Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Täydelliset Hybridi kulmakarvat

Kaupallinen yhteistyö: Brows by Milmuri
Kulmakarvat

Uudet kulmakarvat heti laiton jälkeen

Kulmakarvat, kasvojen kehys. Kulmakarvoilla on tärkeä rooli ihmisen ulkonäössä. Huolitellut ja edustavat kulmakarvat korostavat kasvojen parhaita puolia, kuten myös huonoja puolia se jos kulmakarvat ovat epäsiistit tai jotenkin kummallisen malliset, se huomataan varmasti. Kajalilla piirretyt epäsymmetriset ja jopa siniset viivakulmakarvat eivät tänä päivänä toimi millään lailla. Kulmakarvamuoti on pitkään ollut hiukan paksumpi ja luonnollisempi. Siipimäinen muoto tuntuu toimivan vuosien jälkeenkin. Nyt on palattu luonnollisuuteen. On paljon tuuheutta, mutta kaikilla ei sitä ole luonnostaan. Nykyisillä tekniikoilla voidaan tehdä ihmeitä,  trendit  myös normalisoituvat ja ihmiset voivat korostaa persoonallisuuttaan. Tekniikat pysyvien kulmakarvojen luomiseksi ovat kehittyneet, on kestopigmentointia, laminoinia, puuteritekniikkaa ja mikrobladingia. Termeissä menee jo moni sekaisin, mutta jokainen meistä varmasti haluaisi täydelliset kulmakarvat. Sellaiset jotka ovat hyvät heti herätessämme, eikö totta?

Minun kulmakarvat

Kulmakarvani ovat aina ikäänkuin loppuneet kesken. Kaaren korkeimman kohdan jälkeen loppupää kasvaa alas ja hyvin harvana, joten sen jälkeen kun teini-ikäisenä hain ensimmäistä kertaa muotoa kulmiini olen joutunut piirtämään lopun. Haaveilin pigmentoinnista jo parikymppisenä ja minulle tehtiinkin kerran pigmentointi silloisessa kotikaupungissani Iisalmessa. Tuolloin kävi vain niin huono tuuri, että väri lähti kokonaan pois sen jälkeen kun iho uudistui ja rupi irtosi kulmakarvojen kohdalta. Tämän jälkeen maltoin taas piirtää kulmani tunnollisesti lähes päivittäin. Vuonna 2011 päätin sitten tehdä tilanteelle jotain. Harrastin kilpaurheilua. Urheilin, hikoilin ja kävin paljon hierojalla. Kun kesken päivän kulmakarvat aina jäivät hierojan pöytään kiinni ja seuraavaksi oli oltava töissä palvelemassa asiakkaita kyllästyin kulkemaan aina kulmakynä taskussa. Jyväskylässä minulle sitten laitettiin pigmentoinnit (käytännössä tatuoinnit) toiveestani niin syvälle ja mustalla, että ne eivät olleet haalistuneet vielä tänäkään päivänä kunnes oli aika päivittää kulmakarvojen muotoa enemmän tähän päivään. Saada hiukan lisää paksuutta ja muotoa. Karvamaisuutta mikroblading -tekniikalla ja syvyyttä  uudella pigmentoinnilla.

Brows by Milmuri

Valitsin huolella uusien kulmakarvojeni päivittäjän ja päädyin Brow by Milmurin Millaan. Kulmakarvoja suunnitellessa annoin melko vapaat kädet. Luotin Millan makuun hänen aikaisempien töiden ja ammattimaisen olemuksen vuoksi. Millan työpiste sijaitsee Adore Beautyn tiloissa Abrahamin kadulla, missä olen käynyt muissa kauneus asioissa ja olin nähnyt Millan työskentelevän läheltä. Perusteellisuus teki minun vaikutuksen ja siksi valintani oli Brows by Milmuri Ensimmäisenä täytettiin lomake jossa käytiin läpi lyhyesti läpi mitä ollaan tekemässä ja mihin itse asiakkaana sitoudun. Lomakkeessa varmistettiin myös, että olen ymmärtänyt hoito-ohjeet ja ettei minulle ole mitään terveydellisiä esteitä kulmakarvojen laittoon. Sitten alkoi suunnittelu. Oma vahva entinen pohjani antoi omat rajansa kulmakarvojen uuden muodon luomiselle, mutta olimme Millan kanssa yhtämieltä siitä, että entiset kulmakarvat ovat aivan liian ohuet tähän päivään ja kasvojeni muotoon. Milla ehdotti, että minulle tehtäisiin hybridi kulmat, eli kulmat joiden teossa sekoitetaan mikroblading ja kestopigmentointi -tekniikkaa. Olin valmis.

Laittoa ennen kulmakarvojen muoto suunniteltiin tarkasti, sitten alettiin tositoimiin. Itse laitto ei sattunut juuri ollenkaan ja puudutus vielä hiukan lievensi tunnetta. Omaan tosin aika korkean kipukynnyksen ja esimerkisi tatuoinnin laitto ei tunnu juuri ollenkaan. Herkemmillä tämä siis saattaa hiukan nipistää. Lopputuloksen nähtyäni olin heti kuin kotonani. Juuri tällaista lopputulosta olin toivonut, vaikka en sitä niin tarkkaan ollut  etukäteen määritellytkään. Milla osasi todella katsoa mikä minulle sopi ja näin heti kuinka kulmat freesasivat toivotulla tavalla yleisilmettäni.

Ensimmäisen laittokerran jälkeen kulmat haalistuvat jopa 40% ja siksi laittoon kuuluu aina huolto, jossa täydennetään haluttua lopputulosta. Nyt laitosta on parisen viikkoa aikaa ja haalistumista on tapahtunut odotetusti. Kuitenkin huomaan muutoksen entiseen selkeästi ja huollossa tullaan vain hiukan vahvistamaan nykyistä lopputulosta. Olen tyytyväinen jo nyt mutta huollosta saadaan vielä lopullinen terävyys kulmiini.

Kulmat ennen (ylhäällä) ja heti laiton jälkeen (alhaalla).

KIITOS. ❤️

Mitä te olette mieltä lopputuloksesta?

Brows by Milmurin löydät  osoittesta,
Albertinkatu 28
00120 Helsinki

sekä

Facebookista

Ja

Instagramista

Ajavaraus löytyy Täältä!

Edit:

Milla on perustanut postauksen teon jälkeen oman liikkeen MB Beautyn Albertinkadulle. Yhteystiedot yllä päivitetty oikeisiin.

Lue myös:

TAVIKSESTA TÄHTISILMÄKSI – MUUTTUMISLEIKKI

MITEN PÄÄSTÄ TAVOITTEISIIN JA LÖYTÄÄ MOTIVAATIO

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Kaupallinen yhteistyö: Brows by Milmuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *