Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kauneimmat syystakit

*Sisältää mainoslinkkejä

Syystakit ovat jälleen ajankohtaisia hankintoja. Syksy on saapunut ja hetken aikaa on ollut jo niin viileää, että syystakille on ollut käyttöä.  Tähän ajanjaksoon sopii hyvin paksumpi trenssi ja ihan pian jo villakangas- tai kevyttoppatakki. Minä olen edelleenkin pyöräillyt töihin päivisin hiukan paksummassa pitkähihaisessa, mutta illalla tarvitseekin jo tuulenpitävän pyöräilytakin. Muuten vapaa-ajallani olen käyttänyt keväällä hankkimaani pitkää trenssiä ja kohta käyttöön pääsee myös viime talvena hankkimani vaalea villakangastakki. Kevyttoppatakkia minulla ei ole ja sen hankinta olisikin edessä. Talvisemmille keleille minulla on muutama vuosi sitten ostettu pitkä *Canada Goosen Mystique parka, joka on ollut kyllä hintansa väärti. Suomessa täytyy omistaa ainakin yksi oikein kunnon untuvatakki, millä tarkenee tarvittaessa kovemmillakin pakkasilla.

Syystakit Minna Ahmonsaari

Syystakit Minna Ahmonsaari

Minna Ahmonsaari Syystakit

Kuvat / Yasmina Godden

Kekäleellä kaikki syystakit -20% (ei  Canada Goose ja Parajumpers)

Voi tätä ilon ja onnen päivää. Ilokseni voin kertoa, että  *yksi lempi liikkeistäni tarjoaa kaikista takeista -20%:n alennuksen. Nyt on siis mitä mainion tilaisuus hankkia laadukas takki tai vaikka pari hyvällä alennuksella. Nyt kannattaa todellakin shoppailla, nimittäin tällaista tarjousta on harvoin tarjolla. Alennukset ovat voimassa toistaiseksi, eli ainakin tämän viikon 43.

Suosikki syystakit

Voiko olla klassisempaa ja ajattomampaa kuin hyvin istuva villakangastakki. Varsinkin Kamelinvärinen villakangastakki on ollut jo pitkään toiveissani. Kivannäköinen ja tuntuinen vaate parantaa fiilistä monella tapaa ja syksyn ja talven synkkyys muuttuu siedettävämmäksi jo ihan pienellä panostuksella. Lämmin ja miellyttävä takki tuo lämpöä ja itsevarmuutta.

Listasin alle kaikki suosikkitakkini *Kekäleeltä. Loppuun laitoin myös suosikkini varsinaisista talvitakeista, koska nythän on mitä mainion aika hankkia itselle myös se paksumpi takki. Mikäli edellisistä vuosista voi päätellä, koot ja suosituimmat mallit loppuvat jossain vaiheessa kesken eikä omaa suosikkitakkia sitten enää saakaan.

Villakangastakkeja:

*Dixi Coat Flare villakangastakki

*Ted Bakerin tyylikäs ja pitkä villakangastakki

*CINZIA ROCCA NAISTEN VILLAKANGASTAKKI, VILLA-KASHMIR

*SELECTED FEMME VILLAKANGASTAKKI VAALEA BEIGE

Trenssejä:

*TOMMY HILFIGER NAISTEN TRENSSI, HERITAGE VAALEA BEIGE

*RIL’S NAISTEN TRENSSI, CARO MUSTA

*GANT NAISTEN TRENSSI, TRENCH COAT TUMMANSININEN

Kevytuntuvatakkeja:

*JOUTSEN NAISTEN KEVYTUNTUVATAKKI, MARILYN TUMMANRUSKEA

*RESET NAISTEN KEVYTUNTUVATAKKI, KYOTO ORANSSI

*RESET NAISTEN lyhyt KEVYTUNTUVATAKKI, BELARUS VAALEANSININEN

Paksuja untuvatakkeja talvipakkasille:

*COLMAR, NAISTEN TALVITAKKI, PLACE LONG UNTUVATAKKI MUSTA

*SAKI, NAISTEN TALVITAKKI, DUNA UNTUVATAKKI. RUSKEANHARMAA

*JOUTSEN, NAISTEN TALVITAKKI, BLANKA PITKÄ UNTUVATAKKI 121CM TUMMANSININEN

Mikä oli sinun mielestäsi kaunein syystakki suosikeistani?

Edellinen juttu:

Fitnesskuvia vuosien takaa

Musta sydän Apple TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS SOMESSA Musta sydän Apple

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’BLOGIT.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *