosi on kohta takana

SYNNYTYSKERTOMUS

Tyttö sinä olet vahva – kasvutarina

 

 TOIVOTTAVASTI TAPAAMME  MYÖS SOMESSA

INSTAGRAM

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *