Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tyttö sinä olet vahva – kasvutarina

Tyttö sinä olet vahva - kasvutarina

Kuva Vestigevisions Tuomas Hämäläinen

Olen kirjoittanut tätä blogia Tyttö sinä olet vahva jo vuodesta 2012 ja matkan varrella olen pohtinut sen tarkoitusta. Olen joskus miettinyt, että pitäisikö vaihtaa nimeä ja brändätä blogi tarkemmin. En ole enää mikään tyttö, mutta olen ymmärtänyt, että nimi on paljon enemmän kuin pelkkiä sanoja ja itseasiassa se on täydellinen nimi blogilleni. Se on osa minua ja kertoo tarinaa, joka kulkee mukanani kaikissa elämänvaiheissa. Tämä on kasvutarinani, joka kuvaa elämääni ja sen käänteitä.

Tyttö sinä olet vahva rohkaisee ja kannustaa. Vahvuus voi ilmentyä monella eri tavalla, eikä se välttämättä tarkoita fyysistä voimaa, vaikka tämän blogin kirjoittaminen on alkanut valmistautuessani fitness-kilpailuihin. Olin tuolloin jo pitkällä dieetin kanssa, ja ystäväni kanssa saimme ajatuksen aloittaa blogin, jossa päivittelin kuulumisiani rennosti keskittyen lähinnä treeni- ja dieettikuulumisiin. Kisat tulivat ja menivät, ja pian sen jälkeen päätin muuttaa kokonaan elämäni suunnan.

Haluan sanoa, että Tyttö sinä olet vahva. Vaikka elämä tuo eteesi haasteita, sinulla on voimaa selvitä niistä. Olen itsekin kokenut vaikeita hetkiä, mutta olen oppinut, että niistä selviää ja niistä voi kasvaa vahvemmaksi. Haluan rohkaista kaikkia olemaan oma itsensä ja löytämään oman polkunsa elämässä.

Mitä on vahvuus – Tyttö sinä olet vahva

Vahvuus voi olla esimerkiksi sitä, että uskaltaa olla oma itsensä, pystyy käsittelemään tunteitaan ja vaikeita tilanteita, tai että uskaltaa haastaa itsensä ja kasvaa ihmisenä.

Itse olen kokenut, että vahvuus tulee usein vastaan vastoinkäymisissä. Silloin on tärkeää pysyä positiivisena, etsiä ratkaisuja ja jatkaa eteenpäin. On myös tärkeää pyytää apua, kun sitä tarvitsee. Vahvuus ei tarkoita sitä, että kaikki pitäisi selvitä yksin, vaan että uskaltaa pyytää apua, kun sitä tarvitsee.

Haluan myös korostaa, että emme  välttämättä tunne olevamme vahvoja kaikkina aikoina. Se on inhimillistä. Silloin on tärkeää antaa itselleen lupa tuntea ja käsitellä tunteitaan, ja muistaa, että haavoittuvaisuuskin voi olla vahvuus. Kaikki voimme kehittää omaa vahvuuttamme ja kasvaa ihmisenä.

Vaikka en ole enää sama ihminen kuin yli kymmenen vuotta sitten, minulla on yhä suuri kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. Treenaaminen, matkustaminen ja muut mielenkiinnon kohteeni ovat säilyneet samoina, mutta olen kehittynyt ja oppinut paljon matkan varrella.

Haluan sanoa, että Tyttö sinä olet vahva. Vaikka elämä tuo eteesi haasteita, sinulla on voimaa selvitä niistä. Olen itsekin kokenut vaikeita hetkiä, mutta olen oppinut, että niistä selviää ja niistä voi kasvaa vahvemmaksi. Haluan rohkaista kaikkia olemaan oma itsensä ja löytämään oman polkunsa elämässä.

Tämä blogi on minun tapa jakaa ajatuksiani ja kokemuksiani elämästä. Toivon, että se inspiroi ja auttaa muita löytämään omaa voimaansa ja kasvamaan henkisesti ja fyysisesti. Vaikka elämä tuo eteen haasteita, muista että olet vahva ja pystyt selviytymään niistä.

Unelmat todeksi

Kun muutin suuntaani vuosia sitten myin kotini, pistin yritykseni pakettiin ja muutin Helsinkiin aloittaakseni uuden elämän. Lähdin opiskelemaan itselleni kokonaan uuden ammatin ja valmistuin sairaanhoitaja-diakonissaksi. Sen jälkeen tein koulutusta vastaavaa työtä. Koko tuon ajan unelmanani oli löytää hyvä parisuhde ja perustaa perhe. Unelmani toteutui.

Itse olen nähnyt aina vision tulevasta, jopa asuinpaikkaa myöden ja näin elämä on ohjannut sitä kohti. Pelko ei ole ohjannut elämääni vaan usko ja toivo. Olen pyrkinyt tavoittelemaan unelmiani ja asettamaan itselleni selkeitä tavoitteita, jotka ovat auttaneet minua saavuttamaan haluamani. Toisinaan matka kohti unelmia on ollut haastava ja vaatinut rohkeutta uskoa itseeni ja jatkaa eteenpäin vastoinkäymisistä huolimatta. Olen huomannut, että jos asettaa itselleen liian pieniä tai helposti saavutettavia tavoitteita, saattaa helposti jäädä paikalleen eikä pääse kehittymään ja kasvamaan ihmisenä. On tärkeää rohkaista itseään ja uskaltaa haastaa itsensä, sillä juuri silloin voi saavuttaa jotain merkityksellistä ja löytää uusia mahdollisuuksia, joita ei ehkä muuten olisi huomannut.

Unelmien toteutuminen on mahdollista, kun löytää oman polkunsa ja uskaltaa seurata sitä. Tärkeintä on olla rohkea ja tehdä tarvittavat askeleet kohti tavoitetta. Unelmien saavuttaminen vaatii usein työtä, aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta lopulta se palkitsee. On tärkeää uskoa itseensä ja omaan kykyynsä saavuttaa tavoitteet. Epäonnistumiset ja vastoinkäymiset kuuluvat elämään, mutta niistä voi oppia ja kehittyä. Elämä on täynnä mahdollisuuksia, ja unelmat ovat niitä asioita, jotka antavat suuntaa ja merkitystä matkalle.

Kiitos

Nyt, useiden vuosien jälkeen, voin sanoa, että elämä on tarjoillut minulle paljon uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia, jotka ovat auttaneet minua kasvamaan ihmisenä ja kirjoittajana. Olen löytänyt hyvän parisuhteen ja olemme yhdessä rakentaneet perheen. Tämä blogi on ollut minulle paikka, jossa olen saanut jakaa elämäni eri vaiheita ja ilmaista itseäni vapaasti. Kiitos, että olette seuranneet matkaani näin pitkälle ja toivon, että pysytte mukanani myös tulevina vuosina.

LUE MYÖS:

SYNNYTYSKERTOMUS

 TOIVOTTAVASTI TAPAAMME  MYÖS SOMESSA

INSTAGRAM

FACEBOOK

BLOGLOVIN’

BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *