Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Maria Nila – Hyvän omantunnon hyvää oloa hiuksillesi

*Sisältää mainoslinkkejä

Maria Nila on Suomen markkinoilla uusi hiustuotesarja suoraan Ruotsista. Kaikki yrityksen tuotteet on ovat täysin vegaanisia ja ne valmistettu täysin ilman eläinkokeita korkeimpien laatukriteerien ja sertifiointien mukaisesti yhteistyössä globaalisti johtavien kumppanien kanssa. Sain mahdollisuuden tutustua tuotteisiin nyt kesällä ja olen tuotteista syvästi vaikuttunut.

Maria Nila – minä tiedän hiuksista paljon

Blogini lukijat tietävät, että eräs ammateistani on kampaaja ja minulla on alalta laaja ja pitkäaikainen kokemus. Olen siis nähnyt jos minkä näköisiä tuotteita ja etenkin sen mitä ne tekevät hiuksille, hiuspohjalle – kuin myös sen, millainen vaikutus niillä on ihoon ja hiuksiin kun niitä asiakastyössä käyttää. Tärkeää on oikeiden tuotteiden valinta siltä pohjalta, että mitä hiuksiltaan haluaa. Aina ei kannata kangistua kaavoihin vaan kokeilla rohkeasti. Joskus tuuheuttava shampoo saattaa sopia paksullekin hiukselle, jos halutaan pesevämpi lopputulos,  joillekkin se kaikista hoitavin sarja saattaa olla liian latistava. Pariksi voidaan valita sitten hoitavampi hoitoaine, joka laitetaan vain pituuksiin ja latvoihin. Kaikki on kiinni siitä mitä hiukselta halutaan. Vaikuttavia tekijöitä tuotteiden valintaan on myös niiden eettisyys, pakkaukset, sarjan ulkonäkö ja tyyli.

Hyvä olo hiuksillesi – hyvä omatunto itsellesi

En liioittele lainkaan kun sanon, että Maria Nila on virkistävä tuulahdus hiustuotteiden maailmassa. Kesän aikana käyttämäni  *Structure Repair-sarja on todella hoitava, mutta tehokas. Olen käyttänyt shampoota, hoitoainetta, sekä hiusmaskia joihin kaikkiin olen todella tyytyväinen. Pakkaukset ovat helppoja käyttää, itse aineet ovat riittoisia ja mikä tärkeintä, lopputuloksena ovat hyväkuntoiset, kiiltävät ja paksun tuntuiset hiukset. Sarja on sopinut täydellisesti myös paksuille pidennyshiuksille ja hoitanut samalla omaa hentoa afrohiustani.

Sulfaatiton ja parabeeniton shampoo ja hoitoaine kuiville, kemiaalisesti käsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. Kosteuttaa, vahvistaa ja korjaa hiusten rakennetta. Korjaava leväuute auttaa hiuksia palauttamaan niiden luonnollisen vahvuuden, pehmeyden ja kiillon. Colour Guard Complex auttaa säilyttämään hiustenvärin pesujen ja lämpökäsittelyiden aikana, samalla antaen suojan myös UV-säteilyä ja vapaita radikaaleja vastaan.

Maria Nilalla on laajasti muita tuotesarjoja kuten Pure Volume-, sekä Sheer Silver-sarjat jotka kaikki keskittyvät tietyn tyyppisen hiustenhoitotarpeen hoitamiseen. Uutuutena uutena Eco Therapy Revive-sarja jota testaan seuraavaksi. Lisätietoja eri sarjoista ja niiden ominaisuuksista saat kätevästi Maria Nilan verkkosivuilta ja *Eleven.fi verkkokaupasta.

Tinkimätön suhtautuminen kestävään tuotantoon ja kulutukseen – maria nila

Mutta mikä tekee Maria Nilasta niin erityisen? Korkealaatuiset tuotteet? Houkuttelevat hinnat? Ei, Maria Nilasta tekee ainutlaatuisen heidän tinkimätön suhtautumisensa eettisesti ja ekologisesti kestävään tuotantoon, tuotteisiin ja kulutukseen.

Kaikki Maria Nilan tuotteet on paitsi kehitetty niin myös valmistettu Ruotsissa, yrityksen omassa, vuonna 2018 avatussa modernissa tehtaassa. Kaikki tuotteisiin käytettävät raaka-aineet hankitaan sertifioidulta alihankintaverkostolta joka täyttää alan tiukimmat kriteerit. Ja Maria Nila kompensoi koko toimintansa – myös tuotteiden käytöstä – aiheutuvat CO2-päästöt. Tämä on tuoteperhe johon Antero Vartijakin rakastuisi.

Kumppaneita joiden kanssa Maria Nila kehittää ja ylläpitää vastuullisuuttaan ja toimintansa sertifiointia ovat mm. Plan Vivo ja Zeromission, The Vegan Society, PETA, ja Leaping Bunny sekä Taking Root. Yhteistyössä näiden toimijoiden kanssa Maria Nila kehittää jatkuvasti toimintaansa entistä vastuullisemmaksi vahvan kestävyyden periaatteiden mukaisesti.

Vastuullisuus ja nautinto voivat kulkea käsi kädessä

Maailma ja sen tila ovat meille kaikille tärkeitä, sen tämä hullu vuosi 2020 koronoineen ja arktisine helleaaltoineen on meille osoittanut. Kaiken hullunmyllyn keskellä on ihanaa kun joskus voi vain heittäytyä nauttimaan. Maria Nilan kaltaiset näkemykselliset ja vastuulliset yritykset mahdollistavat onneksi meille sen, että voimme tehdä niin, ja mikä parasta, ilman pienintäkään synnintuskaa tai huonoa omatuntoa.

Maria Nilan tuotteita voit shoppailla helposti *TÄÄLTÄ.

Tuotteet saatu pr-naytteenä.

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *