Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tarakka kiinteäksi kosmetologilla

*) Yhteistyöpostaus, sisältää mainoslinkkejä.

Kävin torstaina nautiskelemassa *Imagine day spa:ssa Kalevankadulla kiinteyttävästä vartalohoidosta. Hoito tehtiin laadukkailla  ranskalaisilla *Gernétic tuotteilla. Keskityimme hoidossa takareisien ja selän alueelle.

e515ea33-7a20-4110-a5ab-299861784bf2

20160114_150450

Ensin erilaisia tuotteita lymfahierontamaisesti kohdealueisiin ja niiden kerrottiin kiinteyttävän ja parantavan nestekiertoa ja ehkäisevän turvotusta. Rentouttava hieronta kesti yhteensä noin 45 minuuttia ja lopuksi iholle laitettiin vielä kipsinaamio joka viimeisteli hoidon. Hoito selvästi paransi kehon nestekiertoa, vähensi kuona-aineita ja aktivoi aineenvaihduntaa. Olo virkistyi ja energisoitui.

e89cc694-13da-40d0-9eb8-dd4b4d7d817f

Välillä  itsensä hemmottelu unohtuu ja keskitymme vain kaikkeen kiireeseen ja pakkoihin. Kiireettömyys, rauhoittuminen, itsensä helliminen ja rentoutuminen on tärkeää ja se lisää jaksamista ja hyvinvointia. Vartalonhoito on vielä vähän erikoisuus Suomessa. Kasvoja, käsiä ja jalkoja hoidetaan paljon, mutta vartalokuorinnat ja voiteet unohdetaan helposti. Painonpudotuksen ja elämäntapa muutoksen yhteydessä ihoa kannattaa hieroa ja kuivaharjata erityisesti, jotta saadaan nesteitä paremmin liikkeelle.

b56619af-84e8-4bc9-bf1f-69c5a1080fe0

Kiitos Hillalle viedä hoidon toteutuksesta ja miellyttävästä kokemuksesta.

Muuten arki on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka pakkaset tuntuvat jatkuvan. Ruokavalion ja treenien kanssa on uusi vaihde päällä ja silloin tälläin aamulenkitkin ovat alkaneet maistua. Ryhtiä on tullut selvästi tulevaan kevääseen ja motivaatiokin on korkealla. Nyt sitä vain toivoisi että alkaisi pikuhiljaa päivä pidentyä enemmän ja valo taas valloittaa maailmaa.

Viikonlopuksi on luvassa tupareita ja muuta mukavaa. Nyt alan valmistautua olkapää/ojentaja treeniin.

04bb14a2eed114b0de6692ff6cd2c13c

Stay Focus.

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *