Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Vastaako TSS Travel viiden tähden halpa loma odotuksia – Osa 2

Olen palannut jo kotiin Kyprokselta ja palaan näin lauantai-illan ratoksi TSS Travel viiden tähden halpa loman arvosteluihin. Kolmen yön jälkeen Noan arkilla oli aika vaihtaa hotellia, joten retkelle oli oikeastaan pakko lähteä. Ellei halunnut hankkia itse kyytiä arviolta noin parin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Kyrenian kylään, missä toinen hotellimme Bella view sijaitsi.  Matkalla näimme useita nähtävyyksiä, kävimme mattokaupassa ja pienoismalli museossa. Jos rehellisiä ollaan, en ollut matkan aikana kiinnostunut juurikaan mistään nähtävyyksistä vaikka vanhat rakennukset ovatkin varsin kauniita. Halusin nauttia kaikesta eniten levosta ja siitä, että saa rauhassa olla tekemättä mitään.

TSS Travel retket

Retket, jotka kuuluivat matkan hintaan olivat iso osa matkan ohjelmaa ja niitä oli suunniteltu jokaiselle päivälle.  Ainoastaan yhden päivän retki oli maksullinen ja reissun viimeinen päivä oli vapaata. Ilmoitimme matkaoppaalle, että tulimme lomalle ainoastaan lepäämään ja siksi valitsimme mieluummin oman ohjelman kaikkina paitsi kahtena päivänä. Itse paljon kaikenmaailman raunioita nähneejä ja bussissa oloa vihaavana, tämä oli erittäin hyvä vaihtoehto. Bussissa vapaaehtoisesti istuminen ei todellakaan sovi minulle millään lailla. Etukäteen TSS Travel matkoja googlanneena, saimme käsityksen että retkiohjelmaan osallistuminen olisi jotenkin pakollista ja luimme jopa, että joku oli uhattu maksamaan jonkinlaista sakkoa siksi, ettei halunnut lähteä retkille. Suhtauduin tähän kuitenkin melko rennosti, koska itsenäisenä ihmisenä tiedän voivani tehdä lomallani juuri sitä mitä haluan. Eikä syytä huoleen ollutkaan, meidän matkaoppaamme ymmärsi levon tarpeemme oikein hyvin.

Minkälainen toinen hotellimme oli?

Toinen hotellimme Bella View, jota mainostettiin idylisenä Art  Boutique hotellina oli maineensa väärti. Edelliseen ”ökykompleksiin” verrattuna tämä tunnelmallinen neljän tähden hotelli oli oikein mukavaa vaihtelua. Hotelli sijaitsi Kyreniassa lähellä vuoristoa, jonkinlaisella varakkaitten asuinalueella. Täältä käveli lähimpään supermarkettiin noin vartin verran ja keskustaan noin tunnin.  Hotelli oli pieni ja siellä oli hyvä palvelu. Tämä toi lomaan haluttua rentoutta ja tunnelmaa.

Lähtisinkö toiste Tss Travel lomalle?

Loman loppu tuli, kuten aina lomalla, aivan liian äkkiä. Olisin voinut hyvin jäädä vielä viikoksi nauttimaan auringosta ja paeta Suomen pimeyttä.  Paluumatkan ajankohta osui yölle ja lähdimme hotellilta klo 02.45. Suomalainen matka seurueemme oli loppuun asti lomatunnelmissa ja kotimatkasta tuli mieleen Kanarian lomalento joskus yhdeksänkymmentäluvulla. Osa halusi nauttia ilolientä vielä lentokentälläkin sen verran, että koneeseen pääsy oli siinä ja siinä. Matkaan kuitenkin päästiin kuin päästiinkin ja iloisen matkaseurueen saattelemana saavuimme turvallisesti kotimaahan itsenäisyyspäivän viettoon. Lähtisin TSS Travel lomalle mielelläni uudestaankin. Hinta- laatusuhde oli ehdottomasti kohdallaan. Niin ja ne unohtuneet tervetuliaismaljat tarjoiltiin meille toiseen hotelliin saavuttaessa.

Lue myös:

Vastaako TSS Travel viiden tähden halpa loma odotuksia – Osa 1

Vastaako TSS Travel viiden tähden halpa loma odotuksia – Osa 1

Kannattaako Kyproksella matkustaa talvella? 

Kannattaako Kyprokselle matkustaa talvella?

 Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *