Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Vanhoilla hoodeilla tapahtuu – minusta tulee opiskelija

Täällä ollaan Jyväskylässä nautittu hyvästä säästä ja seurasta. Aamut ovat alkaneet vanhoissa maisemissa lenkkeillessä. On ollut mahtavaa nähdä pitkä aikaisia ystäviä ja omaa kummipoikaa. Kyllä kannatti lähteä tänne rentoutumaan.

Vanha kunnon Jyväsjärven rantaraitti.

Vanha kunnon Jyväsjärven rantaraitti.

Säät ovat suosineet, ja toissapäivänä kävimme soutelemassakin. Oli hauskaa kun jumituimme Palokkajärven ja Tuomiojärven väliseen tunneliin soutuveneellä. Onneksi siitäkin selvittiin Suomalaisella sisulla ja Tansanialaisella tulisuudella.

image

image

image

Huh, vihdoin ulkona tunnelista.

Treenaamassa ollaan käyty ja paikallinen Gym Ironia on tarjonnut siihen loistavat puitteet. Sali teki sen verran hyvän vaikutusen että ansaitsee ihan oman postauksensa myöhemmin. Ei tarvitse enää meinaan täälläkään jumppailla pelkästään ”ketjuhumppajumppapumppa” saleilla ja hyvä niin.

image

image

Eilen tehtiin Riinan kanssa ei niin perinteinen bikinifitness jalkatreeni, jonka jälkeen suurinpiirtein ryömittiin kotiin. Aloin purkaa puhelinta ja tuttavalta joka oli samoissa pääsykokeissa kanssani oli tullut viesti että oletko tutkinut opintopolkua, että opiskelijavalinnat ovat saapuneet. Olin itse odottanut tietoa saapuvaksi vasta 3.7. Noh siinä sitten kaikessa hiljaisuudessa sanomatta Riinalle mitään kirjauduin palveluun ja kas kummaa…

image

Minut oli hyväksytty kouluun!!! Siinä kyllä pääsi itku ja nauru ja huuto samaan aikaan 😀 Sori naapurit, mutta täytyy kyllä sanoa että kyllä aikamoinen jännitys purkautui. Tämä ei todellakaan ollut mikään itsestään selvyys, koska hakijoita on ollut paljon. Nyt voin sanoa että olen todella onnellinen. Täällä kerron ammatinvaihdostani.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

2 kommenttia

  1. Anne kirjoitti:

    Minna onnea! Kaikesta huokuu että olet onnellinen ja tasapainoinen nyt. Ja kovasti olet kehittynyt, kisata ehdit hyvin ensivuonna. Olet lomasi ansainnut. Nauti:).

    • minna kirjoitti:

      Kiitos Anne kauniista sanoista. Siltä nyt tuntuu, kisoja tulee aina. Tärkeimmät asiat ensin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *