Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

30 faktaa minusta – osa 1

30 faktaa minusta Minna Ahmonsaari

Näin huhtikuun ensimmäisenä postauksena ja pääsiäisen kunniaksi ajattelin listata faktoja minusta. Tiedostan, että nykyisistä lukijoistani läheskään kaikki eivät ole seuranneet matkaani alusta lähtien, joten palataanpa hetkeksi ihan perusasioihin. Kirjoitan nykyään paljon ajankohtaisista aiheista, enkä itsestäni. Tehdään tähän muutos, eli palataan siihen kuka on ihminen Tyttö sinä olet vahva -blogin takana.  Teen tämän 30 faktan haasteen postaussarjana ja jaan nyt ensimmäiset kymmenen. Aiheeseen liittyen on siis tulossa vielä kaksi postausta kevään aikana joissa yhteensä 30 faktaa minusta.

30 faktaa minusta – osa 1

Nimeni on Minna ja toinen nimeni on Marjaana

Olen syntynyt Iisalmessa vuonna 1982, syyskuun kymmenes päivä tarkalleen. Asuin Iisalmessa lähes 20 vuotta. Opiskelin siellä kampaajaksi ja muutin sitten Jyväskylään. Odotin kuin kuuta nousevaa, että pääsen pois Iisalmesta. Sitten asuin 12 vuotta Jyväskylässä, kunnes muutin Helsinkiin vuonna 2014. Viihdyn Helsingissä erittäin hyvin, tosin kaupungit alkavat ajan myötä tuntua pieniltä, niin myös Helsinkikin ajoittain.

Pidän siitä, että asun kaupungissa, etenkin Töölössä, josta on mukava käydä muualla. Rakastan myös maaseutua ja luontoa ja  siellä on kiva käydä kunhan pääsee takaisin. Viihdyn arjessa ihmisten keskellä.

Pidän tapahtumista, muodista, kivoista kahviloista ja ravintoloista jne. Mutta vastapainoksi tykkään olla luonnon keskellä ilman mitään tekemistä, kaukana ihmisvilinästä.

Ammattini

Ammatiltani olen parturi-kampaaja, meikkaaja, personal-trainer, sairaanhoitaja, diakonissa, lähetyssihteeri ja bloggaaja. Työskentelen tällä hetkellä sairaanhoitajana. Teen psykiatrista hoitotyötä syömishäiriöisten parissa. Lisäksi bloggaan ja teen erilaisia markkinointiyhteistöitä yritysten kanssa. Näiden kahden työn yhdistäminen on ajoittain haastavaa mutta toistaiseksi olen onnistunut siinä ainakin omasta mielestäni kohtalaisesti. Olen kirjoittanut blogia vuodesta 2012 saakka, ensin bloggerissa, sitten A-Lehdillä ja myöhemmin täällä Vaikuttajamedialla.

Pisin työurani on ollut kampaajana 12-vuotta. Rakastin olla yrittäjä ja tehdä luovaa asiakasläheistä työtä. Kampasin ja meikkasin kuitenkin niin nuoresta lähtien, että huomasin kolmekymppisenä haluavani opiskella lisää, halusin tehdä myös muuta. Opiskelin ensin personal traineriksi jonka seurauksena innostuin ihmisestä ja ajattelin, että haluan jonkun terveydenhoitoalan tutkinnon. Valmistuin AMK:sta sairaanhoitaja-diakonissaksi vuonna 2019 ja sen jälkeen olen tehnyt sairaanhoitajan työtä samassa paikassa.

30 faktaa minusta Minna Ahmonsaari

Kuvat / Vestigevisions / Tuomas Hamäläinen / Korut Viaminnet *saatu blogin kautta

Harrastan liikuntaa eri muodoissa ja tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu on ollut lähellä sydäntäni. Nyt olen elänyt useamman vuoden ilman tavoitteita ja tavallaan kaipaan niitä. Poikkeusolojen vuoksi viimeinen vuosi treenaamisen suhteen on ollut pirstaleinen ja suurin saavutukseni on ollut varmaan reilun 3000 km:n työmatkapyöräily viime vuoden aikana. Tykkään haastaa itseni ja mennä ajoittain myös äärirajoille. Kun on äärirajoilla, jotenkin elämän liekin tuntee hyvin voimakkaana. Kun ylittää omat rajansa tuntee elävänsä erityisellä tavalla.

Rakastan kissoja ja olen elänyt koko elämäni kissojan kanssa. Varsinkin edesmennyt bengalikissani Puntus on jäänyt sydämeeni. Puntus menehtyi syöpään helmikuun lopullaa. Suunnittelen uuden kissan/kissojen hankintaa ja rotuja joita harkitsen ovat Bengali, Maine Coon, Somali ja Abessialainen. Luulen, että viimeistään ensi vuonna perheeni on täydentynyt kissoilla.

Ihailen luovia ja innovatiivisiä ihmisiä. En ole kiinnostunut tylsyydestä ja tavallisuudesta. Voin itse parhaiten kun olen oman elämäni johtaja.  Vierastan hallintorakenteita ja auktoriteetteja.

Vaihdoin Niken juuri Adidakseen. Olen suosinut vuosia Niken urheiluvaatteita, mutta koska huomasin Niken leggingsien valuvan vaihdoin Adidakseen. Tuota ongelmaa ei ole ollut näissä malleissa joita olen tähän mennessä käyttänyt.

 

LUE MYÖS EDELLISET POSTAUKSET:

Geenitestin tulokset – tunteeko geenitesti minut paremmin kuin minä

Oletko koskaan ajatellut luovuttaa spermaa? 

TONTTULAN ELÄMYSKYLÄSSÄ

MITÄÄNSANOMATTOMUUDEN AIKAKAUSI

AURORA PYRAMIDIT – IGLUJEN UUSINTA UUTTA

HIIHTOLOMA LAPISSA JUURI OIKEAAN AIKAAN 

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

4 kommenttia

  1. Nessa kirjoitti:

    Mielenkiintoisia juttuja susta! Toki tiesin näistä jo suuren osan, mutta osa tiedosta tuli muistutuksena ja toiset uutena.?

  2. Liisa kirjoitti:

    Voitko tehdä juttua sun lempitreenivaatteista tai ehkä oot jo tehnytkin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *