Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ystävänpäivän pitäisi olla joka päivä

Ystävänpäivän pitäisi olla joka päivä. Minna Ahmonsaari

Tänään 14.2. vietetään Suomessa ystävänpäivää kun taas muualla maailmassa juhlitaan selkeästi romanttisempaa Valentinen päivää. Ystävänpäivä rantautui Suomeen lapsuudessani ja minun mielestäni on aina ollut kiva, että meillä se on omistettu ystävyyden arvostamiselle ja ystävien huomioinnille. Näinä poikkeuksellisina aikoina läheisten ihmisten merkitys on kasvanut entistä suuremmaksi ja sitä kautta olemme toivottavasti ymmärtäneet paremmin myös meidän oman merkityksemme heille. Minun mielestäni ystävänpäivän pitäisi olla joka päivä! Juuri tämä ystävänpäivä on erityinen siitä syystä, että tänä ystävänpäivänä ihana ja upea kummityttöni täyttää 18-vuotta. Onnea Ada!!! ❤

näytä minulle ystäväsi niin kerron millainen olet

Minulla on aina ollut laaja ja monipuolinen ystäväpiiri joka koostuu osaltaan Iisalmen aikaisista lapsuuden ystävistä,  opiskelu- ja kampaamo aikaisista ystävistä jyväskyläläisistä, harrastusten kautta saaduista ystävistä eri puolilta Suomea ja viime vuosina opiskelu- ja työelämän kautta tulleista kontakteista lähinnä Pääkaupunkiseudulta. Kun katson ystäväpiiriäni niin toivoin todellakin, että tuo otsikon vanha viisaus pitää paikkansa sillä niin hienoja ystäviä minulla on, että toivon olevani heidän kaltaisensa. Yleensä ihminen nimittäin on läheistensä keskiarvo.

Ystävänpäivän pitäisi olla joka päivä. Minna Ahmonsaari

ystävä on ystävä vaikka voissa paistaisi

Vuosien karttuessa ja elämän viedessä mennessään on meidän kaikkien helppo uppoutua omiin kiireisiimme ja aina sillä hetkellä tärkeimmiltä tuntuviin asioihin. Emme muista – ehdi – olla ehkä niin usein yhteydessä kuin ennen, on helppo ajatella, että soitan kohta, lähetän sen viestin sitten huomenna. Mutta sitten huomenna onkin edessä uudet kiireet ja ehkä se yhteyden ottaminen jää taas tekemättä. Onneksi aito ja syvä ystävyys ei ole turhan tarkka tuollaisesta. Sillä aina silloin kun jotain vakavaa ja maailmaa järisyttävää tapahtuu niin ne rakkaimmat ja arvokkaimmat ystävät ovat heti läsnä ihanina itsenään. Elämässä ystävänpäivän pitäisi olla joka päivä.

Ystävänpäivän pitäisi olla joka päivä. Minna Ahmonsaari

Kuvat / Vestigevisions / Tuomas Hamäläinen / Korut Viaminnet *saatu blogin kautta

minä rakastan teitä joka ikinen päivä

Te kaikki minulle tärkeät ihmiset, haluan että tiedätte sen, että olette minulle rakkaita. Ja että olen teille aina olemassa kun te minua tarvitsette. Vaikka minusta ei ehkä hetkeen kuuluisi mitään, niin minä olen se sama Minna. Mikä tahansa mieltäsi painaa, minulle voit sen kertoa, tai jos haluat vain olla hetken hiljaa kanssasi. Sillä minä olen sinulle kovasti kiitollinen siitä, että olet läsnä elämässäni, ilman sinua minä en olisi minä. Ystävänrakkaus on minulle elämässäni arvo, se on hellä eikä tuomitse tai ole omistushaluinen vaan antaa kaikille voimaa olla oma itsensä. Haluan elää niin, että ystäväni todellakin tietävät ja tuntevat että he ovat minulle tärkeitä. Hyvää ystävänpäivää kaikille teille ja myös jokaiselle ihanalle lukijalleni. Nyt pakkailen vielä viimeisiä tavaroita ja lennän pohjoiseen, seuraavat postaukset voitte siis lukea Lapin kauniista maisemista käsin kirjoitettuna.

Lue myös edellinen postaus:

 Viimeaikojen tärkeitä oivalluksia

 

Musta sydän Apple  TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM

 FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.