Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Sara Sieppi ja Chanelin laukku

Ihminen jäätyy kun sisimpään osutaan

Sara Siepin ja Marian Veitolan kohu onkin jo varmaan laantumaan päin, mutta päätin kuitenkin ottaa lyhyesti kantaa asiaan. Asioilla on monta eri puolta, enkä ole oikeastaan mitenkään järkyttynyt katsoessani EVS-studiolla tapahtunutta Sara Siepin haastattelua. Maria oli oma kärkäs itsensä ja Sara taas jäätyi selvästi hyvin pian haastattelun alkaessa. Kohu syntyi oikestaan aivan turhasta, mikä taas on omiaan vauhdittamaan jopa molempien sekä Saran, että Marian uraa. Ajauduin katsomaan haastattelun sen takia, koska törmäsin eri uutisotsikoissa siihen että Maria Veitolaa syytettiin kiusaajaksi. Olin toki järkyttynyt ja ajattelin, että voi ei. Eihän ketään saisi kiusata.  Sara Sieppi kirjoitti blogissaan loukkaantuneensa ja Maria Veitola taas vastasi siihen Instagram tilillään.

Ymmärrän tavallaan jäätymisen, Saran velat ja laukut tulivat heti ensimmäisenä esiin ja se ei selvästi ollut ok. Eihän ikäviä asioita mielellään puisi ainakaan julkisesti ja yhtäkkiä. Laukut tuntuivat olevan kynnyskysymys ja Sara ohitti tilaisuuden puhua työstään bloggaajana ja sisällöntuottajana. Veitola asettui hieman älykkö asemaan ja sai varmasti Saran tuntemaan itsensä vähän bimboksi. Kuitenkaan en usko että Veitola tarkoituksella halusi nolata Saraa tai osua mitenkään hänen sisämpään. Se tyyli millä hän haastattelee, on se mistä hänelle maksetaan.

Pää pystyyn Sara

Ilmeisesti neljän tonnin Chanel pisti pasmat niin sekaisin että kaikki oleellinen unohtui.  Rahaa tehdään yhteistöillä, kun yritykset mainostavat hänen ja hänen näkyvyyden kautta. Tätä monen ihmisen ja Saraakin arvostelevan on vaikea ymmärtää ja asia olisi ollut hyvin helppo ja nopea sanoittaa haastattelussa. Itseäni harmitti Saran puolesta. Tuli sellainen fiilis ettei Sara Sieppi itse arvosta itseään, eikä ole sinut itsensä ja menneisyytensä kanssa. Sara on upea nainen ja olisi voinut hoitaa homman täysin kotiin. Hän olisi voinut vastata kysymyksiin reippaasti ja antaa Marialle samalla mitalla takaisin. Myös hurtti huumori ja kyky nauraa itselleen olisi tehnyt terää.

Haastatteluun olisi pitänyt valmistautua paremmin ja ymmärtää Veitolan tyyli esittää asiat. Kuitenkin jäätyminen on inhimillistä, enkä halua syyllistää tästä mitenkään Saraa. Ihminen jäätyy kun sisimpään osutaan ja selvästi Saraa osuttiin arkaan paikkaan. Kuitenkin jokaisella ihmisellä pitäisi olla oikeus yksityisyyteen, vaikka olisikin kyse julkisuuden henkilöstä. Kuuluu perisuomalaisuuteen että toisen ihmisen omaisuutta ihmetellään. Mietitään mistä hän on sen saanut ja millä rahalla. Juuri hetki sitten juttelin kolleegani kanssa juuri merkkilaukuista ja siitä että miten hänen Chaneliaan ihmetellään jatkuvasti. Laukku oli vuosia vanha ja kovalla työllä hankittu, samoin kuten omat merkkilaukkuni ovat 10-vuotta vanhoja ja samalla tylsällä omalla työllä ansaittuja. Varsikin Chanel säilyttää arvonsa aina ja on mitä parhain sijoitus, onnea siitä Sara Siepille.

Postauksen kuvat: Pixabay

Lisää kannanottoja aiheeseen Fitfashionin blogeissa: 

Jutan postaus

 Tuli ihan paha mieli,

Even postaus 

Sara Sieppi ja Maria Veitola – Oh no mikä show!

Umpun postaus

 Aivan älytön kohu turhasta.

Musta sydän Apple  Seuraa Musta sydän Apple

Instagram / Facebook / Bloglovin’

Lue myös:

Pilaako some elämäsi

6 kommenttia

 1. Janika kirjoitti:

  Niin samaa mieltä! Saralla oli loistava mahdollisuus kuitata nämä hänelle kiusalliset kohdat ja mennä eteenpäin. Sen sijaan hän jäätyi ihan täysin ja Maria vei. Vaikea ymmärtää, mitä Sara haastattelulta odotti. Hän olisi voinut tuoda esiin, kuinka itse ansaitsemillaan rahoilla voi kustantaa itselleen kaikkea mukavaa. Onhan hän roolimalli monelle nuorelle. Ei mennyt ihan nyt putkeen jälkikäteen puida tätä omassa blogissa.

  • minna kirjoitti:

   Totta, onneksi kaikesta oppii ja toivottavasti tulevaisuudessa hän osaa suhtautua reippaammin. Kivaa syksyä 🙂

 2. zara kirjoitti:

  Muuten samaa mieltä, mutta miten Chanel laukku säilyttää arvonsa aina ja on mitä parhain sijoitus? Eikö laukkua siis ole tarkoituskaan käyttää, jolloin siihen ei tule käytön jälkiä ja arvo ehkä säilyy?

  • minna kirjoitti:

   Chanelit säilyttävät myös käytettynä arvonsa. Ajan patina saattaa jopa nostaa arvoa 🙂

 3. Jonna kirjoitti:

  Minusta hän sai Chanelin laukun puolisoltaan lahjaksi, jos en väärin muista? Että se siitä Saran ”kovalla työllä hankittu”. ?

  • minna kirjoitti:

   No mutta sehän on hieno asia jos on noin upean lahjan saanut, saisimpa minäkin. En sitä tiennytkään mistä Sara on laukun saanut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.