Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Minua ärsyttävät asiat

Joulu meni ihanan rauhallisesti maalla aikamoisessa lumimaailmassa. Oli kuitenkin ihanaa palata takaisin kotiin omiin ja rutiineihin. Ajattelin tehdä oman versioni epäsuosituista mielipiteistäni, nämä eivät siis suoranaisesti ole mielipiteitäni vaan asioita jotka saavat hieman verenpaineeni nousemaan.

20161226_113201

Kaikkien alojen erityisasiantuntijat: Joillakin ihmisillä on selvä käsitys kaikista aloista ja asioista. Pohjana tietenkin elämänkoulu ja yksi luettu artikkeli Wikipediasta . Omaa käsitystä ei suostuta muuttamaan, vaan ollaan ehdottaman oikeassa joka asiassa.

Selfieiden  takana esiintyvä sotku: Minua ei millään lailla häiritse se että ihmiset esittelevät itseään somessa hyvän maun rajoissa, mutta kehittynytkään fitness kissan takalisto tai missin kasvot eivät tee vaikutusta, jos taustalla näkyy pyykki telineitä ja vaate röykkiöitä. Kuvassa kokonaisuus ratkaisee ja sotkut pilaavat tunnelman ja visuaalisuuden. Sotku on muutenkin vastemielistä, ja lisää ainakin itselläni pahoinvointia.

20161225_114315_001

Kateellisuus: Muiden hyvästä voi hyvin saada inspiraatioita itselle, ihanaa jos ihmisillä menee hyvin ja on rohkeutta tehdä asioita jotka ovat itselle tärkeitä. kateuden haukun tunnistaa kaukaa.

Tuomitseminen: Ihmiset tekevät erilaisia asioita ja elävät elämää eri tavoilla, se mikä tuo onnea toiselle, ei välttämättä tuo sitä toiselle. Elämään mahtuu myöskin erilaisia vaiheita joista voi oppia paljon, vaikka jälkeenpäin tuntuisikin että mitä oikein päässäni liikkui tuolloin. Kaikki ihmiset tekevät virheitä ja epäonnistuminen kuuluu elämään, jokainen ihminen on silti yhtä arvokas niistä huolimatta.

Negatiivisuus: No se ainainen negaaminen on vaan raskasta ja valitettavasti tarttuu.  Jos joku ihminen valittaa koko ajan jostain, se saa itsellekkin huonon fiiliksen. Tämä postauskin on aika negatiivinen joten en kyllä listaa enää asioita vaan lähden salille.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Snapchat: vahvatytto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *