Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kannustetaan toisiamme ja tehdään maailmasta parempi paikka

Nyt poikkeusolojen keskellä hyvän mielen läsnäolo on korostuu. Hymyilettekö paljon tai oletteko muille ystävällisiä? Hymyilemällä ja olemalla muille ystävällinen, annamme ja saamme erittäin paljon. Oletteko koskaan kokeilleet hymyillä kaikille vastaantulijoille? Millaisen reaktion olette saaneet? Varmasti monelle tulee hyvä mieli ja hymy tarttuu. He taas jatkavat hymyilemistä seuraaville ihmisille ja niin edelleen, yhtäkkiä ympärilläsi kaikki ovat hyvällä tuulella ja hymyilevät, ihanaa eikö?

Positiivisista ihmisistä saamme niin paljon energiaa, he usein antavat enemmän kuin ottavat. Ympäröimmekö me mieluummin itsemme positiivisilla ihmisillä vai negatiivisilla energiasyöpöillä? Vai oletteko kiinnittäneet asiaan huomiota? Toki asia ei ole noin mustavalkoinen ja meissä ihmisissä on myös molempia puolia, mutta noin yleisesti? Ympärillämme olevilla ihmisillä on mielettömän suuri vaikutus siihen, miten me koemme itsemme ja mihin kaikkeen pystymme. Tehdään hyviä asioita toisillemme, kannustetaan ja tuetaan. Pienet asiat, sanat ja teot ovat merkityksellisiä. Näin me voidaan muuttaa maailmaa.

Tässä muutamia yksinkertaisia vinkkejä joilla voimme ilahduttaa ja tuoda hyvää mieltä

  ♥ Avaataan ovia toisille tai pidetään ovea auki, jotta seuraavakin pääsee sisälle.

♥ Muistetaan myös kiittää vastapuolta.

♥ Muistetaan antaa esimerkiksi julkisella kulkuneuvolla liikkuessame paikkamme sitä enemmän tarvitsevalle, kuten vanhukselle, sairaalle tai raskaana olevalle.

    ♥ Autetaan apua tarvitsevia, ihan pyyteettömästi. Soitellaan ja kysellään isovanhempienne tai ystäviemme kuulumisia, ihan yllättäen.

    ♥ Kohdellaan toisiamme, niin kuin haluaisimme itseänne kohdeltavan.

    ♥ Kehutaan kollegoita hyvästä suorituksesta.

    ♥ Kerrotaan rakkaillemme,  että rakastamme heitä.

  ♥ Huolehditaan itsestämme ja tarpeistamme. Näin jaksamme olla hyviä myös muille. Muistetaan kehua ja onnitella myös itseämme asioista.

♥Ollaan ymmärtäväisiä, eikä tuomita muita.

♥ Annetaan anteeksi.

♥ Ei puhuta pahaa.

TOISTEN KANNUSTAMINEN SOSIAALISESSA MEDIASSA

Varsinkin nyt korona-aikana tämä muiden kannustaminen on erittäin tärkeää. Ihmiset ja pienyrittäjät liikkuvat nyt entistä enemmän somessa, koska heillä on nyt siihen aikaa. Kommentoimalla muiden ihmisten postauksia, saat heille hyvän mielen ja samalla nostat heidän näkyvyyttään, eikä se maksa teille mitään.

Haluammehan, että useat pienyrittäjät porskuttavat vielä tämän koronan jälkeenkin? Minä ainakin haluan. Siksi yritänkin tukea mahdollisuuksien mukaan pienyrittäjiä ja muita alan ammattilaisia. Jos emme pysty rahallisesti tukemaan heitä, niin ainakin pystymme ilmaiseksi kommentoimaan heidän julkaisujaan, tägäämään heitä erilaisissa haasteissa, jakamalla heidän julkaisujaan ja osallistumaan heidän arvontoihin.

Olemalla ystävällinen muille, ovat he todennäköisesti ystävällisiä myös sinulle. Sanotaankin, että hyvä tulee hyvän luo, joten pysytään iloisina!

Lue myös:

Kolme vinkkiä toimivaan parisuhteeseen

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *