Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Lapventure – Lapin taikaa Tampereella

Kaupallinen yhteistyö: Lapland Hotels Arena

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Ihan ensimmäiseksi pitää sanoa Muskeli. Muskeli on lempinimi perheenjäsenellemme joka tuossa pari viikkoa sitten saapui riemastuttamaan elämäämme. Äidiksi tuleminen on ollut aina eräs suurimmista unelmistani, osa minua itseäni ja nyt Muskeli on osoittanut sen, että kaikki on vielä ihanampaa! Raskauteni viime kuukaudet keskityin pitämään itsestäni ja perheestäni huolta ja blogini ei ollut etusijalla ajatuksissani. Ne lukijat, jotka seuraavat minua Instassa ovat voineet seurata puuhiani, te muut saatte lähiaikoina kyllä rautaisannoksen Muskelia ja äitiyttäni! 

Lapin taikaa Tampereella –  Lapland Hotels Arena

Tässä ensimmäisessä postauksessani palaan kuitenkin erääseen mieleenpainuvimmista kokemuksista viimeisen raskauskuukauteni aikana: miltä tuntui Lapventure – Lapin taika vappuna Tampereella. Olen vieraillut Lapland Hotelsin Helsingin hotellissa ja kun meille tarjoutui mahdollisuus käydä kokeilemassa upouutta Tampereen Nokia Arenan yhteyteen valmistunutta Lapland Hotels Arenaa niin vastasin innoissani ‘kyllä!’.

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Raskaudestani johtuen eivät vappusuunnitelmamme voineet olla kovin riehakkaita ja vaikka vierailumme alkuperäiseen ohjelmaan kuulunut Andrea Bocellin peruuntui niin emme antaneet sen haitata vaan hyppäsimme bussiin ja siirryimme vapunaattoaamupäivänä Tampereelle.

Hyvä sijainti ja upouusi hotelli

Areenan ja näin ollen hotellinkin löytää todella helposti – sitä ei voi olla huomaamatta, niin keskellä Tamperetta se on. Linja-autoasemalta käveli hotellille nopeasti ja vaivatta mutta niin uusi alue vielä vieraillessamme oli, ettemme löytäneet pääovia vaan käytimme hotellin alempaa, katutason sisäänkäyntiä. Heti ovien sisäpuolella meidät ympäröi jo Bulevardin hotellista tuttu äänimaisema, mukavalla tavalla modernia ja maagista Lapin musiikkia kuului joka puolellamme – juuri oikealla voimakkuudella niin, että sen varmasti huomaa mutta siten, ettei se häiritse.

Lapland Hotels Arena on itseasiassa olennainen osa Tampereen Nokia Arenaa. Sen 273 hotellihuonetta sijaitsevat areenan kerroksissa 6–11 ja nuo huoneet jakautuvat moneen eri huonetyyppiin joista ehkä erikoisimmat ovat aitiohuoneet, joiden yhteydessä olevalta terassilta voi suoraan seurata areenan tapahtumia. Tämän lisäksi on osa hotellin huoneista rakennettu 1,5-kerroksisiksi, näissä loft-tyyppisillä huoneilla luodaan tunnelmaa riekonkiepissä levähtämisestä.

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Meillä kävi hyvä onni ja saimme saunallisen huoneen. Vapunaatto ei ollut lämmöltä pilattu ja käytyämme lasillisella avajaisiaan juhlineessa Laawu Rooftop Terrace & Sauna-kattoterassilla olikin aika kokeilla lämmittäviä löylyjä ennen siirtymistämme illalliselle. Jo Helsingin Lapland Hotelsissa ihmettelimme sitä, kuinka onnistunut huoneen yhteydessä ollut sauna oli ja tämä, areena-hotellin sauna oli ehkä vieläkin parempi. Sauna on käyttövalmis hyvin nopeasti ja löylyt ovat samanaikaisesti lempeät mutta tukevat – minä ainakin tykkään kovasti. Tämä on Lapventure – Lapin taikaa Tampereella.

Illallinen Saivossa

Vappuillallisen nautimme Saivo-ravintolassa. Ravintola keskittyy vuodenaikojen mukaan vaihtuviin Lapin makuja ja raaka-aineita esitteleviin ruokiin – meille suositeltiin valmiiksi koostettuja menu-kokonaisuuksia jollaiset sitten valitsimmekin, minä otin poroon keskittyvän ja puolisoni taas kala-aiheisen menun. Ruokajuomien valinnat annoimme osaavan ja meistä hyvin huolehtineen henkilökunnan tehtäväksi – ilokseni oli ravintolassa laaja valikoima myös alkoholittomia juomia jotka toivat eri ruokalajien makuja esiin aivan yhtä hyvin kuin viinipakettiin valikoidut juomat.

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Maukkaan illallisen jälkeen emme enää jaksaneet lähteä kaupungille vappujuhlintaa katsomaan vaan siirryimme huoneeseen nauttimaan hyvistä unista erinomaisen mukavassa sängyssä.

Hidas Vappupäivän aloitus

Vappupäivä valkeni harmaana ja viileänä ja niinpä päätimme käydä aamusaunassa ennen aamiaista. Ja taas sauna piti lupauksensa – hyvät löylyt nopeasti ja vaivattomasti! Aamiaiselle suunnatessamme törmäsimme hissien ulkopuolella kiiltävään ja ehjään Kanada-maljaan ja muutamaan ei niin kiiltävään ja ehjään Tappara-pelaajaan jotka olivat juhlineet Poikaa hotellissa. Näemmä menestyksekkäästi. Häveliäitä kun olemme, emme ottaneet kuvaa maljasta – emmekä juhlijoista.

Ja aamiaispöydässä juhlatunnelma sen kuin vain nousi. Aamiaiskokemus on runsas mutta erittäin korkealaatuinen. Monipuolinen on liian pieni sana kuvaamaan sitä makujen ja ruokien moninaisuutta jonka vieras Saivo-ravintolassa aamuisin kohtaa – tämä on elämys josta todellakin kannattaa nauttia.

Lapventure - Lapin taikaa Tampereella

Vierailumme onnistui täydellisesti

Yhteenveto vierailustamme Lapland Hotels Arenassa on se, että Bulevardin hotellissa kokemamme onnistunut Lapin taian siirto Helsingin keskustaan onnistuu myös erinomaisesti Nokia Areenaan ja Tampereelle. Meille selvisi, että kyseessä on Lapland Hotelsin ydinkonsepti, taikaresepti, jota he kutsuvat nimellä Lapventure. 

Lapventure – Lapin taikaa Tampereella (ja muualla) tarkoittaa Lappi-elämysten kokemista missä tahansa päin Suomea. Se voi olla sitä, että aistit Lapin eksotiikan kaupunkihotellien moderneissa huoneissa, aamiaisella tai yhtälailla Lapin ympäröivää luontoa hengittävissä lomahuoneistoissa, mökeissä tai hotellihuoneissa. Lapventuren kahdessa hotellissa kokeneena onkin mielestäni aiheellista kysyä sinulta: oletko valmis omaan seikkailuusi?

Tässä vielä linkki Lapland Hotels Arenaan ja sen lisäksi Lapland Hotelsilla on voimassa kesälomahinnat joihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä! 

Lapland Hotels Arena

Lapland Hotelsin kesähinnat ja Lapventure-kampanja, yövy joka 6. yö veloituksetta

Lapland Hotelsin matkavinkit ympäri Suomen

LUe MYÖS:

3D/4D -ULTRA NÄYTTI MEILLE TULEVAN VAUVAN KASVOT

TAPAHTUMARIKAS VIIME VUOSI 2021

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME  MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

 

Kaupallinen yhteistyö: Lapland Hotels Arena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.