Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva
Kaupallinen yhteistyö

Haluatko tienata lisää?

Kaupallinen yhteistyö: Biancaneve
*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on loistava mahdollisuus tienata lisää

Useampi meistä varmasti haluaisi tienata lisää. Tapoja tienata on varmasti monia, mutta miten tehdä se mahdollisimman helposti työn ohella. Biancaneve* tarjoaa siihen loistavan mahdollisuuden, voit ansaita lisätienestejä työsi ohella tai luoda itsellesi kokonaan uuden uran. Upeita kotimaisia Biancaneven* vaatteita on nyt mahdollisuus alkaa myymään omalle verkostolle. Biancaneve etsii nyt aktiivisen elämäntavan omaavia hyvinvoinnin, kauneuden tai treenaamisen parissa työskenteleviä tai siitä kiinnostuneita myyntiedustajia. Voit esitellä ja myydä tuotteita helposti esimerkiksi kampaamosi, kauneushoitolasi, kuntosalisi tai muun yritykseni yhteydessä. Entisenä kampaamo yrittäjänä näen tässä loistavan mahdollisuuden. Asiakkaiden kanssa tulee usein keskusteltua kokonaisvaltaisesti muodista, kauneudesta, vaatteista ja hyvinvoinnista jolloin tuotteiden suosittelu on luonnollista ja helppoa. Biancaneven tuotteet ovat hyvin liikkuvia ja ihastusta herättäviä, lisäksi saat niistä reilua lisämyyntiä itsellesi. Usein Biancaneven vaatteissani kulkiessani saan kyselyitä vaikkapa, että mistä olet hankkinut nuo legginssit?  Mahdollisuus on myös järjestää Biancaneve Lounge -tilaisuuksia kotona tai vaikkapa kuntosalin yhteydessä, näin asiakkaat pääsevät tutustumaan tuotteisiin privaatisti. Tämä on loistava lisä esimerkiksi pikkujouluihin tai naisten iltoihin. Itse olen käyttänyt Biancaneven tuotteita vuodesta 2013 asti ja sieltäkin asti peräisin olevat vaatteeni ovat vieläkin täysin käyttökelpoisia ja ajattomia. Laatu on siis taattua ja istuvuus täydellistä.

Jos innostuit voit ottaa yhteyttä suoraan Biancaneven* myyntivalmentajaan Anu Pellakseen +358 44 290 5515 tai anu.pellas@biancaneve.fi. Myyntivalmentaja opastaa Sinut alkuun edustajana toimimisessa ja saat käyttöösi valmiit esitteet sekä koulutusmateriaalit. Myyntivalmentajan kanssa voit myös yhdessä suunnitella itsellesi sopivat tavoitteet sekä tavat tehdä myyntiä.

Biancaneve-edustajana saat valmiin konseptin sekä tarvittavat työkalut, joilla aloitat helposti myyntityön!

 

Biancaneven vaatteet korostavat vartalosi parhaita puolia

Biancaneve* luo vaatteita naisille jotka rakastavat liikkua, sekä urheiluun että vapaa-aikaan. Vaatteet sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin. Voit tutustua Biancaneven tarinaan täältä*. Ne ovat luotu yhteistyössä urheilijoiden kanssa. Biancaneven vaatteissa on hyödynnetty viimeisimpiä muodin suuntauksia ja niissä on käytetty vain parhaita mahdollisia materiaaleja. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja kankaat tulevat parhailta tehtailta Italiasta. Kimaltavat Swarovski®-kristallit viimeistelevät kokonaisuuden ja lisäävät laatua elämääsi.

Kuvat / Biancaneve

Miksi juuri Biancaneve

Biancaneve kirjaimellisesti myy itseään ja tuote on itsessään paras käyntikortti. Pääset työskentelemään suomalaisen huippu brändin parissa, sekä tarjoamaan asiakkaillesi parasta ja kestävää laatua. Biancaneve on keskittynyt tuotannossaan, sekä materiaali valinnoissaan eettisyyteen ja kestävyyteen. Tuotteiden kestävyyden vuoksi voit käyttää niitä vuodesta toiseen. Biancaneven vaatteet korostavat käyttäjänsä parhaita puolia ja trendikkyytensä ansiosta ne käyvät hyvin myös muuhun kuin urheiluun. Tartu tilaisuuteen nyt, tässä on loistava tapa tienata lisää.

  Musta sydän Apple SEURAA MINUA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

 

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Biancaneve

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.