Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Muutos kuvina – Miten olen muuttunut vuosien aikana?

Blogeissa on kiertänyt erilaisia kuvapostauksia ja päätin tehdä omani. Etsin kuvia viimeisen kymmenen vuoden ajalta, tähän samaan aikaan eli maaliskuulta. Vuodelta 2009 en löytänyt kuvaa maaliskuulta, mutta laitoin sitten kuvan joltain muulta kuukaudelta. Kaikenlaisia tyylejä sitä on näköjään mahtunut matkaan. On vuosia, jolloin on vaikeaa löytää oikeastaan muita kuin saliselfieitä mutta ei se mitään. Kuvat kuvaavat hyvin sen hetkistä elämääni ja asioita mitkä ovat olleet silloin päällimmäisenä. Tyylikkäitä muotikuvia ei näköjään ole otettu ainakaan maaliskuisin, lol.

Maaliskuu 2009

Tämä alla oleva kuva on syyskuulta. Vuodelta 2009 oli tosi vähän kuvia ja tämänkin poimin facebookista. Kuva on 27-vuotis syntymäpäiviltäni Oopperatalolta, jolloin oltiin katsomassa balettia. Baletti oli Bajadeeri nimeltään. Mekko oli yksi tuon ajan suosikkejani, muistaakseni  French connection ja laukku on käytössä edelleen. Miettikää, tästä on  lähes kymmenen vuotta aikaa.

Maaliskuu 2010

Olin Thaimaassa, toipumassa leikkauksesta. Jalkani oli mennyt poikki joulukuussa, olin palannut jo aikaa sitten töihin mutta päätin lähteä rankan kokemuksen jälkeen rentoutumaan Krabille. Tämä oli treeniloma. Vedettiin joka päivä punttia ja nyrkkeilemässäkin käytiin, sitten kierreltiin pikku saarilla ja palauduttiin. Muistan reissun elävästi vieläkin. Kävely oli hidasta mutta silti selvisin.

Maaliskuu 2011

Kun olin kampaaja, tyylit vaihtelivat usein. Tässä on lyhyestä kasvatus menossa ja väri selkeästi vaiheessa. Pian tämän jälkeen otin pidennykset jälleen. Odotin tuohon aikaan kisadietin alkua syksyn 2011  bodyfitness kisoihin.

Maaliskuu 2012

Perinteinen ”puhelinkoppi poseeraus” Lontoossa. Olin menossa saman kevään bikinifiness kisoihin. Tämä reissu teki hyvää tuolloin. Näytän kuvassa jopa aika iloiselta vaikka todellisuudessa olin aika väsynyt.

Maaliskuu 2013

Tämä vaihe oli kyllä ikimuistoinen. Olen yhden ainoan kerran elämässäni ollut blondi ja tältä se tosiaankin näytti. Huhuh. Tosi vähän kuvia maaliskuulta 2013. Tuo oli raskasta aikaa elämässä.

Maaliskuu 2014

Noniin ja vessaselfietä salamalla olkaa hyvät. Kovasti X-mallia tavoiteltiin vielä tuohonkin aikaan. En sano muuta, olen oikeastaan aika sanaton.

maaliskuu 2015

Olin tässä vuoden aikana saanut pakattua kimpsuni ja kampsuni,  karistanut Jyväskylän pölyt jaloistani ja siirtynyt vaikuttamaan Helsingin Töölöön ja Töölögymille. Nuo I can Will Housut on minulle edelleen ja näköjään värikkäät treenipökät tekevät taas tuloaan. En heitä näitä pois.

Maaliskuu 2016

Jaahas ja vessaselfien aika. Tää taitaa olla Diakin vessasta. Olin vuoden aikana päässyt opiskelemaan ja selvästi iloitsin uudesta opinahjosta. Oma tukka oli kasvanut pitkäksi ja jotenkin aloin taas näyttää omalta itseltäni.

Maaliskuu 2017

Ja taas Töölögymilta. Tältäkin kuulta oli tosin vähän kuvia, joten pidän edelleen suodatuksen pois ja julkaisin sen mitä oli. Kuntosali on selvästi näytellyt suurta roolia elämässäni.

Maaliskuu 2018

Uudet pakasta vedetyt Raybanit kasvoilla nautiskelen kevät auringosta. En muista kuollaksenikaan mihin olen viemässä noita kukkia, en ainakaan kotiin koska kissani syö ne. Olen löytänyt vuoden aikana luottokampaajan joka laittaa minulle täydelliset pidennykset kerta toisensa jälkeen.

Maaliskuu 2019

Tämä onkin sitten jo viime viikonlopulta Vaikuttajamedian tiimipäiviltä. Onhan tässä jonkin verran tullut ikää kymmenessä vuodessa mutta mieli on paljon leppoisampi ja sallivampi, ainakin välillä.

Loppukevennys Juhannus 2002 vs. Tammikuu 2019

Näiden kuvien välillä on siis 17-vuotta aikaa. Ensimmäisessa olin siis 20-vuotias vastavalmistunut kampaaja ja jälkimmäisessä melkein valmis sairaanhoitaja-diakonissa. Bikinit päällä on näköjään poseerattu jo tuohonkin aikaan. Jännää miten tämä elämä kuljettaa eri suuntiin.

 

 Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *